Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasna góra złota

Czy uważacie ze złe rzeczy które ktoś nam wyrządził wrócą do tego kogoś??

Polecane posty

Gość jasna góra złota

Gość tak tak tak/////
samej mi sie tak zdarza... znaczy jak ktos np. na mnie narzeka bez powodu ,a potem ten ktos ma problemy nie ja......

Gość hrabia von Zeppelin
jak kto wierzy w reinkarnacje, to kto wie , moze w przyszlym zyciu

Gość lek przed porodem
Szczeście rozdawana powraca do nas podwójnie. Rozdawane złości wracają tez do nas podwójinie. reasumując. dajesz 1 dobro, otrzymujesz dwa dobra dajesz i zło dostajesz dwa zła lepiej wiec dawac dobro niz zło. Dzielona radosc jest podwójną radością dzielone cierpienie jest połową cierpienia I jak podzielisz sie z kims radoscią to ta radosc bedzie podwojona juz dwie osoby bedą sie radowały.a jak podzielisz sie swoim cierpieniem, ty pozbedziesz sie połowy cierpienia i ktos inny przejmie na ciebie to cierpienie,ten kto wysłucha. Dlatego my nie chcemy słuchac o cierpieniach innych o ich bolesciach, niepowodzeniachBo cierpiący ma ulge a my musimy zyc z tą swiadomnoscią ze tobie jest zle,ze cie boli.kto lubi ja mu sie narzeka i marudzi?

Gość franek z budowy
ja jestem zlym czlowiekiem bo zlego szlag nie trafia :D

Gość lek przed porodem
nie trafia myslisz? moze niechce trafić....ale jak dopadnie to wtedy poczujesz....

Gość litija
jasne ze wraca :) 🌼

Gość 212 lvl
mam nadzieje ze nie:classic_cool: chociaz z 2 strony gdyby to istnialo juz dawno mialbym przejeebane :D

Gość waraca...i ot nawet za pare
lat.

Gość do kaski
spokojnie doczekasz sie w najmniej odpowiednim momencie.Mozesz nagle stracicw jednym momencie żonę i córke.......czy wtedy podniesiesz się? no nie wiem.a za tydzień potem sie okaze ze twój tata ma raka..........

Gość 212 lvl
do kaski skoroś taka mądra to przetłumacz mi ten tekst :classic_cool: سجل الشركات. البريد الوارد ادارة البريد الالكتروني

Gość do kaska
az taka mądra nie jestem, ale postaram sie rozszyfrować. Napewno jest to arabskie przysłowie. To co dajesz , ktos ci odda z nawiązką.

Gość do kaska
ktos ci odda z nawiązkę albo dobrego albo złego.więc chyba lepiej dostac cos dobrego podwójnie prawda? to tez daj cos dobrego by tak sie stało

Gość Oona
Wrócą ... kiedyś ktoś wyrządził mi bardzo dużą krzywdę, rok później tej osobie przydarzyły się dwie nieporównywalnie większe tragedie w tym śmierć w wypadku bardzo bliskiej osoby. Ta osoba była zła, na prawde zła , i nie tylko mnie skrzywdziła... rok później życie tak nakopało jej do dupy jak nikomu z nas...

Gość rady rady
nie uważasz, że to osobie która zginęła w tym wypadku było gorzej?!

Gość Oona
dziewczyna miała 17 lat i była w 6 miesiącu ciąży kiedy zginął ojciec dziecka, wystarczy?

Gość rady rady
i tak uważam, że osoba, która zginęła miała bardziej przekopane. Nie żyła.

Gość Oona
Możliwe że tak, ale została samotna 17 latka z synem, która straciła kogoś z kim była ponad rok

Gość do kaska
pewna osoba skrzywdziła mojego męza. Rzuciłam na tamtą osobę klątwę mówiąc" stanie jej sie cos strasznego".I nie uwierzycie matka mu zmarła.czułam się winna, mąz był zły ze takie cos wogóle gadam i robie.....zaczełam wierzyc w klątwę.ale potem zdałam sobie sprawe ze to nie klątwa. Poprostu - zrobiłes komuś, to i tobie sie cos przydarzy.

Gość Oona
zresztą nie ma się co tu licytować kto miał gorzej, po prostu podałam przykład, ona krzywdziła ludzi, potem życie tak skrzywdziło ją

nie wiem czy wroca... ale przeklelam kiedys chlopaka ktory zrobil mi krzywde i na razie tylko zlamal noge :) jeszcze nie odczułam satysfakcji... (przynajmniej jestem szczera)

Gość Oona
Ja w to wierze, miałam też wyrzuty sumienia bo życzyłam jej wszystkiego najgorszego, ale kiedy sie dowiedziałam było mi jej szczerze żal, dlatego staram się nie krzywdzić ludzi