Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ava*

Młode mamy z Białegostoku

Polecane posty

Gość jesienna mama
No to leć, goście czekają to świętość:) Do zobaczenia.

Gość marleenka
Czy w białysmtoku an oddzialach położniczych gdzieś strajkują lekarze? Czy to wogóle mozliwe żeby w takim miejscu był strajk?

Gość Elisabeeth
nie słyszałam nic o strajkach w białym, nawet w zwykłych przychodniach. ale może dlatego że naszym miastem media się za bardzo nie interesują.

Gość marleenka
Mam małe pytanko do mam. Gdzie w Białymstoku można kupić ładną koszulkę odpowiednią do karmienia dziecka? Wszystkie rozpinane wyglądają tak jak by były szyte na nasze prababki. Proszę o radę.

Gość oktavka
Marleenka mam ten sam problem...termin cc zbliża się wilkimi krokami a mi się żadna koszula nie podoba...wszytskie jakieś takie nieciekawe...

Ja kupiłam na Jurowieckiej ale z 2 razy ja użyłam bo nie mogłam karmić. Ja mam taką że z boku sa zakładki i możesz wyjąć pierś z boku tak że praktycznie jej nie widać dobrze przemyślany pomysł. Nie jest tam super piękna, ale barrrrrdzooo praktyczna!!! A co do strajku to jeszcze tak naprawde sie nie spotkałam z jakimiś niedogodnościami, ale słyszałam ,że w szpitalach dzieją sie cuda świata...brrr

Ja też podobną koszulkę jak te z linku z allegro kupiłam na rynku na Jurowieckiej. Tam kosztują 28 zł.

Gość jesienna mama
Ja za pierwszym razem kupiłam sobie rozpinaną a drugą na ramiączkach. I ta na ramiączkach sprawdziła się bardziej, bo nie musiałam przez sen rozpinac guzików, a poza tym tamta się sprała na amen:) Widziałam fajne koszulki (niestety 119 pln, ale czasem warto) Triumpha w Centralu. Nic innego, bo podzielam opinię, że doskonała większość rozpinanych wygląda jak sprzed wojny. Za Waszą radą też się chyba udam na ryneczek znim go zlikwidują.

Ja też mam jesną rozpinaną na guziczki - tą z Jurowieckiej i jedną na ramiączka taką sprzed ciąży. Podejrzewam że ta na ramiączka w domu przy karmieniu sprawdzi się lepiej bo zdjąć ramiączko to chwila moment, szbciej niż rozpinanie guziczków. Tą z guziczkami kupiłam bardziej pod kątem szpitala.

Gość jesienna mama
mama i ja--- spojrzałam na Twoją stopkę:) U mnie też będzie Kubuś, a synek od dawna chodzi i woła Kuba Kuba. A jak zwrócę mu uwagę na coś, to on do mnie z paluszkiem na ustach: ciiii, Kuba śpi... Niezły cwaniak, nie?

Gość Elisabeeth
Widzę że jest topik z najazdem na nasz szpital. Białystok jak widać robi się coraz modniejszy na forum. Szkoda tylko że źle wypadamy w Polsce :(

Gość jesienna mama
A co tu taka cisza? Chyba dlatego że leje za oknem...:(

Gość marleenka
Wszyscy śpią w taką pogodę.Bo coż innego, gdy leje i leje?

Gość jesienna mama
No nie wiem czy lepsza. Kap kap co jakiś czas i pochmurno, tylko cieplej. A mi już od 2 tygodni grill przepada:(

Gość marleenka
Nie prezjmujcie się tą pogodą-na niedzielę zapowiadają +30.Lato wraca,choć nie wiem czy dla brzuszków zi zmęczonych nóg to taka suoer rewelacja taka temperatura. Czy taka gorączka za oknem nie może na przykład wpłynąc na szybszy poród ?

Gość jesienna mama
Mam pytanie do mam. Czy znacie w Białymstoku naprawdę dobrego (najlepiej prywatnego) pediatrę godnego polecenia?

Gość jesienna mama
up up!

dziewczynki rodziłam jak już był strajk i wszystko było ok na warszawskiej - owszem na patologii pracowali jak na nocnym dużurze ale porodówka i połóg normalnie pełną parą i rzadnych komedi nie widzialam wręcz przeciwnie

dobrym pediatrą jest michalska przyjmuje na piastowskiej obok szkoły 19 ale państwowo- leczyła jeszcze mojego męża a teraz zajmuje sie moimi dziećmi- super kobitka bardzo kompetentna i pomocna i nie rutyniara

Gość jesienna mama
Czekam jeszcze na jakieś podpowiedzi, bo wolę lekarza prywatnego. Nie chcę dziecka wypisywać z przychodni w której jest. Nasza pani pediatra była z polecenia ale...czasem mam wrażenie że brak jej kompetencji. Chciałabym rozwiać swoje wątpliwości u innego lekarza, ale nie na chybił-trafił. U kogoś, kto szczególnie zna się na skazie białkowej i innych uczuleniach.