Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tata syneczka

Najgorsze to urodzić szparkę

Polecane posty

Gość Tata syneczka

Nie lepiej mieć synka?! Oczywiście zdrowie najważniejsze! Ale żeby świadomie starać się o córkę? No nie...

Gość 10 mm to niemożliwe
z Chin jesteś?

Gość Tata syneczka
Ależ skąd. Po prostu marzyłem o synu.

Gość 10 mm to niemożliwe
może ktoś marzy o córce. Dziwne?

Gość Tata syneczka
Tak! :-)

Gość jak mozna starac się o ptaszka
Jestem w ciąży i marzę o córeczce. Przyznam szczerze, że byłabym niezadowolona, gdyby lekarz powiedział mi, że jednak urodzę chłopca. Niby wszystko jedno ale dziewczynki są fajniejsze.

Gość 10 mm to niemożliwe
to czuję, że synowej nie polubisz...

Gość Tata syneczka
Synową owszem polubię, ale najczęściej tatusiowie wolą mieć chłopaków. Ciekawe w którym miejscu dziewczynki są fajniejsze? Już od początku sikają za różowym, lalkami Barbie, chcą być księżniczkami, strzelają fochy...

Gość nie przesadzacie czasem
jest to o tyle dziwne że o ile z chłopakami jest różnie to dziewczynki to przeważnie "córeczki tatusia" i pupilki :D

mój mąż koniecznie chciał córkę- i to tak że się bałam jak zareagje jak będzie facet- na całe szczęście jest zuzanna ;)

Gość jak mozna starac się o ptaszka
A chłopcy bawią się traktorami, samochodami, chcą jakieś kolejki, piłki, piłkarzyków- kupa kasy na to idzie. Potem, żeby nie odstawać od kumpli chcą mieć oryginalne rzeczy- Adidas, Puma i te sprawy. Dziewczynki to takie małe przylepy- tulą się, kochają swoje mamusie, można z nimi pogadać o babskich sprawach, a nie tyko o piłce, samochodach i Power Rangers.:( I zaskoczę Cię: mój mąż bardzo, ale to bardzo nie chce mieć syna.

Gość Rany boskie.................
a ja mysle,ze najgorsze to urodzic dziecko chore...i jakie ma znaczenie plec..

Gość 326821
kazdy chce miec co uwaza, wiec dlaczego odrazu taka krytyka, gdyby wszyscy chcieli tylko chlopcow to w krotce zabawialibyscie sie reka! a tak na marginesie mam corke i mam nadzieje, ze drugie dziecko to tez bedzie corka... bo ktos musi utrzymywac rownowage w przyrodzie, skoro tacy jak Ty tylko synow chca miec!!!!

Gość lza plynie kap kap
a moj maz chcial coreczke i jak bylam w ciazy mowil ze ona bedzie naprawiac auta tak jak on i bedzie kobieta rajdowcem! teraz nasz corka ma 2 lata najbardziej lubi bawic sie autami i naprawiac cos... a mowilam mu zeby przestal tak gadac!!!

Tato syneczka ale masz pojecie o swiecie kobiet:( mam 2 synow i sie ciesze:) koloru rozowego nie cierpie odkad pamietam:0 bawilam sie samochodami i lalkami, uprawialam karate, siatkowke, jezdzilam na roweze, rolkach, plywalam, gralam w noge, w pink-ponga(uwielbiam),trambabule,chodzilam po drzewach, plotach;).............. dziewczynke tez chcialabym miec:) moze za 3 razem- hihihi:)

Mój żon chciał mieć syna dopóki nie dowiedzial sie ze bedzie córka :))) dzis twierdzi ze nie zamieniłby jej na 3 chłopców i jesli chodzi o kolejne dziecko... chce miec 2 córkę ;))))

No i proszę: jakie są szparki: wkurwionaaa ale jestes tepy samiec, baran i debil , zal mi twojej zony i twoich dzieci , takiego dupka jak ty to dawno nie czytalam , denny jestes chłopie i pusty ,, szkoda ze sie w pi**zie nie udusiles nic, tylko wyzywać. Bo szparki mają prawo do pyskowania, bo maja taka nature i trzeba im na to pozwalac... Ech, moj synus, na 16 dostanie nowe coupe, zeby mogl wozic swoje laseczki tam gdzie beda chcialy :-) A jak bedzie chcial, to wybzyka wasze córeczki. Znajoma :-)

Gość nie wiesz co cię moze spotkac
A jak Twoja żona zajdzie ponownie w ciążę i dowie się, że urodzi córkę, to co zrobisz?

Gość 326821
o ile beda chcialy mu dac, a na coupe to moja corka raczej nie poleci bo ode mnie dostanie cos duuuzo lepszego!! bufon, mysli ze jak ma samochod to wszystkie laski na niego poleca, co za pustostan!!!!

Pewnie, że będą chcialy, bo samochod bedzie dodatkiem - po to, zeby jak pisalem, mogl bezpiecznie odwozic kolezanki do domu. I sie wozic. A moj syn będzie mial dobre serce. A wieksza fure bedzie mogl zawsze pozyczyc ode mnie.

obosz ...ludzie święci uspokójcie sie a co chłop nie może sie wypowiedzieć że woli synka??? żeby od razu go błotem????

ech panowie i panie!!! Tata ....- zalozyl ten topik specjalnie z pewnym zamiarem!! nudno w pracy???? :D i ma to co chcial:)

Gość 326821
hmmm... skoro taka duza fure masz to chyba nic w majteczkach :( bo kazda madra kobieta wie, ze facet samochodem przedluza sobie meskosc. krasnoludku

Gość 326821
i fakt, wtedy to tylko bedzie sie konczylo na podwozeniu kolezanek do domu...

Gość 326821
taki slugusek z niego bedzie, bo tata dal mu samochod, ale niestety zapomnial synka wyposazyc w porzadny sprzet!

jeju ja bym takiego meza ie chciala... pomysl sobie ze twoja mama chciala dziewczynke zmiast ciebie...i strasznie sie zawiodla....jak w ogole mozna dopuszczac tekie mysli do glowy...kogo sie woli...dziecko to dzieko.... to straszne ludzie glupieja... :O :O :O

Gość voj
a mój strasznie chciał mieć syna. Ma to i to i zgadnij w kogo faworyzuje? Generalnie faceci chca mieć synów, bo tak wypada, a wariują na punkcie córek. To mała ma męskie zainteresowania., a chlopak maluje. Nie ma reguł.

Gość SanSan
a wiesz ze to czy kobieta urodzi corke czy syna zalezy tez od twoich plemnikow? ja mam synka a teraz marze o corce, nie widze w tym nic nienormalnego...

Gość qw32R3
My mamy corke i staramy sie o drugie dziecko. zgadiejcie, jaka plec chcialby moj maz teraz?