Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość friendy

Moj ex ma juz nowa dziewczyne -czuje porazke!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość friendy

Zerwalam z nim kontakt definitywnie bo czulam, ze zwodzi mnie po zerwaniu. zwodzil mnie dlugo, niby kochal a nie moglismy byc razem to zerwalam:( Milczalam, olewalam jego prosby-mialam dosc. Nie spodziewalam sie tego, ze przybiegnie i rzuci sie na kolana i bedzie mnie blagal o powrot. jezeli tak dlugo nie wiedzial kim jestem dla niego i nie mogl sie zdecydowac czy wrocic czy nie to jaki cud mialby nastapic gdy zaczelam milczec? Minelo pol roku a ja go dzisiaj widzialam z dziewczyna za reke na ulicy:( no kurwa boli:( a trzeba zyc dalej

To na pewno...Sama jestem w podobnej sytuacji.Chociaz rozstalismy sie dopiero 2 miesiace temu,to juz ktos zajal moje miejsce w jego zyciu na dobre.Nie moge nic zrobic,bo nie chce go uszczesliwiac na sile,ale serduszko boli....boli jak cholera.

Tak bywa. Nie smućcie się dziewczyny, Wy sobie też jeszcze ułożycie życie. Wiem, że to bardzo boli, ale i do Was los się usmiechnie i jeszcze będziecie tak szczęśliwe, że... ojej, aż opisać trudno... :)

Gość mumia118
wiem jak to jest..od ponad miesiaca nie jestem ze swoim chlopakiem ..a on ma juz nowa ..nic sie ze mna niczego szczegolnego nei dzialo dopoki nie zobaczylam ich razem ..gdy pomyslalam ze to ja teraz moge z nim isc, smiac sie z jego zartow i calowac go gdy tylko przyjdzie mi to do glowy..ale to jest juz definitywny koniec ..niestety koniec ..tak bardzo go kocham chcialabym ze czul to samo ..jezcze do nei dawna mowil ze mnei kocha i ze jedyne czego tak naprawde chce to byc ze mna ..mam co do tego watpliwosci skoro jest teraz juz z inna a do tego mowil swojemu kumplowi ze nie jestem wcale taka fajna i ze za szybko sie obrazam ..moze to prawda jestem tez bardzo zazdrosna tzn bylam ..ale on ciagle powtarzal ze mu to nei przeszkadza ze kocha mnei taka jaka jestem i ze nawet czasem lubil moja zazdrosc bo to pokazywalo jak bardzo mi na nim zalezy

Gość a co myslalas
że świat się na tobie kończy??? Żal:O

Gość Quwertyy
Gupie baby :D

Gość ertert
po poł roku moj miał juz po tygodniu!!! hahahahha

wole nawet o tym nie myslec... bylam w bardzo podobnej sytuacji. rozstalismy sie jakies 2 miesiace temu, ale utrzymywalismy kontakt (jedynie internetowy, bo duza odleglosc nas dzielila). ale ostatnio on stwierdzil ze tak nie moze, ze mnie kocha, chcial zebym do niego wrocila, ale z pewnych wzgledow nie moglam.. chcialam zeby nasz zwiazek wygladal inaczej niz wczesniej, on nie chcial nic zmieniac. no i od jakiegos czasu nie mam z nim kontaktu w ogole. to byla jego decyzja. pewnie sie nie dowiem czy kogos pozna ale to chyba nawet lepiej..

Gość Quwertyy
A co ma 2 lata w żałobie być że rozstał się z dziewczyną przecież to nie męskie zachowanie :O

nic nie rozumiesz... ma prawo robic co chce, piszemy tylko o naszych uczuciach po rozstaniu, jak sie czujemy z tym ze jest juz z kims innym, a jeszcze niedawno byl tylko nasz. faceci tez tak maja, sa zazdrosni kiedy widza byla z innym facetem.

Gość friendy
myslalam ze bedzie padal na kolana co drugi dzien przy mnie jednak teraz przy tamtej chodzi na kolanach