Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciemna masa1

Jak zmienic w windowsie jezyk na polski?

Polecane posty

Gość Ciemna masa1

Mam komputer z anglii ale wszystko jest w jez.angielskim.Jak zmienic na polski?bo ciemna masa jestem:( moze mi ktos pomoc?

Gość sfe
pewnie trzeba znalezc opcje language i zmienic na Polish

Gość nie można zmienić
to nie komórka

zobacz http://www.microsoft.com/poland/licencje/pytania/default.mspx Posiadam oprogramowanie w angielskiej wersji językowej, czy mogę w ramach jednej licencji zmienić wersję językową tego oprogramowania na polską? Odp. Bezpłatna zamiana wersji językowych oprogramowania jest możliwa tylko jeśli licencje były kupione w Otwartej Licencji Microsoft (dawniej MOLP - min. zamówienie 5 licencji). Fragment umowy licencyjnej mówiący o tym: \"Zamiast kopii licencjonowanej wersji językowej, Licencjobiorca (ale nie osoba, której przekazano prawa do używania tej kopii) może używać kopii dowolnej innej wersji językowej znajdującej się na Liście Produktów, pod warunkiem, że ta wersja językowa jest dostępna w tej samej lub niższej szacunkowej cenie sprzedaży, co licencjonowana wersja językowa produktu.\" W pozostałych przypadkach (wersje OEM, paczki) nie ma możliwości bezpłatnej zamiany wersji językowej, należy zakupić oprogramowanie we właściwym języku.

Gość Ciemna masa1
czyli mam sie udac do sprzedawcy oprogramowania??? Cos czuje ze bedzie lipa:(