Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Będę szczery...

I jak tu nie mieć urazu do kobiet?

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
a teraz sie poplacz i idz sie wyplakac do swojego meza w ktorym jak to ujelas jest tez cos z pedala

Gość moja kasa to moja kasa
moja kasa to moja kasa to co? Nie odpowiesz mi juz? A co mam ci odpowiedziec? ze myslisz egoistycznie i ze ci faceci to durnie ze na to sie godza?

Gość
Stańczyk=> zrób przysługę światu i sobie i idź się powieś. A jak nie chcesz to idź na siłownię i podrywaj niższe laski. Od smęcenia na forum ci się nie poprawi.

Gość ale z was dzieciaki faceci
aż wstyd :O do Autora: po pierwsze twierdzisz: nie chcę uogólniać, generalizować, a w tytule piszesz "do kobiet" :D naucz się więc stwierdzeń jak "niektóre kobiety"; "są takie przypadki" etc. po drugie...śmieszne jest to Twoje podejście do tej kwestii :D i od razu wnioski, niczym odkrycie eureki, po czym czym szybsze przygnanie na kafe, by się z tym podzielić z innymi "mężczyznami" typu stańczyk, buehehe :D i się powspierwać w tej waszej filozofii jakie to kobiety są złe i ble (przecież zawsze możecieie się przerzucić na samych siebie, bądź na pieski). tak samo, ja .... dziś jeden "facet" wepchał mi się namiejsce pargingowe i jeszcze ostentacyjnie się zaśmiał, mogłabym teraz tu założył topic pt "i jak tu żyć z tymi chamami i prostakami" ... innym razem, gość mnie zostawił bo nie chciałam mu dać dupy: " faceci myślą zawsze nie tą głową co trzeba" i wiele innych takich :D. tylko po co ? żeby się dowartościowość tak jak wy :D ? czy może żeby znaleźć kółko pocieszenia i wzajemnej adoracji, jacy to wy biedni i w ogóle pokrzywdzeni. dobrze, że mnie otaczają Mężczyźni a nie wielkie bachory :D 🖐️

Gość agnesina
moj maz sie nie uzalal tylko ja:))) a ja moge bo jestem kobieta. zreszta dzis czuje sie super i mozesz sobie gadac co chcesz.

No ... Rozumiem opisaną sytuację doskonale i dobrze żeś zrobił, żeś tę larwę zablokował. Tu jednak wychodzi smutna prawda o babach: że gdy facet jest za dobry, to szybko się nudzą i szukają sobie rozrywki. I znajdują ją w objęciach jakiegoś prostaka. Normalka. A mówi się o facetach, że kieruje nimi testosteron ... nie chcę wiedzieć, co kieruje kobietami, które fajnych kolesi zostawiają dla totalnych bałwanów - pseudocwaniaczków. Chyba wścieklizna macicy. A najsmutniejsze jest to, jak często gdy okazuje się, że dupa popełniła błąd i związała się z popaprańcem, chce wrócić do swojego poprzedniego chłopaka, a ten jej wszystko wybacza. Dobrze, że nie potwierdziłeś tej reguły swoim zachowaniem. Respect.

Gość Martynkaa......
wiedziałam źe się przestraszysz - dziecko

Gość ale z was dzieciaki faceci
Szczególnie lubię takich jak mój przyjaciel Romuald z siłowni u Sierpca. Takiemu to nawet laskę za darmo stawiam. Bo to facet, ale nie bachor!

Gość Martynkaa......
kimś to źle cię potrakował i żałuje ale przepadło :(

Gość Martynkaa......
mój nick to nie moje imię teraz napewno wiesz

Gość moja kasa to moja kasa
a nie laska z problemami do przyjaciolek ?

Gość Martynkaa......
bingo strzał w 10!

Gość Martynkaa......
tak (dla ciebie pewnie niestety Daria?)

Gość owoc granatu
autorze , w ten sam sposob, w jaki zachowala sie twoja dziewczyna zachowuja sie nie tylko niektore kobiety ale rowniez niektorzy mezczyzni. nie powinienes wiec uogolniac i przypisywac tych cech wylacznie kobietom. a teraz z innej beczki - postapiles slusznie blokujac ja.

Gość Martynkaa......
Zmieniłeś gg?(chyba)

Gość Martynkaa......
rozumiem niczego od ciebie nie chcę Nauczyłeś mnie czegoś.... dzięki

Gość Martynkaa......
no i masz odemnie buziaczka na pożegnanie

Gość Martynkaa......
Oj mimo tych twoich obelg na temat kobiet to jesteś kochany

Gość Martynkaa......
wysłałam!!