Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiadomka Wiadomka

Jaki jest naturalny, zdrowy zapach z pochwy?

Polecane posty

Gość Nie wiadomka Wiadomka

Mam pytanie, jaki jest naturalny zapach z pochwy/waginy kobiety ? Nie chodzi mi tu o zapach prosto spod prysznica, tylko np. pod koniec dnia. Jak mam sprawdzic czy moj jest ,,zdrowy" ? Powiedzcie szczerze czy czasem brzydko z ,,tamtąd" Wam pachnie. Ja zauwazylam czasem wieczorem , ze pochwa wydziela niezbyt przyjemny w zapachu serowaty śluz po czym wagina nieciekawie pachnie, co krempuje mnie w spontanicznych intymnych sytuacjach z moim mezczyzna. Dodam ze higiene zachowuje prawidlowa. A wiec jak to jest z tym zapachem- podyskutujmy szczerze miedZy nami kobietami :)

Gość Mała Agrafkaaaaa
moja pachnie jogurtem bo dużo jem jogurtów serio ;) facetowi pasi podobno smaczna jestem ;)

Gość krqaaaa
heheh ja kiedys zjadlam na sniadanie szczypiorek i na kolacje szczypiorek a nastepnego dnia pachnialo mi z waginy wlasnie szczypiorkiem :D

Gość *nika
jak wali sledziem to juz raczej swiadczy o braku odpowiedniej higieny. nie wiem za czym to pachnie:P mi co cipka jedzie:Phhihih moze wedzony ser??

Gość *nika
hahahaha dobre:)

Gość stare jak swiat

Gość serki na ogol swiadcza o
grzybicy. Zdrowy zapach jest troche chyba podobny do tego, jaki mialysmy bedac dziewczynkami, w kazdym razie ja tak mam a wszystko jest u mnie ok.To nie jest brzydki zapach

Gość aga aga aga gaga
up

Gość Prosimir
no nie wiem, nie wiem, ja to czuje kiszone ogoreczki, choc sledzika też czasami, a co do serka to nie bałdzo

Gość Olcia.k
Fu laski czemu sie nie myjecie.moja wieczorem pachnie normalnie.jest lekki i delikatny zapach ale nie potrafie powiedziec jaki:P taki podniecajacy :) współczuję laskom którym jedzie po kilku godzinach.wstydzilabym sie.

Gość kamil_O_0
Dziewczyny myjcie sie bo nie znacie dnia i godziny:))

Gość kasianiemarysia
moze masz jakies zapalenie, jak tam brzydko pachnie

Gość Gabryskaaaaaaa
A moja cipka pachnie cytrynka:):):)

Gość jak jedzie rybami
to znak ze jest chora

Gość Gabryskaaaaaaaa
A moja cipka pachnie cytrynka :):):):):-);)

Gość Gabryskaaaaaaaaaa
A ja jestem kobieta i moja cipka nadal pachnie cytrynka :):):):):) :):):):):)

Gość jhljgh
up up

Gość evelyna_a
poprostu zal .... to co na tych forach niektoe z was wypisuja to wola o pomste do nieba, a niektore rady sa wyjatkowo idiotyczne. Po 1 od powaznych problemow typu: dziwne uplawy, swiad, pieczenie jest ginekolog i czym dluzej bedziecie zwlekaly tym wieksza bakteria bedzie Wam sie w waszej "Krysi" rozrastala, tak ze goraco polecam smarowac sie kefirkiem, czosnkiem i innymi specyfikami a napewno bedziecie jeszcze zdrowsze i bedziecie lepiej pachnialy :) Po 2 te ktore pisza o zapachu swojej " Krysi" to mnie szczerze rozwalaja ... to to samo jakbyscie porownywaly swoj zapach spodpachy, badz zapach z ust. Kazda z nas ma swoj zapach idywidualny, wiec czy pachniecie pizmem, czy czosnkiem ... czy gownem - to zaleznosci tez jak dbacie o swoja higiene intymna i czy jestecie w pelni zdrowe. a po 3 - jeszcze raz przeczytam o jakimkolwiek objawie i od razu zasugerujecie ze biedna dziewczyna jest w ciazy to juz chyba zaneicham czytania takich forow. Ciaza sie zdarza, ale jest tyle chorob i tyle objawow nie zwiazanych z ciaza, ze to sie w glowie nie miesci. Wiec "doktoreczki" zaniechajcie swoich debilnych porad i zacznijcie lepiej szukac pracy w gazecie " bravo". Tam Gorace 14 chetne "polkna" taka rade .... tyle na ten temat. Reszte inteligencji pozdrawiam ;)

Gość agatha.ecs
do niedawna stoiswalam plyn do hig.int. z ziaji, mylam sie codziennie rano, a czesto bywalo, ze juz w polowie dnia czylam sie nieswieza w miejscach intymnych, przerzucialam sie na lactacyd i jestem bardzo zadowlona, dluzej utrzymuje swiezosc i ladnych, naturalny zapach

Gość JankoMuzykantzKrakowa
Drogie Dziewczyny Mam 50 lat. Przeleciałe w swoim życiu ok 500 kobiet (liczę tylko te, które przeżywały silne orgazmy). Co 2 -ga Polka jest niedomyta. Ja się w końcu do tego przyzwyczaiłem. Co miałem robić: leży śliczna, dobrze zbudowana 20- latka i miałem rezygnować? Zdarzyło mi się kilkanaście razy, że z powodu higieny dziewczyny moje libido spadło do zera, a nawet niżej. Nie było seksu. "Oczy by chciały ale dopamina, odpowiedzialna za erekcję przestała się wydzielać". Rozmawiałem z wieloma dziewczynami na ten temat. Większość przyzwyczaja się do swojego zapachu na tyle, że w końcu zapomina o jego istnieniu. Ale inni czują. Kilka dzieczyn po prostu umyłem, a one otwierały szeroko oczy ze zdziwienia, że tak to powinno wyglądać. Należy ropocząć od umycia, dobrym mydłem zewnętrzny warg sromowych, ale dalej nie należy ingerować środkami higienicznymi, niech naturalna, oczyszczana przez organizm, flora wewnątrz pochwy zostanie nienaruszona. To jest prawdziwy zapach kobiety. Następnie bardzo dokładnie należy umyć odbyt (bardzo dokładnie). I rzecz bardzo istotna: super dokładnie umyć przestrzeń między tyłkiem (odbytem) a początkiem waginy: tutaj znajduje się dużo kanałów, które oczyszczają organizm ze szkodliwych substancji, które są absorbowane z waginy i odbytu. Odbyt i przestrzeń należy umyć kilka razy, i bardzo dokładnie wytrzeć, absolutnie do sucha. I na koniec: używajcie tylko bawełnianych majek. Mądry mężczyzna od razu zaskoczy, gdy zobaczy ziewczynę w bawełnianych majtkach: "tak, ta dziewczyna wie,co to jest higiena". Jeżeli zdarzyły Wam się takie sytuacje, że na początku facet jest bardzo napalony, full erekcja, którą czujesz np tańcząc. Dochodzi do zbliżenia, a erekcja i wcześniejszy ciąg spada do zera, to przyczyną może być higiena. Nie jest w stanie dalej, chociaż niewiadomo jak by się starał, ale Wam tego nie powie, 99 procent mężczyzn Wam tego nie powie. Woli udawać, że z nim coś jest nie tak. A mogło przecież być fantastycznie. I jeszcze Wam coś powiem śliczne dziewczyny: dziwicie się, że niektórzy faceci rezygnują z zewnętrznie atrakcyjnj kobiety, a kopulują z przeciętnymi w swojej powierzchowności? Bo czuje ten boski zapach: mieszankę czystości, naturalnego zapachu wydobywającego się z głebi pochwy i feromonów przecietnej dziewczyny, która jest nastrojona na: tak chcę go, pragnę, pożądam. Ten sumaryczny zapch obezwładni każdego mężczyznę i doprowadzi do erotycznego szaleństwa. Najpierw był zapach, a póżniej cała reszta.

Gość aniolek1973
Janko "co 2-Polka jest nie domyta" kto zalicza to co wleci to na takie natrafia, ale zeby pisac ze co 2 to troche zawaliles, zaskoczylo mnie ze jako mezczyzna opisales jak powinna dokladnie wygladac higena intymna kobiety i popieram w 100% tylko zamiast mydla to polecilabym odpowiedni delikatny plyn do higieny intymnej i tez nie do przesady do 2x dziennie a reszte razy czysta woda i kazdy zapach z pochwy naturalny, a nie niedomyty jest wrecz nieodczuwalny jak to opisac " bez zapachu", takze jak wam smierdzi to dbajcie o higene a nie wyszukujcie zapachow lub udajcie sie do ginekologa bo uplawy o przykrym zapachu swiadcza o infekcjach.

Pisząc: 'Odbyt i przestrzeń należy umyć kilka razy, i bardzo dokładnie wytrzeć, absolutnie do sucha.' miałem na myśli w trakcie 1 procesu mycia. Kilka razy dobrze namydlić i spłukać wodą. Trwa to ok. 10 minut. Jednorazowe namydlenie i spłukanie nie wystarczy.

Post zaczynający się od: http://img120.imageshack.us/my.php?image=dzia dek2xi0.png nie został napisany przez tego samego JankoMuzykantzKrakowa, co post pierwszy tego autora. Na tym forum jestmożliwość powtarzania ników. Celem mojego postu było pomóc dziewczynom, a nie - popularyzacja prostactwa, co widać w przytoczonym na wstępie.

Gość do PT Muzykanta
chłopie, co się burzysz, Ameryki nie odkryłeś, gdyż każde dziecko wie, że dupę należy myć, bo inaczej śmierdzi. Poradź dziewczynom coś bardziej na czasie, coś co zapobiegnie np. nadżerkom, zapewni orgazm etc.. A trochę humoru nikomu nie zaszkodzi, no chyba, że Tobie, a to może świadczyć, że masz w tej materii problemy, a "500" jest liczbą wyimaginowaną..

Do PT Muzykanta Gdy chciałem korzystać z rad nauczycieli, to korzystałem - większość moich nauczycieli miała tytuły profesorskie. Z Twoich rad korzystać nie będę. Wiem ,co to znaczy prawidłowe poczucie humoru. Wyciągając wnioski, z niniejszego postu, dajesz świadecwo, że nie wiesz o co tutaj idzie, i o jakim znaczeniu to jest problem. Jak chcesz zmieniać świat, to może najpierw zacznij od siebie.

Gość do Muzykanta
cyt. Muzykanta: Wyciągając wnioski, z niniejszego postu, dajesz świadecwo, że nie wiesz o co tutaj idzie, i o jakim znaczeniu to jest problem. Człowieku, jesteś w totalnym błędzie! Jeśli chcesz zachować twarz, to oblicz ile bakterii namnoży się w miejscach intymnych po 6h, jeśli dostanie się tam ich tylko 100tys sztuk . Notabene, bakterie mnożą się przez podział co 20 minut. Drobny przykład: po 1h namnoży się ich tylko 800tys!!!!!! Czystość miejsc intymnych jest koniecznością biologiczną!!!!!!!!!! Zajmowanie się zapachem & smrodem jest dziecinadą w porównaniu z chorobą bakteryjną wywołaną brakiem higieny, kumasz?????!!!!!

Gość pali żelą
stwierdzono że najwięcej bakterii i to tych chorobotwórczych jest na komórkach i na wózkach w supermarketach , nikt tego nie myje ani nie dezynfekuje przy nich to raz dziennie myta pupcia to siedlisko czystości :D