Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiadomka Wiadomka

Jaki jest naturalny, zdrowy zapach z pochwy?

Polecane posty

Gość gość
Bedzie wodka beda sledzie i z***bac tez cos bedzie

Gość gość
Lubię zapach napalonej cipci aż muszę sobie poruszać moim wackiem

Gość gość
Naturalny zapach prawdziwej dziurki to wędzona makrela a przy okazji myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny

Gość gość
Jak to jaki Śmierdzi zawsze rybami a może i flądrami nie wiem ale ważńe że to sikulina

Gość gość
Lubię mokre sikuliny mam parcie na kasztana która mi da Liznąć piczki

Gość gość
Moja pachnie cebulą od pociernia

Gość Tygrysek86
Kobiety... Po 6 godz w portkach nikomu ladnie nie pachnie. To prawda każdy ma swoj zapach lecz... Gdy bardzo czesto czujemy baaardzo zly,nieladny, odpychajacy zapach to objaw infekcji...niestety.. ta da sie wyleczyc szybko.. wystarczy antybiotyk podany przez gonekologa... ALE. . Sama tak miałam i wiem z doświadczenia ze podmywanie sie plynami do kapieli-nie za dobrze je splukujac-/bo myslimy ze bedzie ładniej pachnialo/- to błąd! ! One sa bardzo mocne i zaburzaja flore bakteryjna TAM. uzywamy delikatnych płynów do tego przeznaczonych...one sa tanie.. tylko trzeba poszukac. Next: To prawda ze odzywianie sie wpkywa ba zapach.. np. Jajka codziennie (chodz sa zdrowe..wpływają na zapach naszej pipki i moczu również.. zauważcie zapach robiac pipi.. Nie ładny? Nie kadnie bedzie w pochwie.. Nastepna sprawa. Nieprzyjemnie to zabrzmi :/ nie kiscie pochwy tamponami.. te bakterie rozwijają sie jak szalone... tampony uzywamy w potrzebnych sytuacjach nie od 1 dnia do ostatniego-jak korek w butelce- ten pdcinek tez musi sie odświeżyć gdzie wpychamy tampony... Dlatego husteczki oczyszczające w torebce. Hak nie ma to plyn taki jam uzywamy w domu... bo w sumie to w h.... torebki mamy tez sie zmiesci.. Ha Ha ha Pozdrawiam

Gość hr5h5h
Jeśli nie przemawiają do Ciebie tradycyjne świece, możesz zdecydować się na świece sojowe. Są one w pełni ekologiczne, co z pewnością będzie ogromną zaletą dla wielu osób. http://pompomcandles.pl/

Gość Serek

Nwm mi pachnie pochwa aromatem z ulicy mój chłopak Alex gdy ściąga skórkę zawsze ma takie białe ślady i to strasznie śmierdzi niekiedy mam to na dłoniach a raz wtarlam sobie poniżej nosa i czułam ten odur przez cały dzień ale chłopak mnie przekonuje że to dla tego bo obmywa się zimną wodą pozdrawiam panie które też tak unia napalic swojego rumaka 

Gość wiolka

Ja stosuję kosmetyki do higieny intymnej także nie mam problemu z zapachem. A tym bardziej jak używam też żelu papilocare, który ginekolog mi zalecił stosować na suchość ale i na wspomaganie leczenia zmian śródbłonkowych wywołanych przez wirus HPV którego jak się okazało mam 😕

Gość iwka

treba dbać o siebie kochane