Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaaaa

na zewnatrz ......

Polecane posty

Gość pytającaaaa

mam pytanko. ;) czy moze dojsc do zapłodnienia jesli facet spuscil sie na zewnatrz c*pki? :> nie doszło do pelnego stosunku ... raz wszedł i wyjął i sie spuscil. a wszedł bardzo płytko... a i jeszcze jedno pytanko.. jak z tymi tabletkami zabijjącymi plemniki ? czy mozna je kupic tylko na recepte? kurde. smieszny problem... ale może powstac duzo wiekszy problem.. nie planowany ... prosze o jakieś pomocne odpowiedzi. pozdro :)

Gość gość
Ale gdzie sie dokladnie spuscil? Na narządy bezposrednio/? Który mialas dzien cyklu i jaka srednia długośc cyklu?Czopki i kremy plemnikobojcze to aplikacji tuż przed stosunkiem sa bez recepty.

Gość pytającaaaa
właśnie w tym sęk ze to przed stosunkiem.. a po 'niby' stosunku ?

Gość gość
Ale na postinor masz czas tylko 72 godziny....i w sumie lepiej wziąc wczesniej dla wiekszej pewności, tak do 30 godzin, bo potem jego dzialanie podobno spada.Postinor jest drogi i bardzo może Ci organizm rozregulować. Może jednak niepotrzebny?Napisz, który to był dzien cyklu itd.....może panikujesz?

Gość pytającaaaa
8 dni temu skonczyl mi sie okres... zazwyczaj 30 dni przerwy... pozdro masz zapewne razje.. panikuje.. ale po rpostu sie boje.. chyba mi sie nie dziwisz? a najgorsze jest to ze jutro rano wyjezdzam z miasta na wiec na dosc długo. a on supuscil sie na zewnatrz. i wszedł moze z 4 cm ...

Gość pytającaaaa
a jaka jest cena tego Postinor'u ?

Gość pytającaaaa
mineły 3 godziny od tego zajścia.

Gość gość
Ale spuścił sie w okolicy pochwy? Na wargi?Kurde, chyba płodna byłaś.Straszna to tragedia by dla Was była....dziecko?Dużych szans nie daje, ale jakies tam są........tak z 10%....tak mi sie zdaje.

Postinor kosztuje zazwyczaj około 70 złotych. Może idź wcześnie rano do gina.Są tacy co przyjmują 24 na dobę

Gość gość
Postonor to różnie w zależności od apteki, od około 50 zł do nawet 100 zł.Każdy lekarz ma obowiazek Ci wypisac taka recepte, a jak jestes z dużego miasta, to sa pogotowia antykoncepcyjne, w ktorych można uzyskać porade i recepte, ale odpłatnie.

Gość pytającaaaa
moze i dziecko. zalezy dla kogo. mam 19 lat. a innych tabletek nie ma ? ;>

Pozdro spytała czy tragedią dla Was byłoby dziecko :) To chyba nie był zwrot do Ciebie. Są jeszcze tabletki Escapelle.I metoda Yuzpe.

Gość gość
Dziiizas, 19 lat?Nie ma innych tabletek:o Sluchaj, Idz po tą receptę lepiej.Znaczy sie są inne sposoby...np. zwyykłe tabletki anty brane w uderzeniowej, dużej dawce dzialaja tak jak i postonor, ale to lekarz decyduje co zastosowac w danej sytuacji.

Gość gość
Oczywiscie, chodziło mi o to, czy dziecko byłoby tragedią:D:D Niefortunne wyrażenie.

Gość pytającaaaa
moze i tak. :P jestem zdenerwowana... czyli innej recepty nie ma? recepta musi byc ;/ a o co chodzi z ta metodą?

Gość pytającaaaa
innego sposobu nie ma **

receptę musisz mieć :( Miałabyś na tyle kasy? 70 zeta plus pieniądze za prywatną wizytę? Jeśli tak to idź do lekarza,nawet do swojego rodzinnego,nawet do weterynarza,każdy może wypisać :)

Gość pytającaaaa
Jak mi zapakował...to mi normalnie wyszło okiem

Gość pytającaaaa
a jesli nie miałabym tyle na jutro , to co kurde mam robic? :(

Gość gość
Sprobuj sie przejść z chłopakiem do szpitala, na ostrym dyżurze zawsze jest jakiś lekarz ginelokog. Musi Ci dac recepte i jak masz ubezpieczenie to nic za to nie zaplacisz.Do poniedzialku czekać to za długo........

Gość pytającaaaa
jutro rano. innej opcji nie ma. okolo 14 wyjazd. ale kurcze... myśle ze plemniki nie miały sie jak dostac.. jak uwazacie.. w ogole dzieki za porady.. :*

Gość oo kuźwa
lekarze strajkują i maja teraz wszystkich w dupie :O:O:O