Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georgina druga

od 02-07-2007 zaczynam zrzucać 7 kg

Polecane posty

W takim razie ja zdaje relacje z dzisiaj:) Diety trzymaam sie lepiej niz planowalam bo nawet mniej kcal jem:) Dzisiaj za mna aerobik, rozciaganie, mumifikowanie, peeling kawowy, kremy antycellulitowe rano i wieczorem no i naturalnie wszystkie suplementy. A do aktywnosci fizycznej moge jeszcze zaliczyc cwicznie wew. strony ud agrafka i sprzatanie mieszkania:) Pozdrawiam was wszystkie cieplutko

A ja wczoraj wieczorem zjadłam hamburgera. :( Wprawdzie to tylko 255 kcal, ale wcale nie byłam głodna, zjadłam go, bo miałam ochotę. A potem miałam karę, bo bolał mnie brzuch :( Ostatnio wcale nie ćwiczę, bo mam malowanie, a do tego sajgon po powrocie z wakacji i nie mam miejsca. Ale od przyszego tygodnia już na pewno się zmobilizuję. :)

Gość rybcia38
Witajcie dawno nie pisalam,ale brak mi czasu.Trzymam sie narazie.Dzisiaj rano waga pokazala 54.4kg.Wiem po nocy-ale gdy wazylam sie tu pierwszy raz to tez rano i bylo 56,4kg.Jem teraz duzo jablek,dokladam do tego melona i ciemny chleb z gotowana szynka oraz ogorki i pomidory.Gdybym rzeczywiscie byla lzejsza o te dwa kilo-to byloby super!Trzymyjcie sie!

dzień dobry! ja na razie nie schudłam, kiepsko to idzie, ale się nie poddaję, za dwa miesiące mam ważyć tyle ile chcę i już! od dzisiaj włączam godzinę stepprera co wieczór. Pomyślałam, że będę miała na to czas, który mogę odebrać stronom internrtowych (codziennie coś przeglądam, ale od dzisiaj do schudnięcia zamiast tego trening) Tak więc dla chcącego... :classic_cool: no to uciekam, w końcu mam oszczędzać czas ;-)

Czwarty dzien:P Rybcia gratuluje - 2 kg to nie byle co:* Ja sie poki co trzymam bez wpadek tylko mam dylemat dotyczacy soboty. Nie chce lamac diety bo po pierwsze szkoda mi efektow (tych juz osiagnietych i tycvh zamierzonych) a po drugie duzo trudniej jest potem wrocic do poprzedniego stylu jedzenia, ale jade z narzeczonym i rodzicami do restauracji w ktorej zamierzamy urzadzic obiad weselny. Mamy zobaczyc czy nam tam odpowiada jedzenie bo lokal sam w sobie jest super. Co ja mam zrobic dziewczyny:/??

Uważam, że spokojnie możesz sobie wybrać jakieś lekkie danie np. risotto i do tego wodę mineralną lub sok. nie tłumaczyc, że się odchudzasz, tylko że na więcej nie masz ochoty. Nie ma sensu zamawiac więcej, bo jezeli sie odchudzasz to po olbrzymim posiłku fatalnie byś się czuła. Rybcia - gratulacje! Dwa kg to całkiem sporo. Ja czekam z ważeniem do poniedziałku i zobaczymy.

Witam wszystki Panie odchudzające sie. tak sie składa ze tez od 2go jestem na diecie. w zasadzie jestem cały czas z przerwami:) wiecie jak to jest. czytalam Wasze opinie, nie chce sie absolutnie wymadrzac. polecam bardzo goraco south beach, od 2go straciłam 2 kg! czuje się świetnie, co bardzo istotne porównujac do diety kopenhaskiej. nie ma sie po niej sily i ochoty na nic!!!

Schrzanilam dzisiaj - dieta funkcjonowala do obiadu, a potem zjadlam zdecydowanie za duzo. No coz, trzeba sie podniesc, otrzepac i probowac dalej:/ Pocwicze troche wieczorem to moze chociaz wyjde na zero. O Jezu az strach pomyslec o tej sobocie://

Zwalilam dzien dietetycznie ale wzielam sie w garsc i dalam sobie w kosc na stepperze - 1 godzina -7800 krokow. Ok 800 spalonych kjcal. Teraz woda, kremy, agrafka, rozciaganie i ide spac. A od jutra porzadna dieta. Nawert sie postaram jutro mocniej ograniczyc zeby chociaz troche wyrownac z dzisiaj bilans kaloryczny:) Najwazniejsze to sie nie zalamywac!!! No i wreszcie musze kupic wage bo te moje 63 to jest tak troche na oko;)

A ja czekam na powrót lata, bo obiecałam sobie, że zacznę biegać. Wczoraj trzymałam super dietę, w czym duży udział miał for slim. Ważenie w poniedziałe i zobaczymy czy będą rezultaty.

Coccinella ten for slim naprawde dziala? I co on Ci daje? Mi sie teraz konczy Clarinol CLA i zastanawiam sie co kupic bo troche nie mam kasy na ta chwile a z CLA 10dniowa kuracja kosztuje 35 zl.

hej dziewczyny:) ja dzis pierwszy dzien na south beach...jakos idzie, chociaz jajecznica robiona w mikrofali to jakas masakra byla:) gratuluje wytrwalosci Drobinka85:)ja zawsze mam problem z regularnymi zabiegami na cialo, a Ty kremy, mumifikowanie itp.:)ja czekam na zamowione olejki:) coccinella - for slim? co to jest? ja slyszalam o Colon slim?

Dzieki Siobhan:) Bardzo mi pomaga ten topik bo mam duzo wieksza mobilizacje do roznych rzeczy. Przed Wami to taka mini spowiedz;) I jak mysle ze mialabym nawalic to nie nawale tylko przed soba ale tez przed Wami:)) Siedze sobie teraz zamumifikowana i grzeje sie pod kolderka - calkiem to zreszta mile patrzac na ta paskudna pogode przez okno. Za mna juz 30 minut steppera, rozciaganie, masaz rekawica, kremy i poranne suplementy. Dzisiaj i pojutrze chce pociagnac ostrzejsza dietke i dac wiecej sportow zebym jutro w tej restauracji mogla cieszyc sie planowaniem wesela a nie myslec ze wlasnie chrzanie swoja diete:P

jestem wlasnie po omlecie z 2jajek z pieczarkami i natka pietruszki-mniam:) przezylam dzis szok po przebudzeniu!spalam 12h! nigdy w zyciu mi sie nie zdarzylo tak dlugo spac! ja jestem z typu\"wyspie sie po smierci\":):):) a tu taka niespodzianka:)ale pocieszam sie ze wedlug badaczy osoby odchudzajace sie...powinny duzo spac..jak sie za krotko spi to mozg czesciej wysyla sygnal ze jest glodny:) zaraz uciekam na zakupki spozywcze, pewnie sie nabiegam w poszukiwaniu produktow-jak ostatnio:/

Widze dziewzyny ze tutaj pustki:( Ja co prawda w sobote nie trzymalam sie diety zupelnie ale mialam to wkalkulowane. Objadlam sie na obiedzie w restauracji ale za to tak dobrze sie bawilismy ze naprawde nie zaluje:) Wczoraj natomiast pelna dieta - 830 kcal. Codziennie sie mumifikuje ( to juz chyba 10 dzien) i naprawde widac efekty:) Zwazylam sie i spadek wagi jest!!!!!!!!!!! Jezu jak ja sie nie moge doczekac tych 49:) Moze jakbym sie bardzo zawziela to dalabym rade do konca wakacji. Ale na razie skupie sie na dniu dzisiejszym i zaraz zabiore sie za jakas aktywnosc fizyczna. Mam nadzieje ze ktoras z Was jeszcze sie tu pojawi!!!!

Gość Siobhan..
hejka:) ja dzis jakos sie trzymam ale caly weekend...oj ciezko bylo:/ nawet bardzo ciezko:/ juz mi po glowie pizza chodzila:) ale sie nie dalam! dziwne to ze ja wogole nie przepadam za slodkim a jestem 4ty dzien na Soutch Beach i tak mi sie chce:ciasta albo czekolady ze az paranoje lapie:) dzis na sniadanko mialam babeczke ze szpinakiem jako przegryzka-nic:/ bo nie bylo czasu w pracy... lunch- salata z sokiem z cytryny i lyzka oliwy z oliwek i 100g piersi kurczaka z wody:) a teraz sie czuje obzarta jak nic:) bede sie juz wkrotce mumifikowac, ciesze sie ze wy juz widziecie efekty:) niestety tu gdzie mieszkam te olejki by mnie wyniosly z 45euro:/ wiec musze sie tydzien wstrzymac:)zanim nie dojdzie dostawa aha waga pokazala rano 72.600...niewielki spadek ale zawsze cos:)

Gość Siobhan..
hejka:) ja dzis mam dola i normalnie chyba zaraz sie rzuce na lodowke...slabo mi na tej SB strasznie jestem umeczona...i zrezygnowana... jestescie?

czesc dziewczyny:) czy można się do Was dołączyć??? pisze na innym topiku ale tam puuusto bardzo i nie mam do kogo gęby otworzyć:P :)

ja jestem:) na jakiej diecie bedziesz Sandrusia? ja jestem na South Beach teraz ale bylam wlasnie na nielaczenia z Claudii:)