Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta albo facet

co myslicie o pokazywaniu zdjęć swoich dzieci na forum ?

Polecane posty

Gość kobieta albo facet

Gość no coz...
masz na mysli "Polki mieszkajace na stale w Niemczech"? Dla mnie to zenada i kompletny brak wyobrazni...

Nie mam nic przeciwko. Co w tym złego, że ktoś chce pochwalić się dzieckiem, albo mieć linka w stopce?

Ja bym nie pokazywala... zadnych prywatnych zdjec publicznie... ALe to ja... Wiele innych rzeczy bym nie robila. Cudze zycie, nie moja sprawa ;)

Gość dumne mamusie
kochajacy rodziciele, miejcie na uwadze liczbe pedofilow w internecie, chyba ze wam milo gdy jakis facet trzepie kapucyna przy zdjeciu waszej perelki, albo rozbiera ja w Photo Shopie i wymienia sie zdjeciami z innymi zboczencami.

Gość no coz...
wlasnie jedna z tych mamus w wyzej juz przeze mnie wspomnianym topiku wkleila zdjecia swojej paromiesiecznej coreczki, kompletnie nagusienkiej...jak mozna byc takim bezmyslnym??????

Gość nie nie nie..............
ja nie pokazuje zdjec pryweatnych publicznie co do dzieci to jeszcze bedzie jakis pedofil pod nie trzepal :/ boshhhhh

Wiedziałam, że w końcu ktoś wejdzie na temat pedofilii. Masz dziecko? Chodzisz z dzieckiem na plażę? Nie przeraża Cię to, że jakiś pedofil siedzi za krzaczkiem, patrzy na Twoje dziecko i trzepie konia? Nie puszczasz dziecka do piaskownicy? Wszakże jakiś zboczek może zrobić małej/małemu zdjęcia. Twoje dziecko nie może się pokazywać w miejscach publicznych z obawy, że zostanie zauważone przez zboczeńca? Najlepiej wsadź to dziecko do klatki i przykryj płachtą.:P

Myślisz, że wywołując zdjęcia jesteś zupełnie bezpieczna? A może miły pan fotograf jest pedofilem i trzepie konia patrząc na zdjęcia całej Twojej rodziny.:P

Gość no coz...
glupoty gadasz Kati...nawet nie zdajesz sobie sprawy ilu chorych, psychicznie skrzywionych ludzi siedzi w internecie????????!! A Twoje argumenty sa po prostu smieszne....

Gość a od czego sa fuchy
Zdjecia,jakiekolwiek w necie zamieszczaja osoby ktore w realnym zyciu nie maja za duzo znajomych i tym rekompensuja sobie zycie towarzyskie

no coz...---> A ilu chorych, psychicznie skrzywdzonych ludzi można spotkać na ulicy.:( Ludzie zamieszczają zdjęcia swoich dzieci na fotce.pl i dzieci są oceniane, a Wy się bulwersujecie blogami i fotosikami.:(

Gość do katis
Co innego jest podawanie ludziom na tacy zdjec wlasnych dzieci, poza tym to internet jest pedofilskim rajem. Pomijajac kwestie uszanowania prywatnosci wlasnego dziecka. Moze swoja twarz wystaw na widok publiczny, albo swoje rozebrane zdjecie, wszak na plazy albo na ulicy tez ci ktos je moze zrobic.

Gość moge powiedziec tylko to
Swiat jeste pelen popierdolonych mamusiek.

Gość to bez sęsu
co kogo obchodzą czyjeś bachory

Otoz to! Mialabym zal do mojej mamy o cos takiego ;) Ale tez wiem, ze nigdy by czegos takiego nie zrobila ;) Ale swiat sie zmienia... Ludzie coraz wiecej pokazuja ;) I coraz mniej sie wstydza ;) Dla mnie prywatnosc jest bardzo wazna ;)

Myślisz, że pedofile siedzą na kafeterii, zbierają zdjęcia dzieci i wymieniają się fotkami? W większości przypadków pedofile zapraszają dzieci do domu i sami robią im sesję. Małe dziecko łatwo zwabić. Nie macie argumentów, to wchodzicie na temat pedofilii.

Gość a od czego sa fuchy
Katis czyzbys nie miała w realnym zyciu komu pochwalic sie swoim dzieckiem,zdjeciami?

Gość no coz...
ale te wlasnie jak juz ktos powiedzial "podane na tacy" zdjecia dzieci, jeszcze bardziej pobudzaja wyobraznie takiego zboczenca...

Gość to żałosne
sorry, ale nie powinny tu sie chyba wypowiadać osoby które to robią, bo są z deczka nieobiektywne, nie? dla mnie to troche takie przedmiotowe traktowanie dzieciaków, chwalenie się jak jakimś nowymi ciuchami czy innymi nabytkami :O no i wlaśnie ta kwestia naruszenia prywatności.. skąd wiecie, że wasze dzieciaki by sobie tego życzyły, i nie będą mieć za ileś tam lat do was żalu że każdy może obejrzeć ich nagie zdjęcie ..?

Nie mam dzieci, ale podejrzewam, że gdybym miała dziecko, to zaczęłabym prowadzić bloga i nie wykluczam wklejenia linka do stopki.

Gość właśnie e
dzięki wam ja wykasuję zdjęcia moich dzieci. to rzeczywiście jest niebezpieczne ale i komu potrzebne zdjęcia moich dzieci. chyba tylko mnie by ktos napisał że fajne masz dzieci i żebym czuła dumę z tego powodu.

Gość do Katis
wyjezdzamy z pedofilia z braku argumentow? Jak dla mnie to pedofilia jest glownym argumentem przeciw! Jezeli istnieje tylko najmniejsza szansa, ze ktos sobie na takim blogu zwlai konia patrzac na moje dziecko, to ja na pewno takiego bloga nie zaloze. A z drugiej strony - to komu i czemu sluza te blogi? Chyba tylko dumnym mamusiom. Dla was wasze dziecko jest piekne - dla innych takie samo jak tysiace innych.

Ale to nie są blogi dla nas, tylko dla tych mamuś i może w przyszłości dla ich dzieci. Pierwszy kroczek, pierwszy ząbek- warto to opisać, a bez zdjęcia byłoby tak pusto.

Gość dla mnie zenuaaa
dla mnie tez kretynskie jest zachowanie mamusiek chwalacych sie dzieciakami, najlepsze jest to ze przesiaduje godzinami na tym forum (ciaza i macierzynstwo zapewne) i wklejaja nowe fotki, swoje, dzieciakow, meza, kota, tchorzofretki a potem sikaja z radosci bo ktos tam powiedzial ze super wygladaja, bachorek jest cudny (a moglby byc najbrzydszy na swiecie ale te kichaja i prychaja bo widza niemowlaka:o). zeby byla jasnosc - ja nie mam nic do milosci macierzynskiej bo to jest rzecz jak najbardziej zrozumiala i normalna, nienormalne jest dla mnie natomiast pokazywanie publicznie zdjec prywatnych, a juz nagich niemowlakow w szczegolnosci. przeciez to jest robione dla tzw "lansu", mamusie lansujac dziecko lansuja siebie a potem powstaja durne topiki na "ciazy" pt. "najladniejsza mamusia 2007" albo "najpiekniejszy bobasek (fasolka, dzidzia, bobo - w dupach sie poprzewracalo, nie mozna powiedziec po prostu dziecko?:o) 2007". jesli macie sie chwalic to robcie to w gronie swoich znajomych ktorych macie w realnym zyciu, a nie uprawiajcie lanserki na forum. tyle ode mnie. pozdrawiam,

Gość czy ja wiem
a czemu warto to opisac? Bo nie wiem :D

Gość właśnie tak o tak
lepiej by te mamy m.in. i ja zabrały się za porządne wychowanie dzieci a nie przesiadywanie przed komputerem praktycznie cały dzień. co racja to racja !