Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sudoku

KOPENHASKA- 2.07- nie ma to tamto, walczę do końca!!

Polecane posty

Gość 87insomnia
Hej:D ja jestem 8 dzień na tej diecie i jak narazie schudłam jakies 2.5-3 kg chyba na mnie nie działa tak jak na was;)i raczej nic po mnie nie widać zastanawiam się czy nie ubyło mi tyle wody z organizmu:) ale wytrzymam jeszcze te pare dni moze akurat coś będzie:)

Gość nowa=D
87insomnia a ile wayzz i ile masz wzrostu?? ja schudlam po 7dniach 5kg i jak naraize waga stoi mam nadizeje ze zrzuce jeszcze ze 2-3kg w ogole to przedluzam tą deite 7 dni czyli lacznie 20dni i chcialam 10kg schudnac..

Gość 87insomnia
No to ładnie schudłaś:D ja mam 165 cm i teraz waze 63.5-64 ale w tamtym tygodniu nie cwiczyłam bo ogólnie zle się czułam byłam bardzo osłabiona a do tego złapało mnie jeszcze jakieś przeziębienie:/ ale od dzis bede ćwiczyć systemtatycznie;) Czy ktoś zna jakieś ćwiczenie, które mogę wykonywać w domu na łydki?? Pozdrawiam :)

Insomnia- na łydki rewelacyjna jest skakanka. Dziś sie zważyłam i 3 kg mniej. Ważę 57kg i jeszcze 3 kg dziela mnie od wymarzonej wagi :) Wątpie, że zrzuce tyle na kopenhaskiej ale planuje później tydzień na owocach i warzywach by uzupełnić witamiki w organiźmie a potem może South Beach :) Bardzo bym chciała utrzymać wynik. A co u Was kochane kopenhaski??

Gość 87insomnia
własnie zastanawiam się nad skakanką bo jest dobra na całe ciało, ale boje się ze moje łydki będą jeszcze wieksze:) bo one są duze nie dlatego, ze zgromadziło się tam duzo tłuszczu tylko są bardzo umięsnione:/. A co to diety:D to kiedyś nawet lubiłam jesć szpinak tak teraz nienawidze!!:I chyba już go nigdy więcej nie zjem. Ale cieszę się, ze już sie lepiej czuje i nie jest mi słabo i wiem, że wytrwamy do tego 13 dnia, ale nie wiem jak mam się odżywiać po tej diecie zeby znow nie przytyć, moze macie jakieś propozycje;)

witajcie... heh.. koniecznie trzeba sie ruszac przy diecie...przynajmniej 2 razy w tygodniu i bez obaw ze sie muskulatura zwiekszy, moze na moment, ale potem wraca.. to bajki sa, ze jak sie zacznie cwiczyc to przybywa miesni.. tj moze tak, ale jak ktos cwiczy przez lata i bierze jeszcze srodki wspomagajace;) co do diety po kopen, najlepiej przejsc od razu na 1000 kcal... po miesiacu na 1500 i tam kilka miesiecy zostac;) to moje zdanie, ale pisze ze swojego doswiadczenia, bo 5 lat temu zaczynalam z 70 kg teraz waze 55;) mialam drobne efekty jojo, ale generalnie do przodu;)

olinka czyli miesiąc na 1000 kcal?? wiesz takze myślałam o tej diecie bo chyba można na niej jeść wszystko byleby z,mieśćić sie w tysiącu? zgadza sie? Insomnia uwierz mi ja również mam bardzo umięśnione łydki (39 cm) ale w ogóle na nich tłuszczu nie mam. Kiedyś sie zastanawiałam czy nie za dużo, bo naczytałam sie na kafe postów zrozpaczonych dziewczyn, które też miały \"piłkarskie\" łydki ale stanęłam sobie niedawno przed takim wielkim lustrem i dokładnie obejrzałam swoje nogi... I wiesz.. lubie swoje łydki :) Pozdrawiam

aha.. i co dziennie skacze na skakance, a jak nie skakanka to rowerek stacjonarny :)

tak mi sie wydaje sudoku... bo dluzej to zbyt mocne oslabienie szczegolnie ze kopen jeszcze byla...a 1500 to juz jest ok.. najlepiej tez trzymac sie tych samych godzin posilkow i zlota zasada, nie jesc po 19:00. po 19:00 to ja tylko winko czerwone wytrawne lub sok pomidorowy ale to na diecie 1000 i 1500 kcal;) jest pare trikow na tej diecie.. ja mam np sprey do smazenia beztluszczowy i parowar wiec mozna zjesc wiecej a za to mniej kalorycznie... itp.. jak jogurt to tylko Piatnica Kefir 0% ma 25 kcal, jak napoj poza woda to colaligt i to rzadko itp... da sie wytrzymac bez problemu;))))

aaaaaaa no i raz w tygodniu warto nie jest kolacji po prostu;))) ale za to raz na 2 tyg mozna poszalec.... czyli zrobic sobie dzien dziecka.. takie rzeczy bardzo pomagaja w kontynuacji diet w ogole;))

Gość 87insomnia
dzęki dziewczyny! to po tej diecie przeżuce się na diete 1000 kalorii, tylko poszukam sobie jakiejś stronki z rozpisanymi kcl bo nie bardzo się orientuje co ile ma i pewnie to jest moj błąd:) i przez to doprowadziłam się do takiego stanu hehe;)

Siedze w pracy po kurczaku jestem ,,,, ale jakas osłabiona... na klientów patrzec nie moge ... heh... jak mi jakis z lodem przyjdzie to chyba wyprosze ... napiszcie mi czy pijecie jakies witaminy?? cos jak calcium, magnes czy multiwitamkna??? ja raz napiłam sie calcium i nawet na impreze poszłam i z głodu nie umarłam :)

Gość nowa=D
hej laski=* ja mam lepszy humorek bo kupilam sobie portki na allegro bermudy takie czarne sliczne.. mam nadzieje ze beda dobre jak nie to sie zabije.. =( Boooze ja tą diete moge stosowac i miesiac ale chce juz schudac te 14kg=( ktore mi zostalo jeszcze.. dzien dzisiestaity dzis ja am juz przyzwyczajona do pisilkow i moge tak caly czas ejsc=] w sr urodzinki-roczek-mojej sisotry bedzie tort ciasto rafalelo karpatka-super=/ dodam ze ja etz bede piec te ciasta.. 3majcie kciuki..

Bemar... witaminki KONIECZNIE!!! ja pijam muliwitamine, plusza, albo jakies takie rozpuszczalne zlelazo, potas itp... jak sie uda to kupuje te bez cukru, wole rozpuszczane bo nie lubie lykac tabletek;P

Gość 87insomnia
Nowa =D ja ostatnio robiłam torta, ale nawet go nie tknęłam więc ty też wytrzymasz;)

Mnie cholera bierze jak mam robic obiady :(( albo jak se chodze po miescie i czuje zapachy, do tego jak sie z kimkolwiek umawiam to te osoby jak na złosc zawsze sa głode i sie po jakis restauracjach i fastfodach włócze z nimi :(((

Gość nowa=D
dzieki,wiem musze da rade i dam=p juz nie raz babcia(bo u niej jestem i stosuje deite teraz)z ciocia piekly ciasta,robily paczki,golabki,kartacze itp ale dawalam rade i wytzrymam=)

Cześć dziewczynki, ja jednak zaczynam dzisiaj chałwową. Zobaczymy po kilku dniach. myślę że bedzie mi łatwiej bo uwielbiam słodycze.

witajcie dziewczyny moj dzien 8 dzis;) jest oki, pogoda mnie dobija bo czarno i pochmurno;( ale sadze ze dam rade wytrzymac do konca + 2 dni dluzej bo poszalam w weekend wiec kara musi byc;P Chance, daj znac jak na tej chalwowej Ci idzie, powodzenia zycze;)))

Dzięki bardzo. Mam nadzieję ,że nie stracę zębów od tej chałwy

Czesc dziewczynki :)) Bede raz po raz do Was zagladac jesli nie macie nic przeciwko temu.. Zdam Wam troche relacji z chalwowej. Wiec rano jem olbrzymie jablko, i dzieki niemu odwiedzam kibelek przynajmiej raz dziennie :D:D Waze obecnie 66 kg. Czyli niezle jak po tych malych obrzarstewkach po kopenhaskiej, polecam te dietke !!! Mam duzo sily, pije Calcium + vit.C i biore witaminke E i A z beta karotenem :) planuje wytrwac na niej 3 tyg. Wszystkim ktorzy sie na nia zdecydowali zycze powodzonka, buziam Was ;***

Gość nowa=D
a u mnie dzis dzien jedeneasty=) czuej sie swietnie jak podczas calej diety=] pogoda mnie tylko wnerwia=/ wczoraj na rowerku bylam godzinke i na spacerku bo slonce sie pokazalo a dzis znowu deszcz=/ pff super na uropdzinki jutrzejsze ciocia robi rafaello karpatke tort cukierki i dodatkowo ja etz bede to robic.. ale nie zlamie sie=) 3majcie kciuki=)

Hej! Musze się przyznać, ze diete swoja troche modyfikowałam ale żadnymi prawidzwymi \"grzechami\" typu słodycze. Obecnie dzień 9, na wadze 3,5kg mniej. A propos tej chałwowej to dziewczynki nie macie dość po 2 dniach???

Ja też narazie nie mam dość ale ja dopiero zaczęłam.

hEY!! Ja mam dzis dzien 7... i pije same witaminy... doła mam ale mysle ze se poradze i nie zaprzestam diety :) Pozdrawiam

Gość przerwałam
hej dziewczyny.... ja dzisiaj mialam miec 6 dzien tej diety ale poległam a raczej moj organizm... bylam taka słaba, i po 4 dniu dostalam "jadłowstretu" okropna sprawa z tym jest :( każdy zapach staje sie nieprzyjemny. Szkoda mi troszke bo to juz prawie polowa była no ale zdrówko ważniejsze... powodzenia i wytrwałosci życze! :)

Gość nowa=D
wiecie co zastanwiam sie dlaczgo akzdey pise o takim zlym samopoczuciu itp a mnie nic nie dolega.. czuje si swietnie owszem czasem mam mroczki przed oczami ale to naprawde rzadko.. wytrwam=)