Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sudoku

KOPENHASKA- 2.07- nie ma to tamto, walczę do końca!!

Polecane posty

ja juz nie wytrzymalam i skonsumowalam kolacje XP hah :D dzielone jabluszko, nektarynke i maly kubeczek jogurtu xD

hej hej co jest z Wami?? ja jestem z siebie dumna ze przetrwałam ten 4 dzień a pokus było niemało, az mi sie płakać chce że jedni smakująwszystkiego ile chcą i kiedy chcą a drudzy całe życie na diecie:( a Wy jak sie trzymacie?

ja dzisiaj tragesia!!!!!!!! też tyle pokus było nawet byłam w ciastkarni! i już miałam ciesteczko zamawiać ale powiedziałam jednak dziękuję :) no ale tatuś tyle smakołyków nakupował że jeszcze do teraz leżą w kuchni a ja tylko się tam kręcę:(((((((( masakra!!!!! tyle słodyczy!!!!!!! a mnie jeszcze boli tak głowa!! a reszta dziewczyn?? co z wami????? odezwijcie się , miałyśmy się wspierać:)

Gość agnes 30
cześć.mam nadzieję że jeszcze nie jest zapóźno aby dołączyć do was.ja mam 30 lat dziś 6 dzień na diecie kopenhaskiej,na początku było ciężko ale teraz ok.dopomogła mi choroba od trzeciego nie mogłam nic jeść.mam pytanie czy złamanie diety :jedzenie mniej niż zalecone ,to żle? moja waga przed rozpoczęciem 64 kg wzrost 171 cm

Gość agnes 30

szczerze mówiąc to ja praktycznie wszystko opuszczam bo szpinaku nie jem i nie zastąpie go niczym bo nic mi nie smakuje pomidora tak o też nie zjam a tym bardziej jajek:( sałata odpada bo chcem uniknąć buli głowy *mam delikatny żełądek i często coś mi staje na żełądku poprostu się męczę, aha no i gotowanego mięsa nie jem, hmmmm więc ktoś by powiedział to po co jesteś na tej diecie jak nic z niej nie jesz ale łatwiej mi jest wytrzymać jak mam konkretną dietę i wiem że nic więcej nie mogę zjeść aniżeli bym sobie sama układała:)

Słuchajcie nei wiem o co chodzi ale ja naprawdę NIE JESTEM GŁODNA!! :D do tego mam takiego powera do ćwiczeń, że wszystkich zdziwnienie bierze... A dziś zjadłam ok. 500kcal... coś dziwnego ;)

no to fajnie masz:) ja już idę spać! dobranoc dziewczyny! jutro 5 dzień mam nadzieję że uda się tak jak i dzisiejszy :)!!!!!!!!!

Dzien Dobry Ja dzis dzien 4;) waga od wcoraj stoi ale sie tego spodziewalam....dzis ide na zakupy, potem silownie, potem imreze, wiec jakos sobie poradze;)) jak Wy sie trzymacie???

Cześć dziewczynki. Ja jakoś się trzymam . Narazie u mnie kilogram w dół. Nie jest to najlepszy wynik ale i tak się cieszę

hej dziewczynki , ja sie dzis bardzo słabo czuje, mam zawroty głowy , nie mam siły chodzić bo cała się trzese, wiedzialam ze w 4 lub 5 dniu złapie mnie kryzys:( narazie wzielam sobie witaminki i jem marchewke wiec zobaczymy za jakis czas jak nie bedzie poprawy to niestety musze rzucic dietke a szkoda bo widze ze juz ladnie schudłam:( ale zdrowie niestety wazniejsze...

ehh ja jestem oslabiona...wczoraj strasznie plakalam, ale nie zlamalam sie...ugh...ale dzisiaj rybka 8))

Dziewczynki naprawdę tak schudłyscie. Proszę napiszcie ile kilogramów wam spadło

Gość nowa=D
hej lalki nie wiem czy moge sie przyłączyc bo zczelam tę dietę 30czerwca..a nie 2lipca..' dzis moj siodmy dzien-najtrudniejszy ale wiem ze wytwam musze=) stosuje tą iete bardz rygortystcyznie NIC nie podjadam naet mniej jem=] nie jem salaty a jak są 2jajka to jem jedno..bo nienawidze jajek konczy mi sie wlasnie okres w koncu wiec sie zważe niedlugo ale widze ze schudlam boczkow juz nie mam=)

Ja nie mam wagi ;( ale ehhh bede musiala sie po niej zwarzyc !!! nowa=D-jasne ze mozesz :D Ehhh xP ja juz po rybce jestem ;) z ziolami 8)

ja wczoraj mialam kryzys.. tj 3 dnia.... zjaldam wiecej indyka niz w diecie po czym skoczylam cwiczyc... caly dzien chcialo mi sie spac i zimno okropnie... dzis dzien 4, wlasnie zjadlam lunch tj ser zolty 13%, marchewka i jajo i jest ok....przetrzymac trzeba kryzys, wziac witaminki i bedzie dobrze....damy rade!!!!!! nie rezygnowac, trzymac sie i juz!

a ja poległam, no tak slabo sie czuje ze nie wyrabiam, zjadlam troche sałatki z ogórka i cebuli i troche pasty łososiowej i zabijcie mnie!! diete kontynuuje dalej, dzis zjem tylko rybke i koniec, befsztyku w siebie nie wcisne, strasznie boli mnie żoładek:(

ja jeszcze w pidzamie jestem xD zaraz ide sie ubraci i ogarne troche swoj pokoj :P Ehh...potem musze przygotowac obiadek..grrr

Gość nowa=D
oj lalki=p ja mam problem bo mialam dzis kawalek grilowanego miesa a babcia narobila mi oogrooomny kawal=/ ale ja sie nie dalam zjadlam kawalek trudno poghadala troche.. potem bylam pol h na rpowerze bo pogoda starsznba=/ to Wy takie odskoki od diety robicie??=p ja zadnych rygor straszny ale coz tzreba..

no u mnie z ciasteczek zrobilo sie wiecej wiec mam nadzieje ze chociaz 3/4 tego wyrzygalam ;/

Gość nowa=D
oj lalki moje=*] czekoladko moja=D nie martw sie bedzie lepiej=* ja postanowilam ze chyba tą diete przedluze o tydzien.. a dzis siodmuyt dzien pelen looz=) moj wujek ma 6 i je kurczaka a ja looz=) zero zachcianek=)

coś marniutko zrobniło sie na naszym forum, marniuto ;(((( opowiedajcie jak sie czujecie, bo ja np dzisiaj dobrze, nie ciągnie mnie tak do jedzenia jak wczoraj do ciasteczek, których o mały włos nie zjadłam ;) ale dzisiaj jest na stoliku pyszny metrowiec....... ;) a ja mam swoją wodę, dzień 6 będzie ciężki bo nie ma nic dorego w meni:)

Ja koncze te diete...od jutra chalwowa z przeplatana kopenhaska..az dojdzie moja waga do 55...ale chyba juz nie pasuje do Was wiec trzymajcie sie ;*

Gość nowa=D
nom agniieszko jestes silna i bardzozo dobrze ja tez=) jestem u babci a tu pelno ciast,paczkow slodkosci pyszn obiadki ale ni zlamie sie dam rade=) 6dzien?z ego o pamietam jest pyszna amrceweczka grzenka i duszpona piers to pyzne przeciez=) ja dzis koncze siodmy dzien i super sie czuje=)

Witam! Chocolate zostań z Nami!! Przede mna równiez jutro 6 dzień. Zamiast całego kurczaka, jak zwykle pierś grillowana będzie ok. 150g. Poza tym dzis nie zjadłam brokułów. Na wadze mały ubytek bo 1,5 kg za to w biodrach 3 cm mniej, więc nie jest źle :)