Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sudoku

KOPENHASKA- 2.07- nie ma to tamto, walczę do końca!!

Polecane posty

Chalwowa polega na tym ze: rano jesz jablko i co 3 godz 50g chalwy, mozesz jesc rozne rodzaje, byle nie oblane czekolada! np: 9:00 jablko 12:00 chalwa 15:00 chalwa 18:00 chalwa same zalety, jesz slodkie, dla podniebienia rozkosz, waga spada i masz pelno energii :)

Gość nowa=D
i przez caly dzein tylko chalwa i jablko? normalan zwykla chalwa kupiona w sklepie? pewnie sie zdziwicie ale neinawidze chalwy dla mnie nie smakuje w ogle i na daotek taka tlusta fuuu

ta chałwowa to chyba jednak nie dla mnie. Od chałwy wolę chałke ;) Ja potem na 1000 kcal przechodze. Ale Czekoladko napisz ile wytrzymasz na tej z chałwą i ile kg zgubisz oki??

Gość nowa=D
ej ej patrze ze wiecej o chalowej deicie mowimy niz o naszej kopenhaskiej dal ktorej wszystki sie tu znalazlysmy.. jak Wam idzie kochane?? sudoku jak u Ciebie wszystko idzie??

Mi sie nastrój poprawił bo sie ładnie ubrałam :P))) i zdałam egzamin :) i do tego wcześniej z pracy wyszłam :) i do tego czuje jak maleje :) Dieta kopenhaska jest wspaniała !!! nie moge sie doczekac jogurtu :)) za ile to??? Z dwa :))))

Bemar- gratuluję egzaminu :) a co do mojej dietki to przyznam, ze modyfikuje ;) niczym złym (żadnych słodycz czy tego typu przestepstw) ale np. zmieniam niektóre posiłki ale licze kalorie i do tego cwicze. W sumei nei wiem czy to jeszce kopenhaska ;) powiedzmy, ze menu opiera sie o kopenhaska i nei przekracza kalorii a czasem ejst ich nawet mniej z tym,ze musze dodać, ze wcale sie nie głodze!! Dobrze sie czuje. 3,5 kg zrzucone, co dziennie cwicze... nastawiam sie juz na 1000 kcal po kopenhaskiej :) np. zjem sobei usmażone na teflonowej patelni jajko z ogórkiem kiszonym i uwierzcie, ze jestem pełna :) Kiedyś bez chlebka i SOLI by sie nie obeszła a teraz ogórasek, jajeczko i najedzona jestem, ze az miło :)

Ja w sumie zaszokowana jestem tym ze mogę żyć tylko na jadanej kawie i to bez śmietanki ... ja myślałam ze w pracy nie będę dawała rady a tu OK :) I nawet w szkole daje rade a kiedyś to piłam co najmniej 4-5 kaw dziennie. Nie modyfikuje diety myślę ze te składniki dzienne zmieszane ze sobą dają lepszy efekt ... Jutro wskakuje na wagę nie mogę sie doczekać :)))))) Również nastawiam sie na 1000 kcl, niedługo zaczynam drukować tablice kaloryczne i idę kupić małą wagę :) ale myślę ze będę se często pozwalała na 1400 kcl, no i nie chce jeść po 18 .. a z tym ciężko bo jak sie chce prowadzić życie we Wrocławiu to sie wieczorami wychodzi a ja głodna :(

Gość nowa=D
gratuluje zdanego egzaminu=* a u mnie dzien dwunasty czuje sie swnietnie=) pyszna rybka zjedzona=)(filet z mintaja) na 17 przychdoza goscie wytzrymam! nie zjem zadnego ciasta nic!!!! musze!!

Gość nowa=D
jupi wytrzymalam!!!!=)=)=)

no gartuluję :D jak waga? ile ubyło?? Ja swoja przerwałam bo juz nie mogę się zmusić do jedzenia tego samego :o U mnei ubytek 3,5 kg po tygodniu :) Teraz na 1000 kcal lece ;) i oczywiście cwiczenia. Co dziennie!! A jak tam dziewuszki z chałwową??

U mnie juz ok 6,5 kg po 7 dniach :) a dzień 8 jest banalny ale siedzę w domu co mi trochę utrudnia bo więcej o jedzeniu myślę... tym bardziej ze Tata przywiózł mnóstwo serków i jogurtów :( na szczęście ostatnie 5 dni mam zaplanowane co do minuty :))) Pozdrawiam

Gość agnes31
to ja agnes 30 zgubiłam gdzieś hasło więc piszę pod nowym pseudo.cześć dziewczynki jak dietka ja dzień 12, jutro ostatni, udało się chociaż nie było łatwo.Nie straciłam dużo bo 5 kg ale i tak jestem dumna.Co dalej?A jak chałwowa są jakieś efekty?życzę wszystkim powodzenia.mimo ukończonej kopenhaskiej będę tu czasem wpadać.pa,pa

cześć dziewczyny, jestem od was dużo starsza ale mogłabym się od was dużo nauczyć przede wszystkim konsekwencji. Naprawdę godne pozazdroszczenia. Ja tak nie potrafie . Cały dzień byłam na chałwowej i było ok a wieczorem byłam na chińszczyźnie ze znajomym. Wyłamałam się , a potem mam pretensje do całego swiata że nie mogę schudnąć. Mój mąż już mnie słuchać nie może. Już sama nie wiem co robić, czy jeszcze ma sens jakakolwiek dieta

Gość nowa=D
ile wazysz chance ile masz wzrotu? mzoe nie powinnas sie odchduzac moze to siedzi w Twojej glowie tylko a tak naprawde wygladaz dobrze?? u mnie dzis dzien trzyansty ale nie ostatni=) jak narazie 6kg mnie=) wczoraj wytrzymalak imprezke urodzinowa z tortem moimi ukochanymi ciastami,ciastkami,cukierkiammi.. ah jestem z siebie dumna=D=)

Ja mam ok 168 cm wzrostu i warzę 67 kg. To jest bardzo dużo. Jak miałam 19 - 20 lat warzyłam 50 kg przy tym samym wzroście.Wtedy może byłam trochę za chuda ale teraz to przegięcie.

Gość nowa=D
mysle ze jak an ten wzrost i tą wage ta deitsa nie jest dobra lepiej zastposuj diete 1000kcal=)i wiecej sportu i juz=)

Dokładnie przy takiej wadze i wzroście powinno sie cwiczyc by sie ukszatałtowac i umięśnic... Ja jestem podłamana dzis dzien 9 i mam wrazenie ze tyje a nie chudne... staram sie zwalic to na okres bo z tego co słyszałam kobiety przybieraja na wadze przed okresem bo nabieraja wody.... ale tak czy siak chumor mam kiepski :(

Gość nowa=D
bemar ja tez czulam ze tyje jak mialam okres w trakcie tej diety ale po okresie jak stanelam na wage to wieelkie zaskoczenia mnie sptokalo bo kg szly w dol zdecydowanie=) zobaczysz =) =* u mnie dzien trzynasty zaraz zjem piers z kurczaka=)mm.=) a jutro dien czteeranty tak jak trzynsty czyli bez kolacji ups.. ale juz ejden taki wytrzymalam to wytrzymam i drugi=)no nie laski??=) damy rade=)

nowa- nei wiem czy to dobrze, że chcesz przedłużyć te dietę.. bierzesz jakiś preparat wielowitaminowy? Moja waga to 57kg. Jeszcze 3kg i osiagnę swój cel, teraz kombinuje jak ;) chyba zostane przy cwiczeniach i 1000 kcal. Jak myślicie ile moze mi zajac zrzucenie 3 kg?

Gość nowa=D
sudoku- maksymalnie 3tyg=) oczwyiscie dorzuc jakies cwiczenia=) biore witaminy i czuje sie super=) schudalm narazie 6kh mam nadzieje ze jturo zoabcze jeszcze 1kg mniej i potem schudne jeszcze 5kg w tydzien bo chce wazyc przynajmniej 60kg przy 164cm wzrostu zeby jakos wygladac.. wszyscy mowia ze jak chce przedlyzyc to zebym zaczela troche podjadac,hmm?? co mysliscie?? w ogole to chce wazyc 53kg

Myślę, ze koniecznie owoce i warzywa od czasu do czasu moze troche kaszy gryczanej.

Gość nowa=D
no jednak zmienilam zdanie koncze z kopenhaska a zczynam taka swoja=D jest oparta na owocach i warzywach coziennie bede jesc 500kjcal z czego 300kcal to owoce i warzywa a kolejne dwiesciwe to pierwszego dnia beda slodyczye,drugiego dnia serek wiejski trzeciego dnia mieso i od nowa i tak cly czas plus sport=) bede jesc 2posilki tak jak w kopenhaskiej o 12 i 17.30=) co mysliscie??

a 500 nie za mało?? Jeśli ruch dołączysz to myślę, ze lepsze byłoby chociaż 800 :)

czesc dziewczyny.... ja caly czas kopen, choc czasem alkohol sie zdarzy, ale twardo ide dalej... zajeta goscie wakacje wiec malo sie bede odzywac;)) melduje sie tylko ze jade na kopen dalej;))) trzymajcie sie dzielnie

Gość nowa=D
sudoku zwieksze do 800 jak ebde wazyc minimum 58=p a w ogole to jutro planuje zjesc urodzinowe ciasto ktore na mnie czkea i tylko to ciasto i to ranoa potem caly dzien nic co o tym asdzisz??=p

NOWA bardzo mnie pocieszyłaś naprawdę :))))))) dziękuje!!! :* Mój 9 dzień idzie bardzo dobrze :) w sumie to jesc mi sie nieche, jem bo tak dieta karze...

Gość nowa=D
koneic diety tej i 7kg w dol=) dzis mialo byc wieeelkie obzartwo a bylo hm..duze? skonczylam, o 13.30 i dzis juz nic nie jem duzop nie weszlo mi do zoladka=)hihi to dobrze=p jutro glodowka na oczyszczenie a potem deita 500kcal bede tu ejszcze pisac jesli pozwolicie hmm??=) pozdrwiam sudoku i bemar=*=*