nadia251981 0 Napisano Lipiec 1, 2007 ja nie zawsze, mozna go miec kiedy sie samej chce a mianowicie podczas orgazmu przec mocno tak jakbyscie chciały sikac wtedy orgazm jest mocniejszy przymajmniej u mnie co do samego wytrysku to bez obaw to nie mocz ale specyficzna wydzielna ktora przy mocnym parciu wypływa a nawet tryska w duzych ilosciach czytałam ze nie mozna podczas wytrysku sie posikac wtedy pecherz jest jakby wyłaczony nie wiem jak to jest u was ja mimo mocnego parcia nigdy sie nie posikałam ale zdecydowanie orgazm jest lepszy przy wytrsyku,,,polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Regulonka_18 Napisano Lipiec 2, 2007 hmmm tez mialam - polecam:D ale musisz sie liczyc z plamkami na lozku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dariiaa Napisano Lipiec 2, 2007 no to jasne ze jak wydzieluny jest duzo to i plamy sa ale mozna cos podłozyc...powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milliia Napisano Lipiec 2, 2007 ja mam czasem jak chce ale raczej rzadziej niz czesciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika2222 0 Napisano Lipiec 2, 2007 Ja mam i to wcale nie rzadko... Orgazmy są wtedy silniejsze, lepsze... Ale wkurzają mnie właśnie plamy na łózku... Czasami jest tego naprawdę dużo... Na szczęście mojemu mężczyźnie to nie przeszkadza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daea Napisano Lipiec 3, 2007 ktos jeszcze ???????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach