Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teolog5

jak poznałyście swoich partnerów?

Polecane posty

bardzo lubię słuchać gdy ktoś opowiada jak sie poznał ze swoim partnerem,to niekiedy bardzo ciekawe historie. Ja swojego męża poznałam przez gg,szukałam ludzi z którymi można by było popisać.w jego miejscowości tylko on był dostępny,więc napisałam do niego i tak to się zaczęło. A jak był o u was?

Gość A......
Baaaaaaaardzo oryginalne!!!Nie cierpie takich dupkow,ktorzy zaczepiaja na gg.Kojarzy mi sie zaraz z nieudacznikami nie mogacymi znalezc kobiety w realu!Pisze to jako kobieta...

Gość otwieram no....
ee tam od razu nieudacznikami, moze tylko chcą seksu ...😴

ale to ja go zaczepiłam,a nie on mnie i wcale tego nie żałuje

Gość otwieram no....
pewnie kobieta też ma swoje potrzeby...😴

Gość A......
No skoro chca seksu i nie potrafia znalezc w realu,to kim sa????Do tego jeszcze niektorzy beszczelnie wogole sie z tym nie kryja!!!Sorry,ale od tego sa domy publiczne,co niestety kosztuje!!!

nie rozumiem o co wam chodzi?dlaczego wy odrazu łączycie wszystko z sexem?

no widzisz ale oni mogą znależć za darmo przez gg po co mają przepłacac w domach publicznych

bez przesady... moja kuzynka też poznała swojego partnera na gg, mnóstwo jest takich bardzo szczęśliwych związków :) ja swojego partnera poznałam na imprezie wiele lat temu, potem się spotykaliśmy sporadycznie przy różnych okazjach, po 12 latach stwierdziliśmy, że może poszlibyśmy na piwko ;)

teolog5 ja ci wierze ze nie chodzi mu o sex tylko przeciez ty to najlepiej wiesz a nie my wiec nie przejmuj sie bo ty masz racje a my tylko mozemy przypuszczac o co w tym chodzi

masz rację,ja wiem jak to było i jest między nami i nie muszę się przed nikim tłumaczyć

Gość w kolejce do ksero
:P

Gość w kolejce do ksero
no przecież teolog5 nie zaczepiła gościa ze względu, ze szukała faceta tylko, żeby poznać różnych znajomych!!!!... a to, że tak wyszło jak wyszło... ;) ja jestem atrakcyjna i mam gg :) więc nie siedzą tam same paszczury... każdy to ma neta ma gg...

Gość a ja ponalam swojego
Mezczyzne na czacie i dzis mija 10 m-cy jak jetsesmy razem:))) co wiecej mieszkamy razem i kocham go ponad wszystko...nigdy nie wiesz gdzie spotkasz ta druga polowke:P

Gość taka se jedna
Ja swojego poznałam też na portalu randkowym, byłam po rozstaniu z poprzednim facetem i tak z ciekawości założyłam sobie profil. Napisałam do niego i od tego się zaczęło. Jesteśmy ze sobą 2 lata, profile zlikwidowane. jest super, kocham go bardzo....

Gość nowoczesna kochanka
Ja swojego poznalam na komisariacie...Poszlam jako swiadek w jakiejs sprawie,a on tam pracowal...;)