Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana jestem

czy tylko ja mysle , ze faceci powinni chodzic na nauke kochania

Polecane posty

Gość do dfdss
WIELKIE BRAWA !!!!!!!!! JESTEM KOBIETĄ I MUSZE PRZYZNAĆ TOBIE RACJE!

Gość autorka topiku autorka topiku
dfdsds--jestes Moim ideałem - dokładnie o tym mysle !!!! Nie nie ma 16 lat , z facetem rozmawiałam wcześniej przed planowanym sexe - ze jak pójdziemy do łuzka to po prostu bedziemy sobie mówic co i jak kazy mówi zeby było przyjemnie i co i duuuuupa - facet kurcze jak ciota. Jest super i na pewno nam w końcu wyjdzie bo nam na sobie zalezy tylko czemu jest jeszcze taki daremny na razie , czemu sie wstydzi powiedziec to i owo ? Przeciesz sama taka rozmowa jest podniecajaca i moze byc fajnym urozmaiceniem . "NIGDY NIC NIE MOWICIE, wogole mowienie o seksie sprawa wam taka trudnosc ze szok"- nie mi - ja własnie tego chciałam !!!!! Pytanie brzmiało " CZY TYLKO JA MYSLE ...' ZWRóC UWAGE ZE TO FORUM BABSKIE - i dlatego pisze o facetach - chyba to cie nie dziwi ? Jakie sa kobiety w łuzku nie wiem . "temat powinien brzmiec "wiekszosc powinna ..."" - nie znam wiekszości znam kilku - i nie stety wszyscy daremni - chyba mam pech , dla tego pytam o doświadczenia innych kobiet!!! "(w czasie owulcji czujecie moze 1/10 tego co facet na co dzien)."- nie wiesz jak sie czujemy wiec sie nie wypowiadaj - kazdy czuje sie inaczej , ale ok rozumiem !! "nie potraficie zrobic dobrego loda, myslicie ze jak wezmiecie do ust to wystarczy. zero kreatywnosci"- Robienie przyjemnosci partnerowi jest przyjemne i dla mnie , wiec nie do mnie te słowa , lubie patrzeć na jego ciało kiedy je podniecam a on wije z rozkoszy , czasem cos muczy czasem steka - w tedy jest suuuper - mnie to troche bawi, podnieca , no i cieszy :) "przyszlo wam do glowy ze facet tez lubi jak sie caluje i piesci cale jego cialo nie tylko penisa?" - oj tak też facet ma takie miejsca , które przy odpowiedniej stymulacji daje mu niezapomniane doznania - wiem co mówie :) "MIELISCIE BEZNADZIEJNYCH KOCHANKOW!"- chyba miałam beznadziejnych kochanków - DLATEGO DO SZKOłY !!!!!!!!!!!! czy jestescie w stanie zatanczyc nago przed swoim facetem?--tAK -MAM ZA SOBA TANIEC DLA NIEGO :) potraficie lezec nago przy nim, wykapac sie i wyjsc z lazienki - TAK OSTATNIA SOBOTA !!! wypic razem herbatke po bzykaniu stojac nago w kuchni i rozmawiajac? --- TAK - BYłA WSPóLNA FAJKA !!! ITD... ITD.. PS. ZA błędy sory - pewnie sa .

dfdsds --> czuję się w tych 10% ;) i przyznaję Ci rację w 98%, naprawdę. Chociaż ta taka się stałam właśnie dzięki mojemu facetowi - to on mi mówił co i jak mam robić,co mu sprawia przyjemność.. no i ja zaczęłąm robić to samo.. jeszcze się zgrywamy, ale naprawdę idzie nam coraz lepiej. I nie wstydzę się pokazać przed nim nago, porozmawiać o seksie itp. To są sprawy \"ludzkie\" a nic co ludzkie nie jest mi obce ;) Rozmowa, rozmowa, rozmowa. Najważniejsze!

Gość zarówno kobiety jak i faceci

Gość dfdsds
cieszy mnie wiec ze sa jeszcze prawdziwe kobiety (i te ktore staraja i ucza sie nimi byc :) ). a reszta,,,, niech sie uczy :D

Gość TakiTamAnonim
Ja jestem już tak zrezygnowana, że mam dośc, jak on tylko się za mnie zabierze, to sobie myślę jaki syf. Mam wrażenie, że wszystko oprócz zwykłego seksu robi źle. Do tego, jak ostatnio zrobiłam mu fallatio - dośc długie i średnio nioezłe, jak na mnie - to mam wrażenie, że tak mus się spodobało, że już tylko o tym myśli. Non stop. Od tamtej pory był tak napalony, że aż się lekko pożarliśmy. Jak jest syf, to tylko w krytycznej sytuacji wezmę. A jak mam dać, to za coś. Cholerny świat.

Gość TakiTamAnonim
I tak chcę, żebyś był moim mężem :* :* :* Boże, jak ja go kocham... Ale seks jest lipa.

Gość kto sie jeszcze wypowie
Tak powinni chodzić i sie uczyć - uczcie sie , uczcie Bogami nie jesteście - gdyby nam kobietą płacono za każdy udawany orgazm .....