Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocy mi trzeba

jakie napoje energetyczne naprawde daja MOC?

Polecane posty

Gość BubbleHer
Gorzej jak go ktoś go napadnie, bo w takich nocnych godzinach to trochę niebezpiecznie jeździć. Czasem to się boję wracać z przystanku autobusowego po imprezie do domu dlatego wolę iść na taxi, przynajmniej bezpieczniej.

Gość ansatazja
Leń! Mi nie przeszkadza pogoda biegam cały rok i zarówno zimą jak i wiosną chodzę na jakieś imprezy do klubów. Jak ktoś jest leniwy to zawsze szuka wymówki, a potem narzeka.

Gość grzesiekSHELBY
no teraz to sobie rundkę po klubach można zrobić jak się zrobiło cieplej:D

Gość Oxyra
bieganie do moich ulubionych rozrywek nie nalezy, ale chodzenie po klubach owszem. czasami to barmani potrafia cuda na barze wyczarowac, jeszcze rzucaja tymi butelkami i cos tam przy okazji mieszaja. pewnie musza takie uklady cwiczyc, chyba ze sa tak uzdolnieni, ze z miejsca im to tak latwo przychodzi.

Gość Papaulina
Z całą pewnością takie układy muszą ćwiczyć, przynajmniej tak mi się wydaje. Dawno na imprezie nie byłam, ale kiedyś załapał się na niezłego drinka z sexenergy. W domu próbowałam odwzorować przepis, ale bez powodzenia.

Gość wierce1920
trzeba sie bylo spytac barmana jak to wykombnowal, mi tak zwykly wsciekly pies wystarczy na imprezie, w pojedynke tez potrafie go przygotowac bo nie jest jakos wysoce skomplikowany.

Gość OBLEDNY
Daikiri truskawkowe tez nie jest trudne w przygotowaniu, wystarczy zblenderowac mrozone truskawki z rumem i jeszcze ewentualnie dodac sok z limony i drink gotowy.

Gość missSssy
Uuu czegoś takiego to jeszcze w życiu nie piłam, ale wszystko co związane z truskawkami musi być dobre.

Gość snajper GD
napoj energetyczny ktory daje moc to monster :D do sniadanka solidnego kopa daje na caly dzien.

Gość tabulator23
nie lepiej sobie wymieszać kawkę z jakimś energetykiem wtedy to dopiero jest moooc. taki mix to podczas sesji stosuje i przyznaje, że mikstura się sprawdza. może nie jest jakoś super smaczny, ale nie śpie całą noc i się mogę skupić.

Gość Intranssa
Jak chcesz sie skupic to oprocz spozywania energetykow pokroju black energy powinno sie wietrzyc pomieszczenie w ktorym sie przebywa i jeszcze zakroplic oczy. Przy takim polaczeniu sie poczujesz jak nowo narodzony.

Gość tabulator23
może wypróbuje bo o kroplach do oczu nie słyszałem. uczę się i tak przy otwartym oknie o tym akurat wiedziałem.

Gość gosiaczeq1989
normalnie jakie macie pomysly, a nie lepiej sie przez caly rok uczyc i potem w sesji miec swiety spokoj? jak sie jest systematycznym to znacznie latwiej sie potem przygotowac do sesji, a jak inni sie uczyli po nocach to ja tylko powtarzalam i mialam czas dla siebie.

Gość arkadior
czasem się zwyczajnie nie da przygotować wcześniej do sesji, przykładowo jak nie masz wszystkich notatek, albo zagadnień na egzamin. nie narzekam bo mi nawet nauka szybko wchodzi, na koncentrację zarzuce sobie mohito i jakoś całą noc mogę się uczyć.

Gość TAKAprawdaTAK
Kiedy to bylo sesja i problemy z nauka, a teraz to trzeba codziennie do pracy zasuwac.

Gość gość
Jestem zwolennikiem organicznych napojów energetycznych, wolnych od GMO. Moim zdaniem trzeba zwracać uwagę, czym energetyk jest słodzony. Dla mnie numer jeden to Dark Dog, bo słodzą go stewią, masz w składzie jagody Acai, więc realna wartość dla odchudzania, guarana w standardzie, no i dobrze smakuje. Nawet po kilkunastu wypiciach nie masz dość smaku, bo jest bardzo naturalny. Spróbuj wypić kilkanaście razy najpopularniejsze energetyki to zrozumiesz, o czym mówię. Jak ćwiczysz zawodowo to polecam www.darkdog.com.pl W niektórych krajowych marketach znajdziesz bez problemu. Trzeba się tylko trochę rozglądać i zdobyć podstawową wiedzę o potencjale produktu.

Gość inna_betty
MOCY dodaje tylko i tylko BLACK. Reszta to w ogóle jakaś porażka!