Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwia 170

SA TUTAJ JAKIES BABKI STARAJACE SIE O DZIDZIE??

Polecane posty

Są. Jest nasz dużo tutaj: \"Czy jest tutaj jeszcze jakas kobieta ktora nie moze zajsc w ciaze? Wpiszcie sie.\" Pozdrawiam i życze powodzenia :)

po co zasmiecasz forum kolejnym tematem, ktory juz byla wiele razy

Madz- jeszcze sie tu nie spotkalam z takim tematem,a jesli ci nie pasuje i nie masz z tym tematem nic wspolnego to nie pisz.

Gość ja jestem staram sie i nic
juz w sumie od 8miesiecy, ale z duzymi przerwami, bo niestety nie mozemy na chwile obecna czesciej :(

Gość elefant
A co to jest "dzidzia" ty infantylna babo? :O

ja tam lubie mowic na dziecko dzidzia , a nawet fasolka, a elefant pwinien nauczyc sie prawidlowej pisowni tego wyrazu, zanim zacznie kogokolwiek wyzywac od infantylnych. ;)

ja jestem staram sie i nic- sama nie wiem czego on tutaj szuka pajac ,to jest temat dla kobiet

Gość sonka 2
czesc dziewczyny chciałąm was zapytac jakie mam sznse na dzidzie kochająć się bez zebezpieczen w 9 i 17 dniu cylku, dodam że są one nieregularne od 25 do 38 dni z góry dziekuję za wypowiedz pozdrawiam

sonka,trudno powiedziec musisz sobie obliczyc wejdz najlepiej na google i wpisz kalendarzyk dni plodnych tam ci wszystko pokaze.pozdrawiam

Gość pyskatka pstraaa
no pelnooooooooooo nas tu jestttttttttt

Gość sara 1983
hej laski.ja rowniez staram sie o dzidzie.mam za soba troche niepowodzen z powodu problemow zdrowotnych.mialam stan zapalny pochwy.boje sie ze beda nawroty.ale z narzeczonym staramy sie dalej.pozdrawiam.

ja juz nie polegam na samych dniach plodnych, bo jakos nam sie nie udalo jeszcze. Ogolnie probuje kiedy tylko mozemy, ale przestaje o tym myslec, bo wtedy radosc z sexu mniejsza.:) Chyba sie wybiore jeszcze raz do ginekologa na badania kontrolne, moze on cos wiecej bedzie umial powiedziec. :)

Gość dzidzia niunia i fasolka
:D pojebane jesteście

Gość beznadzieja .
Taa staracie się, a nie znacie nawet zasad kobiecego cyklu, a dni plodne wylicza wam internetowy kalenadarzyk:/ Przyszłe matki... świadome... Pogratulować wiedzy i znajomości własnego organizmu.

Gość sztuka teria
Beznadzieja _ rzeczywiście trafna nazwa dla ciebie. Ja jestem kobietą starającą sie o dziecko. Nie życzę sobie, żebyś mnie obrażała. NIe życzę też Tobie takiego problemu, ale może kiedyś się przekonasz, że często znajomość zasad kobiecego cyklu nie wystarczy, żeby mieć dziecko. Staram się zajść w ciazę od póltora roku, chodzę na monitoring cyklu, zrobiłam sobie już prawie wszystkie możliwe badania, mój partner też jest przebadany, a mimo to ciagle nie mogę zajść w ciazę. I zapewniam Cię, że nie z powodu braku jakiejkolwiek wiedzy.

Gość gajka26
jak tez sie juz staram rawie 2 lata :(

czesc dziewczynki co u was ? MAM NADZIEJE ZE WSZYSTKO OK.Beznadzieja ten pseudonim pasuje do ciebie,niestety my nic na to nie poradzimy niekturzy ludzie sa poprostu popierdolni.pozdrawiam prawie wszystkie kobitki na forum.

Gość beznadzieja . .
Syliwa - Faktycznie kultura...Dzieciom też tak będziesz o ludziach opowiadać...Nie baw się z X synku bo jest popier.... Wzór matki Polki. Nie negueje, że żadna do lekarza nie chodzi. Ale są takie co pytają o to w jakich dniach można zajść, bo nie wiedzią??????!!!!! Albo sobie wyliczają/a nie obserwują/ co jest równie przykre i świadczy o braku elementarnej wiedzy o swoim organiźmie.... Poza tym takie tematy są tu conajmniej 2 i przynajmniej sensowne... Powodzenia.