Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 bio-x

Bioxetin jak sie po nim czujecie?

Polecane posty

Go艣膰 loeszek1768
wziolem 1 tabletke i spalem 3 dni kurcze jesli to ma byc pigulka szczescia -to ja dziekuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 loeszek1768
wogole to jest jakis srodek po ktorym czlowiek moze sie zachowywac normalnie>?oczywiscie jesli ma depresje?Te wszystkie leki o dupe potloc!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 loeszek1768
w\g mnie to lekarze tak naprawde w takich przypadfkach depresyjnych sa bezradni szukaja jakis lekow sprawdzaja dzialanie a tak naprawde to nie wiedz co robic?naqjlepiej to nas odstrzelic!!!!

Udost臋pnij ten post

loeszek1768 Kolego drogi( zak艂膮dam,ze jestes p艂ci m臋skiej). nie wiem czego oczekujesz.. pigu艂ki cud... po 1 razie wstajesz i co? 艣wiat zaczyna byc kolorowy? mam wrazenie,ze jestes kompletnym ignorantem, nie czytasz uwaznie tego co ludzie tu pisz膮!!!!. Organizm musi sie regenerowac, dlatego spa艂es.. bo kiedy mialby nabrac si艂? jak zapylasz dol roboty/ szko艂y i 12 h na dob臋 zyjesz w stresie? Jest tu sporo takuch, co w膮tpili.. min. ja.. poczytaj uwaznie, a moze znajdziesz odpowiedz, czy warto czy nie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elubul
Kochani Na razie odstawi艂am, chudn臋 w przera偶aj膮cym mnie tempie a nie mam z czego chudn膮膰. Jem normalnie lecz my艣l臋, 偶e to lek wp艂ywa na zmniejszony apetyt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 felixxx
Elubul zazdroszcz臋 ja coraz grubsza 7 na + nie wylecz臋 sie z tej deprechy tyj膮c - nie wiem co robi膰 juz mam jak tylko zaczynam sie lepiej czu膰 co艣 sie z艂ego dzieje teraz te kg przybywaj膮ce w zastraszaj膮cym tempie ...

Udost臋pnij ten post

Felixxx. ..z tego co czytam, przerabiasz moj scenariusz.. ale ja jestem kroczek przed Toba.. Niektorzy w stresie tyja, niektorzy chudna.. My najwidoczniej nalezymy do tej pierwszej grupy.. Ale schudniejsz, tylko sie wylecz.. twardo stan na nozkach:)))) Ja nawet do + 8 doszlam... a teraz 2 kg mniej:))))) MJoja rada,teraz przynajmniej staraj sie zapychac gotowanymi warzywami.B臋dziesz syta , a nie b臋dziesz ty艂a:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rafafal
bioxetin biore od 1,5 miesiaca i musze powiedziec ze naprawde nie wiem co by bylo gdyby go nie bylo :) wsumie najgorsze byly pierwsze 2 tygodnie te nudnosci i brak apetytu problemy ze snem i potworne oslabienie no moze nie az tak potworne jak pisze ale zdecydowane oslabienie organizmu fizyczne jak i psychiczne(wszystkie te objawy minely po 2 tygodniach w moim przypadku u kazdwego moze to nastapic wczesniej badz tez pozniej nie znam siue na tym ;/ ) jednak przetrzymalem to wszystko i oplacilo sie juz po tych dwoch tyg. spadl mi ten kamien z glowy ktory nosilem przez kilka lat to uczucie takiego wbijania mnie w ziemie (chodze nawet z podniesiana wysoko glowa) chociaz poczatkowo uczucie to powraca przy bardzo silnych nerwach i stresie ale tylko na chwilke i za moment po uspomkojeniu sie znika ponownie kolejno ten strach przed kazda sytuacja spoleczna przed ludzmi doprowadza do szalu (po niektorzy pewnie wiedza o czym pisze ) teraz ustapilo to w takim stopniu ze czasami czuje jeszce taki leciutki starch ale mam nadzieje ze to minie zupelnie jednak teraz juz chetnie rozmawiam z ludzi nie uciekam przed nimi sam zagaduje chetnie zalatwiam sprawy np. w urzedach bo nie ma tegpo starchu w mojej glowie nie mysle o tym jak wychodze z domu poprostu jest the best :) :) nie musze pisac o ustapiemiu tych fizycznych objawoow ktore towarzysza depresji a jednak napisze :P:P:P ciagle oslabienie sennosc rozne przedziwne mysli zarlocznosc depresyjna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rafafal
tam dalej [pisalem cos o tych natrectwach jak sobie siedzedzialem w barze np. chociaz jak szedlem ulica tez ze kazdy na mnie patrzy i mnie obgaduje to tez ustapilo w takim stopniu ze moge normalnie funkcjonowac bede bral ten lek jeszce cztery miesiace zeby bylo pol roku i odstawiam a jesli choloba zakradnie sie do mojej glowy ponownie to nie bede sie zastanawial tylko znow siegne p[o ten lek i polecam go wszystkim tym ktorzy maja jakies watpliwosci i obawy przed zazywaniem leku nie ma sie czego obawiac warto warczyc z choroba jka nie w inny sposob to chociazby wtaki pozdrwaim pa

Udost臋pnij ten post

rafafal.. Gratulacje, najwa偶niejsze, 偶e masz si艂臋 偶y膰;))))) To najwa偶niejsze:))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kris712
bior臋 bioxetin od 3 tyg. po 2 tab.dziennie i nie widz臋 poprawy ! lekarz kaza艂 mi bra膰 3 tab. na dob臋 ale si臋 boj臋 bo ju偶 po 2na dob臋 mia艂em straszne samoloty ! co my艣licie o takiej dawce czy to aby nie za du偶o ?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kris712
napiszcie jakie wy bierzecie dawki tego leku na dob臋 ?

Udost臋pnij ten post

Kolego drogi, to nie pigu艂ka-cud.. ona zaczyna dzia艂ac stopniowo, ale zaufaj mi, na pewno juz zacze艂a.. tylko jeszzce mozesz nie dostrzega膰 tego.. Przeczytaj uwaznie to forum, wiele os贸b opisuje tu kolejne etapy. Ja proponuje,zebys bra艂 na pocz膮tek rano i ok 17 drug膮. Tak mi zaleci艂 lekarz, podobnie bierze moja przyjac贸艂ka.. Treaz bior臋 juj偶 od wielkiego dzwonu i poki co 偶yj臋 i mam si臋 dobrze:) bra艂am p贸艂 roku systematycznie i powiem szczerze,ze na dzien dzisiejszy jest naprawd臋 super:))))))) Dzia艂a, a ja 偶yj臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 felixxx
Hej u mnie samopoczucie bardzo dobre tylko te kg masakra i to psuje mi Rado艣膰 :( ju偶 8 na + jestem tym pod艂amana ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jamarysia
Witam, Bior臋 ju偶 3 mies, jest duzo lepiej ale nie tak jakbym chcia艂a Macie racj臋 na ka偶dego zadzia艂a pr臋dzej czy p贸藕niej, te偶 na poczatku ba艂am si臋 co b臋dzie, ale uwierzce b臋dzie tylko lepiej Sama pamietam moje dylematy na poczatku leczenia, kt贸re kazdy powtarza, ale nie ma co, bra膰 i koniec, z tym cholerstwem si臋 inaczej nie wygra Pozdrawiam wszystkich aha, ja mam zalecon膮 dawk臋 1 proszeczek rano

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kapama77
S艂uchajcie Bioxetin dzia艂a i pomaga, ale z ca艂膮 pewno艣ci膮 dzia艂anie zaczyna si臋 odczuwa膰 dopiero po kilku miesi膮cach systematycznego przyjmowania, a pocz膮tkowo wydaje si臋 nawet 偶e jest gorzej, ale trzeba konsekwentnie przetrwa膰 za艂amanie. A potem te偶 bra膰 systematycznie, to nie lek cud kt贸ry mo偶na bra膰 od przypadku gdy jest gorzej i oczekiwa膰 偶e za chwil臋 u艣miech zago艣ci na twarzy. Najwa偶niejsza jest systematyczno艣膰, ja bior臋 go od roku i przyznam 偶e by艂o by przypuszczam kiepsko gdyby nie to, ale teraz trzeba utrwali膰 to 偶e jest ok 偶eby depresja nie wr贸ci艂a.:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bioksia
moi kochani pos艂uchajcie mnie ,bior臋 bioxetin tylko rano i przy silnym l臋ku xsanax ale teraz sporadycznie czuje si臋 bardzo dobrze ,nigdy w艂osy mi nie wypada艂y nie mia艂am b贸l贸w g艂owy (BIOR臉 OD 3 LAT) 偶ycie wr贸ci艂o do normy jedynie moje libido spad艂o szkoda bo mam m艂odego m臋偶a ale co艣 za co艣 teraz bior臋 plastry hormonalne fem 7 aby wszystko wyregulowa膰 no i najwa偶niejsza sprawa mam spokojne 偶ycie a jeszcze 9 lat temu my艣la艂am 偶e wpadn臋 w ob艂臋d bo moje 偶ycie by艂o horrorem przy pierwszm m臋偶u

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doduniaRuda
witam :) biore BIXETIN OD 3 TYG MOJE SAMOPOZUCIE ZNACZNIE SIE POPRAWILO NA LEPSZE :) MAM WIECEJ ENERGI CH臉CI DO ZYCIA CZUJE SIE WSPAANIALE ALE ... NO LAE .. JEST JEDEN MINUS MAM POWAZNE PROBLEMY Z WAGA CHYDNE W OCZACH APETYTU NIE MAM WOGOLE NA NIC POTRAFIE ZJESC 1 MA艁Y POSILEK DZIENNIE ..:( POMZCIE NIE WIEM CO ROBIC MOZLIWE ZE TO OD TEGO LEKU ?? POWINNAM BRAC JAKIES ''WSPOMAGACZE' NA APETYT ?? L

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elubul
Witajcie po kilku miesi膮cach. Sp臋dzi艂am wspania艂y urlop w tropikach. Ca艂e lato nie bra艂am Bioxetinu chocia偶 le偶y i czeka. Kiedy jest lato, 艣wieci s艂o艅ce to chce mi si臋 偶y膰 Przez ca艂e lato nie mia艂am cienia z艂ego samopoczucia. Teraz k- dzi艣 kiedy ponuro, pochmurno, zimno i cztery 艣ciany wszystko z艂e wraca. Boj臋 si臋, 偶e nie znios臋 jesieni i zimy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rogi
Witam, czy jeszcze ktos pojawia sie w tym watku? pogadac o bioxetinie i nie tylko chcialam. odezwijcie sie, prosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _klamerka_
witam, jestem w 1-szym tygodniu przyjmowania Bioxetinu -przepisany od lekarza rodzinnego (apatia, brak energii, senno艣膰, dra偶liwo艣膰 itp. objawy "zimowe") lekarz zaleca艂 przedewszystkim wycieczk臋 do ciep艂ych kraj贸w.. no ale tego NFZ jako艣 jeszcze nie chce refundowa膰 ;-)) do rzeczy: po kilku dniach poza lepszym samopoczuciem zauwa偶y艂am powi臋kszone 藕renice co mnie troch臋 przera偶a no i kr臋puje w kontaktach z innymi lud藕mi, nie da si臋 tego nie zauwa偶y膰. Mia艂 kto艣 z Was taki problem, czy to wog贸le efekt uboczny czy raczej co艣 co powinno mnie zaniepokoi膰? I co najwa偶niejsze - ile to mo偶e potrwa膰 zanim 藕renice wr贸c膮 do normy?? nie chce wygl膮da膰 jak na膰pana..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atena98765
Bior臋 bioxetin od tygodnia, czuj臋 si臋 na razie 艣rednio. Dzisiaj rano my艣la艂am, 偶e odjad臋, ale lekarz powiedzia艂 wyra藕nie, niezale偶nie od tego jak si臋 b臋d臋 czu艂a lek mam bra膰 dalej, mog臋 si臋 wspom贸c jedynie jakimi艣 uspokajaj膮cymi 艣rodkami. Antydepresanty tak w艂a艣nie dzia艂aj膮, 偶e w pierwszych tygodniach na og贸艂 pogarszaj膮 samopoczucia. Aha, je艣li chodzi o bioxetin i alkohol lekarz powiedzia艂, 偶e mo偶na spokojnie pi膰 (oczywi艣cie chodzi o okazjonalne picie), nic si臋 nie stanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Ateny7865
Leki antydepresyjne maj膮 t臋 cech臋, 偶e nie dowiemy si臋, jak skutkuj膮, je艣li nie poza偶ywamy ich przez jaki艣 czas. Depresja uczy cierpliwo艣ci. Moja lekarka nie mog艂a dobra膰 leku odpowiedniego dla mnie a偶 w ko艅cu znalaz艂a. M贸j organizm bardzo dobrze toleruje Cital. Niestety po Bioxetinie czu艂am si臋 bardzo 藕le, ale to s膮 reakcje osobnicze. Moi znajomi czuj膮 si臋 艣wietnie po tym leku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dubel
Bior臋 Bioxetin ju偶 4 tygodnie, na razie nie dzia艂a, ale nie mia艂em te偶 偶adnych skutk贸w ubocznych - co to oznacza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _klamerka_
Ja w pierwszych dniach za偶ywania mia艂am wi臋cej energii, mniej spa艂am a rano budzi艂am si臋 nagle, jakby przestraszona, w drugim tyg. bywa艂am lekko poddenerwowana i nie mog艂am si臋 skupi膰 na pracy, za to troch臋 lepiej sypiam. Mia艂am te偶 mniejszy apetyt i leciutkie nudno艣ci. Ale mimo to poczekam co b臋dzie po tych 4-5 tyg. Wiecie mo偶e czy fluoksetyna jako艣 przeszkadza przy narkozie, znieczuleniu og贸lnym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elubul
Witajcie Dawno mnie tu nie by艂o. O Fluocetynie nie pogadam bo nie znam sio臋 i jest mi ten specyfik obcy. Mam nadziej臋, 偶e wszystkim forumowiczom wiedzie si臋 dobrze, Bioxetin zdzia艂a艂 cuda. Ja mam si臋 艣wietnie po nim, nie mia艂am i nie mam ubocznych skutk贸w, opr贸cz wypadania w艂os贸w. Ciesz臋 si臋, 偶e jest ten lek. Pozdrawiam wszystkich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghjkl
ja bra艂am kr贸tko,bo dlu偶ej sie nie da艂o.Mia艂am straszny jadlowstr臋t,nawet widok jedzenia na obrazku powodowal wielki napadl nudno艣ci i wymiotow.Po miesi膮cu da艂am sobie spok贸j i nigdy wiecej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _klamerka_
Witajcie. Elubul, fluoksetyna na pewno jest Ci znana ;-) to substancja czynna Bioxetinu (jego g艂贸wny sk艂adnik). Co do w艂os贸w to ja r贸wnie偶 mam os艂abione ale nie wiem czy to wina leku czy pory roku, cz臋sto tak zim膮 mam. Z apetytem mia艂am problem przez w pierwszych dniach za偶ywania (jedzenie "ros艂o" mi w gardle) ale zmusza艂am si臋 maj膮c 艣wiadomo艣膰, 偶e ten lek tak dzia艂a i dzi臋ki temu problem min膮艂, a apetyt mam jak przed rozpocz臋ciem leku. Natomiast nadal mam problem z odczuwaniem lekkiego napi臋cia. Elubul, po jakim czasie odczu艂a艣 prawid艂owe dzia艂anie leku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bioxxx7
Cierpi臋 na dystymi臋 - lekk膮, ale przewlek艂膮 form臋 depresji. W艂a艣ciwie przez wi臋kszo艣膰 偶ycia by艂am prze艣wiadczona, 偶e to po prostu moja osobowo艣膰, takie lekkie zblazowanie, ma艂o energii 偶yciowej, zawsze czu艂am, 偶e co艣 jest nie tak, ale nie potrafi艂am tego nazwa膰, a tu pewnego dnia lekarz mi oznajmia, 偶e mam depresj臋 i mo偶na to wyleczy膰... My艣la艂am, 偶e ze szcz臋艣cia oszalej臋 :) Bior臋 Bioxetin od miesi膮ca i 6 dni. Przez pierwsze dni m贸j stan nieco si臋 pogorszy艂, nasilenie takich "nerwicowych" objaw贸w jak zaciskaj膮ca si臋 obr臋cz na klatce piersiowej, lekki b贸l g艂owy, nudno艣ci albo og贸lne os艂abienie. Po tygodniu wszystko jakby si臋 unormowa艂o, po dw贸ch tygodniach pogorszy艂o, po trzech z kawa艂kiem poprawi艂o ju偶 bardzo wyra藕nie, mia艂am du偶o energii w sobie, po czterech z kawa艂kiem lekko pogorszy艂o i tak jest od tygodnia, mam nadziej臋, 偶e za kilka dni znowu si臋 poprawi :) St膮d moje pytanie, czy to dopuszczalny objaw, czy powinnam oczekiwa膰 raczej jaki艣 spektakularnych i natychmiastowych efekt贸w? Musz臋 napisa膰 te偶 maila do psychiatry, m贸wi艂, 偶e mog臋 pisa膰 albo dzwoni膰 o ka偶dej porze dnia i nocy, wi臋c chyba skorzystam ;) Aha i tego skutku ubocznego, na kt贸ry tak liczy艂am "brak 艂aknienia" niestety nie by艂o, a wr臋cz przeciwnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bioxxx7
Ju偶 wiem, to podobno zupe艂nie naturalne w procesie zdrowienia :) Tak mi lekarz powiedzia艂.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋