Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość energoterapia

Czy jest ktoś z Łobza????

Polecane posty

Gość energoterapia

Potrzebuje namiary na bioenergoterapeute z łobza. Nie wiem jak sie nazywa, ale byly kiedyś na jego temat artykuly w gazecie. Jeśli ćoś wiecie proszę napiszcie.

Gość energoterapia
Ostatnio byłam u jednego bioneregoterapeuty, który wyciągnął ode mnie kupe kasy a nic nie zrobił niesttey, oprócz tego, że zapiął mnie od tyłu, ale to mam przecież na co dzień u siebie w stajni, więc żadna rewelacja :)

Gość energoterapia
wiem ze jest wielu naciagaczy ktorzy z bioenergoterapia nie maja nic wspólnego. Ten jednak wiem ze wielu ludziom pomógł i na pewno posiada leczniczą energię. Nie mogę tylko go zlokalizowac, a w necie go nie ma.

ja z ciocią jeżdze do ostrołęki do domu kultury tam przyjmuje energoterapełta_ćwiek , czy jakoś tak .tylko trzeba zadzwonić i sie umówić, niestety w tym momencie nie mam numeru - ciocia zawsze dzwoni:)

Gość Uwaga dla Wszystkich
Pewnie chodzi o R. Żurowskiego - tel. (nie wiem czy aktualny) 091 3976460 lub 3973524. Tylko pamiętaj że uzdrawiacze nie zastępują lekarzy.

Gość Łucja50
bardzo dziękuję za odpowiedź, chyba właśnie o niego chodzi, jeśli ten dom sie znajduje gdzieś w pobliżu dworca to na pewno o niego chodzi. Wiem że energoterapia nie zastępuje leczenia konwencjonalnego, tylko ze lekarze postawili już na mnie przysłowiowy krzyżyk, dlatego szukam jakiś metod alternatywnych, żeby podładować sie trochę lecznicza energią. Pozdrawiam i napisz proszę jesli jestes z Łobza czy pl spółdzielcow jest w pobliżu dworca kolejowego.

Gość Uwaga dla Wszystkich
Nie mam niestety pojęcia bo mieszkam zupełnie gdzie indziej a dane pobrałem ze spisu może mapa Łobza jest w necie?

Gość Łucja50
tak już znalazłam, jest przy dworcu. Jeszcze raz dzięki.