Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

kiedy znika ciemna krecha?

Polecane posty

Gość sonka 2
a od czego to zalezy że się ma tę kereche lub nie ja nie miałam pozdrawiam

Gość Mewunia
Jestem już cztery miesiące po porodzie i jeszcze troszkę ją widać, ale tak minimalnie

ja jestem po porodzie 9 miesiecy i jest jeszcze delikatnie widoczna

Pomagają kremy z kwasami i delikatny peeling. Nie stosuj gdy planujesz się opalać.

mi wyszla pod sam koniec ciazy a zniknela na dobre 2 tygodnie po porodzie ale moze dlatego ze mialam ja b cieniutka i prawie nic nie bylo widac moja przyjaciolka jest 4 mies po porodzie i nadam ma b wyrazna kreske... nie wiem od czego to zalezy...

hallo :0 planuję kochać się ze swoim chłopakiem ale bez zabezpieczenia. mam pytanie dotyczące owulacji. Gdy będę kochać się w dni gdzie nie mam owulacji zajdę w ciążę? dzięki za odpowiedz

Gość o rany.....
a jak myslisz? te pytanie to na powaznie? jezelio tak odpowiedz masz w swoim pytaniu a ja radze do ksiazek a nie do lozka...

A nie jest tak że intensywniejszą i dłużej utrzymująca się kreskę mają kobiety z ciemniejszą karnacją? Moja zniknęła po niecałych 2 miesiącach, ale trochę sobie pomagałam peelingami. Mam bardzo jasną skórę. Nie pamiętam ile się kreska utrzymywała w moich poprzednich ciążach.

ja do bladych nie naleze a moja kreska szybko zniknela moja przyjacilka jest z natury bardzo blada, opala sie na czerwono i kreske ma nadal...

mam ciemniejszą karnacje i kreche mialam az do nastepnej ciazy czyli 6 lat

podobno intensywnosc jej alezy od ilosci melaniny w skorze czyli od karnacji.. ja uslyszalam ostatnio od jednej z ciotek ze to jest taki \"rozstep\":P:P a od 2giej ze to jest moja blizna po cesarce:D:D nie ma jak doinformowanie :) i dlatego nie slucham glupich rad zadnych podstarzalych ciotun-dewotek, co mysla ze madrasc nabyly wraz z urodzeniem dziecka;) dziewczyny a jak to opale to myslicie ze mi krecha zciemnieje czy wyrowna sie kolor skory na brzuchu?

moja koleznaka mimo ze chodzimy razem na solarium, caly czas ma ta kreske... (ale ona jest naprawde b blada, tzn ma taka karnacje) jak nabrala ciut kolorku to nie rzucala sie tak w oczy, ale ciagle bylo ja widac...

Ja mam tą krechę ciągle wyraźną a jestem po porodzie ponad 7 miesięcy...................

Gość dziewczyny a czym jest ta
krecha wlasciwie? to jakas zylka pod skora czy co? pytam bo jeszcze nie rodzilam a pierwszy raz o tym slysze. moze to smieszne ale to dla mnie nowosc. dzieki za oswiecenie:)

Gość dziewczyny a czym jest ta
musztarda- dzieki juz poczytalam:)

Gość a ja nigdyw ciazy nie bylam..
.. a kreske mam! to co bedzie w ciazy? ;) noo chyba ze o czyms nie wiem bo wlasnie na okres czekam ;)

Jestem 13 miesiecy po porodzie i kreskę było widać...dopóki nie zaczęłam sie opalać, czyli 2 tyg. temu :) Kreska pojawiła się pod koniec ciąży i była mało widoczna, ale utrzymywała sie jeszcze rok po porodzie (!) A! Mam bladą karnację.