Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanilla25

Podziękowania dla rodziców

Polecane posty

Cześć [ręka] dziewczyny podpowiedzcie bo zgłupiałam ;-) Takie podziękowania, które kupuje sie w formie jakby książki otwartej, na pewno wiecie jakie. To pod podziękowaniami tym całym tesktem to powinni być podpisani ja i on czy ja dla swoich on dla swoich?? Normalnie zamotałam sie:-) A może maice jakieś fajne teksty na podzioękowania? Kupilismy na allegro te http://www.allegro.pl/show_item.php?item=208273093 ale teskt nie podobaja nam sie

Gość
Decyzja należy do Was czy każde da swoim rodzicom podziękowania, czy podpiszecie sie razem... Jeśli mogę wyrazić swoje skromne zdanie, to uważam, ze podpisywanie każdy swoim to tak jakby się drugich rodziców wykluczało, a jakby na to nie patrzeć to mają być nasi nowi rodzice! My napisaliśmy \"Wasze dzieci Agnieszka i Grzegorz\"... co do tekstów mam trochę przykładowych, bo sami mieliśmy dylemat przy wybieraniu, to jeśli podasz maila mogę przesłać :)

dziękuję dziewczyny🌻 agital mój mail sztokrotka@o2.pl będę wdzięczna za teksty

Gość a moim zdaniem rodziców ma się
tylko dwóch (mama i tata) ... wogóle moim zdaniem głupotą jest mówić do matki mojego męża mamo ... Matka to osoba która mnie urodziła ... dlatego zwracam się do matki i ojca mojego mężą po imieniu ...

Gość
Ok już wysyłam daj znać czy doszły? :)

Gość
a jak nie można z powodu np. różnicy wieku mówić do kogoś po imieniu to mam mówić \"Proszę pani\"?

Gość
vanilla25 miłego \"zagłębiania\" :D

myslę dokładnie jak Ty, z tym jak podpisać, pogadam jeszcze z moim miśkiem jak on sądzi. :-) Mam jeszcze trochę czasu ale czas leci tak szybko ostatnio

Gość
ha ha znam ten \"ból\" :) ja wczoraj obchodziłam z mężem 1 miesięcznice od ślubu a nie wiem kiedy to zleciało od momentu zaręczyn? :)

gratuluję 🌻 zauwazyłam w suwaczku;-) ja jestem teraz po sesji, zdanej:-D i moge w końcu na spokój zająć się wszystkim bo ostatnio nie miałam czasu. A tyle rzeczy jeszcze trzeba załatwić! Ale najważniejsze sukienka jest:-D

Gość
ale suknia już chyba wybrana?

Gość
Nie ma za co a jak suknia wybrana to juz do przodu (najgorszy chyba wybór zwłaszcza jak sie wie konkretnie czego się chce a tu nigdzie tego nie ma) :)

zgadzam się! Ja nie wiem czy kobiety sa takie wybredne czy cuś;-)? Ja przymierzałam sukienki w te najgorsze upały, ale sie udało hehe

Gość
ja w sumie wybrałam trzecią sukienkę,a le znam takie które przymierzyły 60! :D

Gość bebe_30
Zdecydowania powinniscie podpisac sie razem! Od teraz jestescie obydwoje dziecmi rodzicow zarowno Twoich, jak i Meza.

szczerze mówiąc też nie wyobrażam sobie mówić do mojej teściowej i do tescia tato i mamo , jakos tak nawet mi skóra cierpnie na ta myśl. I zgadzam sie z tym że mame i tatę ma sie jednym, oni to teściowie a nie rodzice, rodzice tak ale moge męża.

choc pewnie na podziekowaniach będa oba nasze podpisy dla kazdych rodziców, czyli wspólnnie

Ja tam mówię do teściów Mamo i Tato, choćby ze względu na mojego męża (on też zwraca się do moich rodziców mamo i tato). Co jest w tym złego? A teściów mam kapitalnych :D A skoro nie chcecie tak nazywać rodziców męża, to jak ich nazywacie/będziecie nazywać?