Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanilla25

musznik do jakiego koloru?

Polecane posty

Szukałam szukałam ale nie znalazłam na cefe odpowiedzi. mianowicie niech ktoś mądrzejszy sie wypowie: suknia koloru białego, garnitur ciemny tzn powiedzmy czarny to musznik z kamizelka biały czy ecri? To sie dobiera pod moja suknie tzn moja suknia białe więc i u niego musznik z kamizelką białe czy może być ecri...nie kumam:-D

miałem szczęście widzieć tylko muszniki ..ogólnie mówiąc - jasne,srebrzyste,złociste itd...nie wiem czy to taka zasada,moda,czy jeszcze coś innego.

Gość ja dobrałam
do koloru sukni. Mój narzeczony kupił kamizelkę i musznik koloru ecru. Koszule też będzie miał ecru, bo z biała jakoś to się gryzło. Więc jesli masz białą suknię to proponuję białą kamizelkę i musznik. One zwykle jakiś wzór mają więc to nie będzie taki typowo gładki materiał.

Biała kamizelka i biały musznik? Nie pasuje. Lepiej będzie wyglądał musznik srebrny lub szary i takiego samego koloru marynarka. A jakie będziesz miała kwiaty w bukiecie? Może dobierzcie pod kolor kwiatów :)

Ależ Ci dziękuję 👄 w w/end bedziemy wybierać garntur i chciałabym juz wszystko wiedzieć:-)

Gość kacha1234567
To wszystko zależy czy Twój narzeczony chce kamizelkę z innego materiału by sie wyróżniać na weselu czy jednak bedzie miał kamizelkę z takiego materiału jak garnitur. Własnie muszniki kupuje się z kamizelkami w komplecie ( oczywiscie osobno tez dostaniesz) by pan młody wyglądal inaczej niż reszta gości. jak weźmiesz kamizelke inną, musznik inny, kolor sukni inny to w ogóel masło maślane bedzie. A nie zapominaj ze kwiaty masz tylko w kosciele

Cześć, znó mi chcesz pomóc:-) Nie wiem jaki garnitur albo tradycja czarny może w prązki lub ciemny siwy taki jakby grafit. Wiązanka kolor pomarańczowy

Gość kacha1234567
mój ma kolor ciemny grafitowy, czarny jakoś mi się nie podobał , taki za ciemny

Gość brązzzik
a my kupiliśmy garnitur taki w sumie szary ale z brązowym odcieniem, kolor nie taki ciepły brąz tylko właśnie szaro-brązowy trudny do określenia ale moze podpowie ktoś z bujną wyobraźnią ;) mam suknię białą i w związku z tym musznik srebrny czy ecri?

Jeśli chodzi o mnie to dobrałam musznik do koloru wiązanki.Suknia byla cała biała a kwiaty czerowne.Może pomysl o takim rozwiązaniu?

wiecie co niby sama potrafie sie ubrać, tak mówią. mój misiek liczy na moja pomoc a ja nie wiem. Nie wiem od czego to zalezy. Dzięki za opinie

Gość do kangurka
ale pomyśl ile te kwiaty będziesz trzymała. mi się wydaje że ważne byście na całym weselu byli dopasowani kolorystycznie:)

Gość do brązika
musisz dokładniej opisac garnitur bo oba pasują a poniewaz masz suknie biała więc lepiej chyba srebrny skoro garnitur pod srebro też podchodzi. ecru gryzie sie z białym

Jesli masz suknie biała to absolutnie zadne ecru. Srebrny musznik i taka sama kamizelka beda pasowały do ciemnego garnituru o ile on nie jest w brązie. Miozesz rowniez zastanowic sie nad bialym musznikem i kamizelką. Jestem swiezo po slubie i mialam bielutką suknie a moj maz granatowy garnitur i biala kamizelke i musznik. Nie bylo latwo znalesc ale dalo rade. Teraz mysle ze srebrny tez by zdal egzamin ale wtedy uparlam sie na bialy. I w sumie nie zaluje. Wyszlo pieknie. Nie polecam za to bialej kamizelki z firmy New Men bo jest bez wzorkow, a one wbrew pozorom urozmaicaja monotonnie bieli koszuli, musznika i kamizelki. To tyle. Mam nadzieje ze to komus pomoze. Pozdrawiam wszystkie przyszłe młode. Starajcie sie zapamietac jak najwiecej ze swego slubu bo ten dzien minie wam duzo szybciej niz inne.

Gość
Czerwcowy bliźniaczku miałysmy slub w tym samym dniu widze :) Vanila25 jesli chodzi o musznik do białej sukni i ciemnego garnituru (o ile nie jest on w brązach) to srebrny musznik i kamizelka myślę, ze najlepiej zdadzą egzamin

Gość j.ka
Jeśli masz możliwość to przejdź się do sklepu Sunset Suits i zapytaj. My trafilismy na super obsługę. Młody chłopak wypytał się o wszystko, jaki kolor sukni, jakie dodatki, jaka niżuteria (ja jeszcze nie wiedziałam, ale planowana była złota). Dobrał garnitur i kamizelkę z musznikiem. Jak zobaczyłam tę kamizelkę na wieszaku to mi się w ogóle nie podobała, ale w połączeniu z ciemnym szrym garniturem wyszło super.