Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjkahdjgfhg

POLKI MAJĄ NAJŁADNIEJSZE PUPY

Polecane posty

Gość AsssAMATOR
U lalal Pani która jest na pierwszym miejscu to niezła laska... Nawet więcej niz niezła. Swoja droga najwiecej w pierwszej dziesiątce- na chwile obecną- Belgijek

Gość polki nie maja bulek
tylko plaskie nalesniki :O

Gość ma-rzena
faktycznie, Polki mają najładniejsze pupy, aktualny numer 1 na sloggi.pl mam nadzieje, ze wygra, bo faktycznie jest the beeeeest!!!!!ja już głosowalam!

Gość Barszeba
Ej co jest w koncu nagroda i-pod czy sesja?....

Gość ma-rzena
musisz sobie zobaczyć, jakie są nagrody dla startujących w tym konkursie, a jakie dla głosujących na najładniejszą pupę sloggów. No i co wybierasz??

Gość marcin waz
wole kobiety z klasa czyli z europy zachodniej

Gość gościowa
I-pod jest nagroda krajowa, nagroda międzynarodowa to sesja zdjeciowa

Gość Ginprzepadnij
Polki wcale nie maja najladniejszych pup, a przynajmniej moim zdaniem kiepskiej jakosci foty wstawiaja. Za to Panowie, no Polacy prowadzaxD

Gość obrońca polskich pupek
czołówka nie byłaby obstawiona pupami z zagranicy jakbyśmy się wzięli do silniejszego głosowania!! ja już głosowałem na jedną z naszych pupek. nie dajmy się zjeść zagranicy!

Gość Criso
Powiem szczerze ze to nie Polki maja najladniejsze pupy :O

Gość GostekKostek
Cooo? Polki mjaja swietne tyleczki, ale na kiepskim tle sie fotografuja i to ma wpływ na ogolne wrazenie. Polakow nie ogladalem i nie bede jakos mnie nie interesuja kolesie;P

Gość Criso
Daleko Polkom do Europy, jak maluchowi do mercedesa

Polki mają najfajniejsze ciała na całym świecie. wystarczy się miastem przejść i widać ile energii w polkach sie kryje! te nasze maluszki to by mercedesowi tylko kurz pokazały. i mam nadzieję, ze jak najwięcej Polek się będzie do konkursu sloggi zgłaszało, żeby cała czołówka była naszymi kandydatkami obstawiona.

Gość mucha dżo
ojjj całkiem fajny ten konkurs, chyba zacznę tą stronke odwiedzac coraz częściej, no a mój typ to nr 2 w rankingu sloggów:)

Gość KajteKBEZmAJTEK
Brazylijki sa najlepsze, cale dnie na plazy spedzaja wiec dbaja o to bardziej niz np. Polki, ktore malo sportow uprawiaja i maja obwisle poledwice;P

Gość Criso
Nie oszukujmy sie - Polki nie sa w stanie konkurowac z dziewczynami ze Szwecji czy Holandii. To jest zupelnie inna klasa tzw. klasa wyzsza

widać jaki patriotyzm przemawia przez niektórych :) ja nie uważam, żebyśmy mieli się czego wstydzić. a tym bardziej jeśli chodzi o urodę. przecież nie po to tylu cudzoziemców przyjeżdża do nas żeby szukać żony, zeby potem sobie do szwecji odlatywali. nasze dziewczyny są najbardziej atrakcyjne na świecie i to nasze pupki powinny królować w tym konkursie :)

Gość Criso
Owszem, przylatuja szukac zon . Ale przewaznie sa to desperaci, zboczency czy tez impotenci. Powiedz , polecialbys do Kazachstanu szukac tam zony?? Polkom brakuje klasy i obycia w swiecie, ksztalty tez nie sa najlepsze(to sa skutki diety ciezkostrawnej przez stulecia).

Gość nius
a mi tam się polskie pupki podobają, zobaczcie sami na sloggi.pl - wszystkie Polki jakie tam widzę są super. no i jak idę ulica, to tez nie narzekam na widoki. Moze Polki są po prostu za mało odważne albo ujme to inaczej -NIEśMIAłE:)

Gość ja lubie duze tyleczki
Czolowka zachwyca, slowo daje, najbardziej podobaja mi sie duze pupy. Dziewczyny nie wstydzcie sie i pokazcie, ze Polki sa najpiekniejszymi kobietami...z kazdej strony;)

Gość MACIEJ SKOK
Polki maja namniejsze piersi w UE, do tego plaskie posladki i krotkie nogi :( Francuski sa najladniejsze

Gość cO ZA BREDNIE
Brednie opowiadasz, w kazdej nacji, rasie sa piekne i hm, mniej piekne kobiety. Ja znam sporo Polek, ktore maja ardzo zadbana figurke, kolezanka jest w czolowce w tym konkursie sloggi. Bylem w wielu miejscach bo duzo podruzuje sluzbowo i smiac mi sie chce jak ktos pisze: pOLKI SA TAKIE A sZWEDKI SA TAKIE ITP ITD

Gość ma-rzena
nie ma co tu dyskryminacji jakiejś wprowadzać i mówić, jakie pupy są najładniejsze, najważniejsze,że w tym konkursie sloggów wszyscy się dobrze bawią.No nie?

"Owszem, przylatuja szukac zon . Ale przewaznie sa to desperaci, zboczency czy tez impotenci. Powiedz , polecialbys do Kazachstanu szukac tam zony?? Polkom brakuje klasy i obycia w swiecie, ksztalty tez nie sa najlepsze(to sa skutki diety ciezkostrawnej przez stulecia)." taaak... sami desperaci i zboczeńcy... wszyscy Ci szejkowie z Arabii i biznesmeni ze Stanów... może i impotenci...

no z tymi najładniejszymi pupami to róznie jest, tutaj była ostra elekcja i jest na czy oko zawiesić :) ale tak na codzień to większość dziewczyn jest zaniedbanych

Gość wszystkie Polki
byly piekne mieszkANIA TEZ MIALY W PORZADKU ;) PONOC MAM NIEZLA PUPE ALE IE UMYWAM SIE DO NICH :)

Gość rozrusznik
Ja moze nie mialalm super ciala od urodzenia, ale ostro nad nim pracuje, cwicze-silownia, basen i efekty sa. U nas dziewczyny maja malo ruchu, bo polowa roku to zima, wiec sporty na powietrzu odpadaja( nie kazdy lubi marznac na nartach w gorach;)) a za cwiczenia w klubach trzeba sporo placic. No i takie sa efekty

Gość BritneySPearS
Podziwiam takie dziewczyny jak Ty-rozrusznik. Ja nie mam kopletnie silnej woli i moj tylek to obraz nedzy i rozpaczy... Konkurs na razie pozostaje moim marzeniem:P

Gość ja tam lubię większe bioderka
w sumie to nie jest nigdzie powiedziane, że w konkursie ma wygrać jakaś wychudzona pupa. może własnie ludzie pragną zobaczyć w sloggi jakąś bardziej obfitą pupę :)

Polki spadly w rankingu :( Chyba dlatego, ze mnie tam nie ma ;) :)