Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokojnie-porywcza

Co byście zrobili gdyby Wasze dziecko na podwórku uderzyła obca osoba

Polecane posty

ja kazałam małemu iśc przeprosić i dostał karę

Gość spokojnie-porywcza
ale dowcipne:(

Gość 1111111111111
ike mały miał przeprosić ? ale kogo? tą babę co go uderzyła??? czy Ciebie? nie rozumiem :o dziecko dostało od obcej baby i jeszcze go za to ukarałaś? wytłumacz mi ,proszę

- Dlaczego pani bije tego chłopca?! - Bo powiedział, że jestem gruba jak beczka! - A myśli pani, że jak go pani zbije to będzie pani chudsza??

Poszłabym do tej kobiety , spokojnie poprosiłabym o jej pełne dane z oświadczeniem że zgłoszę bicie mojego dziecka na policje (ale z obojętnym spokojem i powagą) zes*&^ła by sie ze strachu, ale sama bym jej nie uderzyła, bo może też to wykorzystać to przeciwko tobie...Dobra rada: spokój i opanowanie w rozmowie daje wrażenie że jesteś pewna siebie i przeciwnik boji sie

ta napewno da ci ze stoickim spokojem swoje dane personalne, ales dowaliła a ty bys dała....?

Odpowiedziała bym że są inne sposoby aby sie dowiedzieć

juliii Poszłabym do tej kobiety , spokojnie poprosiłabym o jej pełne dane z oświadczeniem że zgłoszę bicie mojego dziecka na policje ----------------------------------------------- Odpowiedziała bym że są inne sposoby aby sie dowiedzieć wiec co bys zrobiła bo juz sie zgubiłam

Gość fdfd
jesli byłaby to dorosła osoba to bym sie na nia wydarła i kazała przeprosic dziecko a gdyby nie przeprosiła to zgłosiła bym ten incydent na policje. A jesli było by to obce dziecko zaprowadziła bym go do rodzica i wymusiała przeprosiny od dziecka.

hehe- zle przeczytalam temat- myslalam ze jak dziecko bije obca osobe:D

Gość Angieeeeee
oj ludzie nie wyobrażam sobie żeby ktoś uderzył moje dziecko, sprałabym normalnie ...... :O

Gość przede wszystkim usiłowałabym
dojść co powodowało tą kobietą, że uderzyła moje dziecko. Przecież nie sądzę, że zrobiła to ot tak sobie. A sądząc p tym jak ty się zachowałaś wobec niej policzkując ją (o ile to w ogóle prawda) to pewnie nieżle sobie zasłużyło na klapsa. Bo jabłko niedaleko jabłoni spada

Gość prawdopodobnie babsko
musiałoby zacząć zbierać na sztuczna szczękę, bo z zębów zrobilibysmy jej koraliki:P

Gość jagoda zielona
Zależy za co dzieciak by dostał, jeśli słusznie-nic bym nie zrobiła. Dzieci potrafią być potworami, trzeba je uczyć co jest dobre a co złe.

Gość zuzaaa
Ze stoickim spokojem walnęłabym ją w ryj.