Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coma87

Życie genralnie jest to d*py

Polecane posty

Gość Der Przecinek
A ja jestem zgorowany :classic_cool:

Gość Der Przecinek
Rysiek nie doluj sie.

mam dwadziescia lat i oto stwierdzam, ze nic dobrego mnie juz nie spotka...w milosci same rozczarowania, a przyjaciele rozjechali sie po swiecie...:(

Gość Der Przecinek
Jak to nie, byl tu Rysiek, ktory ma. Ale co ma, tego nie wiadomo.

Gość Der Przecinek
Pewnie "ma Rysiek" na imie.

Gość Der Przecinek
Rysiek a od dawna masz chlopaka. To ostatnio takie modne, zwiazki homoseksualne.

Gość Der Przecinek
Rysiek a jak to sie stalo, ze zostales dziewczyna? Drogie te zabiegi? Ponoc ostatnio tez modne.

generalnie ale nie zawsze ... i tego sie trzymajmy :)

zycie jest do dupy tylko wtedy jesli pozwalamy zeby bylo takie.....

ale dupy bywają też ładne :) nie lubicie ładnych dup?:)

Gość do xyzed
a ty nie z kochanką? tylko na kafeterii? ale jestem zła, tak generalnie się wkurzyłam strasznie wrrr

ano nie z kochanką :p widzisz w tym coś dziwnego? :p urlop spędziliśmy razem i musimy dojść do siebie ;) :D

napisze wam cos i wtedy pomyslcie czy macie zycie do dupy.. mieszkam w anglii miasto niewazne,dzielnica w centrumtego miasta. mam do pracy na 6 .o 5 wyszedłem do bankomatu zeby pobrac pieniadze na sniadanie i zakupy po pracy ,bankomat jest 150 m od domu za rogiem.gdy wracałem na ulicy stała dziewczyna i tak płakała jak jeszcze nigdy nie słyszalem (to było cos nie do opisania) gdy ja mijałem ona płaczac zapytała czy mam do niej interes za 5 funtow(tzn .to była prostytutka).stała pod domem dilera nic nie zarobiła w nocy (poniedziałek, cała noc padało)a ona potrzebowała na narkotyki.wiem ze zrobiłem bład bo dałem jej 10 funtow(niemiałem 5)z usługie nie miałem zamiaru korzystac i szybko odeszłem szłyszem jak dziekowała jeszcze 50 metrow dalej .do teraz mam ja przed oczami i mi sie chce płakac .to była ładna młoda dziewczyna a zostało jej max kilka lat tak strasznego zycia ze jak czytam jak to wy nie macie zle to mnie szlak trafia

Gość niezapominajka..
amigo ale nie mozesz porownywac problemow bo kazdy ma swoje i ma do tego prawo. zawsze sie znajda problemy gorsze od naszych ale to nie znaczy ze nasze nie sa problemami. niektorzy maja z pozoru blache problemy ale dla niego akurat one sa jak gora lodowa i ten ktos a do tego prawo. poza tym czlowiek sam nie wie ile moze zniesc dopoki zycie go w takiej sytuacji nie postawi