Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oj oj oj

bardzo młode mamy a nawet nastoletnie

Polecane posty

wiem że napewno będziemy na tym topiku obrażane ale co zrobić jestem młodą mamą urodziłam 2 miesiące przed ukończeniem 18 .teraz mam 20 i kochnego synka i wspaniałego faceta z którym jestem 5 lat był moim pierwszym i mam nadzieje ze tak zostanie ale nie raz miałam troski i zmartwienia i tak jest do tej pory jak mamcie dziewczyny odwage to piszcie chetnie porozmawiam sobie z młodymi mami.

Gość popieram ten topik

wiem niestety moim znajomym sie tak przytrafio ja jednak dziekuje bogu za wszystko to co mam.

zdrowy, miał podejrzenie że jest uczulony na białko ale już mu objawy mineły i testy to potwierdziły wiec jest ok .ale strasznie lubi rozrabiać .dziadkowie rozpieszczaja a najbardziej pradziadek.

nie jestem jeszcze mamą i nie jestem już nastolatką, ale jestem zdania, że im wcześniej ma się dziecko, tym lepiej... może nie pod każdym względem, ale przynajmniej masz już odchowane maleństwo :) ja nie mam dziecka i wciąż nie mogę się zdecydować, kiedy je mieć. Mam męża i oboje tak móżdżymy, kiedy to zrobić. A Tobie Bozia dała wcześnie i jesteś teraz szczęśliwa. Pójdziesz do pracy i szkoły jak zechcesz, to też skończysz. A ja wciąż nie wiem... po której sesji... przed jaką obroną.... ech... Pozdrawiam :)

no własnie ja też się ciesze że tak wyszło mieszkam nadak z rodzicami i wydaje mi się że w niektórych mometach nie dałabym rady sama z małym a tu jednak pomocne rady mamy mi dały dużo i już pozostaną i jak już zaplananujemy kolejne to bedzie mi łatwiej .również jestem zadowolona bo nie przerwałam szkoły kończyłam 2 klase jak sie mały urodził a tu matura własnie zrobina technik mysle też wieć tylko do przodu iść.

idź dalej, kształć się ile możesz. Oczywiście nie do bólu, ale jakieś studia zrób. A jak nie dasz rady to i tak się nie przejmuj niczym i nikim. To rada tak ogólnie do życia, nie tylko do dziecka. TrzymajCie się :)

witam mlode mamy ja juz nie jestem mloda mama ale jak urodzilam pierwsze dziecko to bylam mlodsza jak ty oj oj oj. pare dni temu obchodzilam 15 rocznice slubu iteraz rowniez oczekuje malenstwa. pozdrawiam papa

jest mało osób które potrafią o tym pisac bo zazwyczaj zjadą cie jak bura suke :P ale ja wspieram takie młode mamy duchowo bo ważne by kocjhałąm i dbała o dziecko ja sama spodziewam sie dziecka ale jestem stara 24lata :D t

kati76 -a ty jesteś z tym mężczyzną który jest ojcem pierwszego dziecka ?bo ja zastanawiam czy całe życie będziemy razem kochamy się bardzo i wszystko jest ok ale niewiem jak to będzie w przyszłych latach czy sie nie znudzimy sobą .. myszka24 -mogę sie domyślać że mnie tu pewnie pojadą bo jak sie przeglada niektóre topiki to nic wiecej tylko chamstwo .życze ci wszystkiego dobrego

oczywiscie ze tak jestesmy razem juz tyle lat a nadal za soba tesknimy jak jedno z nas gdzies pojedzie. wiadomo niebylo latwo tymbardziej ze moj maz jest starszy odemnie o 10 lat ale teraz rozumiemy sie bez slow nasza najstarsza corka ma ukonczone 14 lat.

Gość justaaaaaaaaaaaaaa
hej ja jestem mlodą mamuską mam 19 lat w kwietniu urodzilam synka (ktory wczoraj skonczyl juz 3 miesiace:P) w maju byla maturka a od pazdziernika ide na studia pozdrawiam wszystktie mlode mamy

bnbnbnbnb -czy ja musiałam gdzieś czytać a tyco dziewica jestes.. justaaaaaaaaaaaaaa -cieszę sie że wszystko jest ok u ciebie życze ci żeby synek był zdrowy i kochany .

Hej!Moja mama urodzila mnie majac 19 lat, a tata byl w wojsku. Teraz ja mam 22, wlasnie zdalam egzamin dyplomowy (jestem polozna:):):) i powiem wam ze chyba najwieksze szczescie miec dziecko za mlodu!Moi rodzice maja teraz troche ponad 40 lat, szczesliwi, dumni ze wychowali dzieciaka, maja czas dla siebie i moga sie realizowac. Ponoc w niczym im nie przeszkodzilam, bylam zaplanowana. I super. Tez bym tak chciala, tylko brak mi odwagi.

Gość madalenak
chej ja urodzilam majac 18,5 roku.spoczatku bylam załamana,ale teraz moja niunie nie zamienilabym na nic innego kocham ja najmocniej na swiecie

ja zaszłąm w ciąże w moje 17 urodziny:) ( jestem z sierpnia) we wrześniu normalnie zaczełam 2 klase i ją zaliczyłam . naucycueke i rodzice mi bardzo pomogli. teraz po wakacjach rozpoczynam 3 klase. moja mała już skońcyłam 2 miesiąće a w sierpniu odchodze 18 razem z jej chrzcinmi:) jestesm szczęśliwa:):)