Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oj oj oj

bardzo młode mamy a nawet nastoletnie

Polecane posty

Gość darling g
głupawe wypowiedzi powiadasz dziecko? no własnie głupawe wypowiedzi pisza dzieci ktore maja dzieci i twierdza ze dzieki temu pozjadały wszystkie rozumy moja córka mysli o majowej maturze a wam widze inne rzeczy po głowei chodza

bez przesady a czy my nie myślimy o wykształceniu też myslałam o maturze i ją zdałam i co mi jedna z drugim przeszkadzało ja napewno nie zjadłam wszystkich rozumów poprostu tak to widze z mojego punktu widzenia

Gość darling g
uwazacie ze to jakis wyczyn urodzic dziecko majac nascie lat?? wręcz przeciwnie

Gość darling g
wiecie jak to zle swiadczy o waszych rodzicach?(o ile ich macie) to własnie ich wina ,waszych matek ze nie zadbały o was ,ze nie wiedziały co robicie zamiast yego co robic powinnyscie

Gość człowiek małpa
człowiek który ma ukończone 18 lat jest według prawa dorosły i może za siebie w pełni odpowiadać a że ty darling g bedziesz swoja córke traktować jak mała dziewczynke to masz problem

Gość darling g
nie wyobrazam sobie tego

Gość człowiek małpa
darling g sorry skoro traktujesz swoja ukochana córeczke jak jedyny skarb na swiecie to wiesz .no tak bo ty do swojej małej dziewczynki wydzwaniasz co 5 min bo sie pewnie strasznie o nia boisz pewnie sama w młodosci popełniłas błąd i nie chcesz zeby córunia go nie popełaniała

Gość darling g
nie traktuje jej jak dziecko ale to chyba nie oznacza ze powinna juz wyjsc za maz i miec dziecko tylko dlatego ze wy tak zrobiłyscie poł roku temu sama przestała byc dzieciakiem czy to oznacza ze juz powinna myslec o potomstwie ??

Gość człowiek małpa
a co jak by zaszła w ciaze to bys ja z domu wyrzuciła ale na zabieg pewnie wysłała.

Gość darling g
mam jeszcze jedno dziecko i raczej o nie bardziej dbam bo jest dzieckiem a ona juz da sobie sama rade nie dzwonie do niej co 5 minut bo wiem gdzie jest i ufam ze nie zrobi nic nieodpowiedzialnegi ona wie co zrobic by nie zajsc w ciaze --wybiera sie na medycyne i wie ze z dzieckiem to byłoby niemozliwe my juz o tym rozmawiałysmy wam na serio wydaje sie ze jestescie wyjatkowe jakies ?? wyjatkowo mało myslace jedynie pa do łozek o tej porze dzieci powinny juz spac

Gość człowiek małpa
chyba twoje juz spia ja jestem starsza i nie mam dzieci ale mnie wkurzasz no medycyna wiadomo a poczytaj sobie otym że biorac pigułke kobiety tez zaszły w ciaze jest gdzies taki topik

Gość no trzymajcie mnie bo nie

Gość no trzymajcie mnie bo nie
recze za siebie... darling, a kto powiedział, kto napisał ze Twoja córka, albo inne dziewczyny powinny zajsc w ciaze, tak jak owe młode mamy, znajdź mi jedno zdanie które do tego nakłania... ?????? i nie pisz takich bzdur nastepnym razem... wytwarzasz sobie w swojej głowie jakies teorie i potem piszesz głupoty na forum... obrazajac innych w dodatku.. ich życie, te dziewczyny nie uwazaja sie za takie które pozjadały wszystkie rozumy? za to Ty stwrazasz takie wrazenie:O one po prostu są dumne z tego, ze mimo pewnie wielu trudności udało im sie stworzyc wsopaniały swiat dla swoich malenstw, i dały sobieradę mimo tak młodego wieku, pewnie niejednokrotnie tak samo jak inne doswiadczone kobiety. oj oj oj- nie przejmuj sie, uwazam ze dobrze ze założyłaś topic, a niestety nie odpowiadasz za kulture a raczej brak kultury innnych osób, które tu wejdą i zrobią niepotrzebnie zamieszanie... to tylko swiadcvzy o nich samych.... pozdrawiam🌻

Gość malwa.a
nastoletna mama- to byla wpadka? jak zareagowal a to twoj chlopak i rodizce

Gość notakkkkkk
17-18 lat i dziecko, no nie, a może tak 60-70 letnie babcie dziadkowie będą chodzili na dyskotekę, już widze waszą reakcję, tacy starzy i na dyskotekę, to i tuaka jest reakcja normalnych ludzi, bo tacy młodzi i zamiast się uczyć to uprawiają seks i mówią jeszcze, ze ich rodzice podskakują do góry jak mają wpadkę. To wstyd mieć takiego gówniarza w domu, że nawet prostej ortografii nie umie a tu dziecko ma dziecko.

Gość szok i stres
ludzie piszecie o swędzących du** i o nauce,a pomyśleliście,że któraś z dziewczyn mogła zostać zgwałcona i nie chcieć tego dziecka? Aborcja nie zawsze jest dozwolona nawet jeśli jest z gwałtu. Ja znam taki przypadek,dziewczyna 15 szła ze SZKOŁY i jakiś idiota ją zgwałcił.Zaszła w ciąże i ma bliźniaki! i co taka ma zrobić? Nie chciała tego,ale Wy i tak byście ją oskarżyli,bo "pewnie sama się o to prosiła". Emdzi ma racje jesteście popaprańcami.

Gość darling g
sa dumne ze majac nascie lat sa matkami ?? No nie wiem czy to powod do dumy rodzice tez sa pewno dumni ze swych corek ,ze takie młode a juz wiedza co to ciaza ,porod etc dziwne jest dla mnie to ,ze w tym wieku priorytetem dla nich jest seks musza tak wychowac swoje dzieci aby za jakies 14, 15 lat mogły zostac babciami wtedy beda dumne z kolei z tego ze w wieku lat 32,33,lub 34 lat zostana babciami Tak jak napisałam: to ze były w ciazy jako dzieci nie swiadczy tak do konca zle o nich ,bo dzieci robia rozne nieodpowiedzialne rzeczy A ja tylko pytam gdzie byli ich rodzice kiedy 17 nastoletnia panna upwrawiała seks ?

Gość darling g
szok i stres tu zadna nie pisze ze ciaza była wynikiem gwałtu to zupełnie inna para kaloszy

naprawde uwazasz ze 17 lat to malo teraz 13 latki sie pieprza a Ty sie oburzasz na mlode matki

Gość darling g
naprawde uwazam ze 17lat to za wczesnie na seks Mama ci tego nie mwoiła ? a z tymi 13 to chyba lekko przesadziłas

Gość emdzi napisała
"Tyle tylko,że ślub był planowany na ten rok a my go tylko przyspieszyliśmy,więc dziecko nie spowodowało tego,że MUSIELIŚMY się pobrać." HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHAHAHAH

Gość szok i stres
Tu nie chodzi tylko o ten topik! Przecież wy piszecie że wszystkie młode matki się puszczają,a teraz znowu to obracacie.Naprawde nie rozumię,czemu tak się ich czepiacie. To ich życie,ich dzieci i w razie czego to one będą sobie musiały radzić,a wy jeszcze na nich najezdzacie i chcecie napiętnować. Wy przez to cierpieć nie będziecie,ich dzieci raczej tez nie bo wiedze że wszystkie kochają je nad życie i nie pozwolą ich skrzywdzic. mloda ma racje,wystarczy iść na pierwszą lepszą dyskoteke,tam jest pelno14,15 latek chętnych na seks bez zobowiązań.

Gość emdzi napisała
skoro tam jest pelno14,15 latek chętnych na seks bez zobowiązań.to ja pytam ----gdzie sa ich rodzicee????????????????????????????Gdzie byli wasi rodzice ?czy na serio rodzice nie zdaja sobie z tego sprawy ze to nie jest wiek na uprawienie seksu ?

Gość darling g
puszczaja sie ---dobrze napisałas

Gość darling g
a kto te dzieci utrzymuje, finansuje?uczacy sie w szkole rodzice ?

Gość szok i stres
ja wam odpowiem gdzie są rodzice. Są tacy naiwni jak darling i myślą,że skoro córka wybiera się na medycyne to wpadka nie wchodzi w gre,Żebyś się tylko kobitko nie zdziwiła :)

Gość rurciik
18 lat i rodzi - minusy.Nie ma mieszkania, nie ma pracy, nie ma matury, ma mało czasu na spotkania ze znajomymi no chybaze nieodpowiedzialnie będzie podrzuca dziecko a to jednej babci, a to drugiej, a to sąsiadowi...., mało czasu ma naukę, jak jest dziecko, mało która ma czas na studiowanie, no chybaze pasozytuje u mamy w domu na jej garnuszku wtedy mozna starac sie na studia, ale takiej nie znam. Nie wyszaleje sie.Naraza sie na wstyd ze nieodpowiedzialnie dała sobie zrobic dziecko, patrzą krzywo na taką niedouczoną o antykoncepcji. Plusy- mając 30 lat bedzie odchowane dziecko.

Gość rurciik
17 letnie kobietki są nieodpowiedzialne, myslą ze jak pójdą do łóżka z facetem to będa lepsze od tych innych? no a gdzie głowa? nie uczyli was o antykoncepcji o NPR? gdzie odpowiedzialnośc , no gdzie tadorosłośc.Pytam?czy tak ciezko powiedzieć,że nie ma tej dorosłości? tylko gowniary, które zamiast myslec o nauce to dają tyłka facetowi, który spuści sie i martw sie dalej sama. To dzieci.Znam takie, potem babcia musi wychowywac i sie męczyc, wstyd.

Gość rurciik
dlaczego zadna z was nie pisze ze mając 17 lat kończyła szkoły bo ich dzieci były z babciami, mieszkałyscie katem u rodziców, nie miałyscie pracy.B byłyscie nieodpowiedzialne zżucac na barki swoich rodziców wasze nieodpowiedzialne "owoce miłości".