Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonomowa witaminka

Czy to juz uzaleznienie i przesada?

Polecane posty

Gość Anonomowa witaminka

Dziewczyny w trosce o wygalad wlosow i paznokci jem rozne witaminy,widze duza poprawe ale boje sie ze wpadlam juz w nalog,ocencie czy naprawde tak jest,takie tabletki biore 3 razy dziennie drozdze piwne 5 szt merz special 1 szt krzem 1 szt tran 1 szt beta karoten 1 szt biotyna 1 szt kompleks multiwitamonowy 1 szt bardzo dobrze sie po tych witaminach czuje,wlosy rosna jak szalone a pazurki sa twarde jak kamien

dziewczyno przestań natychmiast z taką ilośćią...chcesz się rozchorować?..z witaminami też można przesadzić...co dziennie jedz inną tabletkę ale nie wszystkie naraz!!!!

nie wolno tego aż tak dużo!! daj spokój, ja też dbam o siebie i spożywam tabletki rano 1 szt i wieczorem 1 szt te tabletki zawierają i krzem i skrzyp i cos tam... VENISEA się nazywają, oprócz tego pije co 2 dzień albo codziennie pluszzz:) nie ma co przesadzać!

nie wolno tego aż tak dużo!! daj spokój, ja też dbam o siebie i spożywam tabletki rano 1 szt i wieczorem 1 szt te tabletki zawierają i krzem i skrzyp i cos tam... VENISEA się nazywają, oprócz tego pije co 2 dzień albo codziennie pluszzz nie ma co przesadzać!

Gość dzieki dziewczyny

nie wolno tego aż tak dużo!! daj spokój, ja też dbam o siebie i spożywam tabletki rano 1 szt i wieczorem 1 szt te tabletki zawierają i krzem i skrzyp i cos tam... VENISEA się nazywają, oprócz tego pije co 2 dzień albo codziennie pluszzz nie ma co przesadzać!

Gość to samo ale mniej
ja tak jak ty codziennie 5 tabletek drozdzy piwnych i jedna betakarotenu ale to chyba nie duzo?

Gość mi sie wydaje
ze dziewczyny w polsce,sory,ale sa troche zacofane jesli chodzi o suplementacje urody,zagranica to normalne ze sie bierze te rozne tabletki,one sa naturalne i swietnie pomagaja na piekne wl

Gość mi sie wydaje
osy i twarde paznokcie

Gość jakaak
Ale nie w takich ilościach. To jest już przesada.

Gość jakaak
I sprawdź skład. Jestem pewna, ze witaminy i inne składniki powtarzają się w tych preparatach dając podwójna albo potrójne przekroczenie dziennej dawki.

Gość oj Dziewczyno
nie macie zielonego pojecia jakie zapotrzebowanie na witaminy ma organizm,przez pierwsze kilka tygodni uzupelnia niedobory a dopiero pozniej te witaminy zaczynaja bezposrednio na wlosy czy pazury dzialac,poniewaz poastylki te pozbawione sa chemii i konserwantow przyjmuje sie ich wieksze ilosci unikajac w ten sposob zjadania jednej ale chemicznie skoncentrowanej,kumasz?

Gość lekarz mi takie dobral
mieszkam w luksemburgu i bylam na kosnsulatcji u lekarza w klinice pieknosci,ale ta polska zacofana!

Gość Cannberusiu dzieki

Gość ręce opadają
to że witaminy sa naturalne o niczym nie świadczy. Jeśli przedawkuje się witaminy w diecie, to jest to równie niebezpieczne jak przedawkowanie witamin sztucznych... Zwłaszcza witaminy A, jej przedawkowanie grozi śmiercią.... Na dobrą sprawę jeśli łykasz preparat muliwitaminowy powinnas odstawic całą resztę tabletek, ewentualnie poza tranem, ale już nic więcej, bo sobie zaszkodzisz. Chyba, że lekarz stwierdzi niedobory, ale to lekarz nie Ty