Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBBBB

PYTANIE DO MŁODYCH MEŻCZYZN...

Polecane posty

Bo to jest tak że kobieta około 35 ma swój poziom. A ja wiem z kim na razie mogę fruwać a z kim nie ;) Wiedzieć o takich kobietach to jedno a obcować z nimi to drugie. Zresztą przezabawnie jest kiedy odegram dżentelmena, udzielę informacji, położę bagaż na półce, jeśli powstanie jakiś humor sytuacyjny błyskotliwie albo z przekąsem go skomentuje, nawiąże rozmowę, rzucę delikatnym komplementem. Wtedy widać jak takie Panie uruchamiają cały ten swój arsenał seksapilu. Zaczynają działać jak mitologiczne syreny na Odyseusza. Ale to maks. Na więcej nie mam odwagi bo nie jestem takim typem. Lubię też luz, dobry hip hop i absurdalne zachowania na poziomie 15 latka ...

Gość BBBBB
Myslisz Stic ,ze znajomość z taką Syreną zawsze prowadzi na skały? HM....i to dlatego nie masz odwagi?A powiedz no mi Stick -bo wiesz mam takie podejrzenia-czy TY nie masz kompleksów;)Albo je masz ,albo jestes porzadnym facetem,a jak to drugie to unikat jestes:D ...kazda chciałaby byc taka Penelopą.:D

Gość BBBBB
...a poza tym ,co zrobisz ,gdy kiedys zabraknie Ci wosku?:D

Eh ja mam tak że fajny i przyzwoity ze mnie facet ale jak czasami mi coś odbije to potrafię mosty znajomości z kobietą w sekundę spalić. Ostatnio na weekendzie ... nie komentuje nawet tego. Ponadto jak napisałem to nie jest mój naturalny styl a jedynie efekt obserwacji. Wtedy nie jestem sobą choć kobiety bezwzględnie w drzwiach puszczam. To nie są kompleksy - raczej wiem na co mnie stać i co reprezentuje własną osobą. Zdziwi Cię to ale ja mam bardzo niski poziom odpowiedzialności. Ze mną można konie kraść, poflirtować z jedne dzień ale na nic więcej mnie nie stać - ja to wiem :D. Czy ona jest Penelopą - nie wiem ?? Czasami przytrafi się jakaś Kalipso ... jak to w życiu ale raczej to platoniczne zauroczenie - czar pryska jak narobię jakiegoś bałaganu :classic_cool: Pytasz jak długo można opierać się pokusom ... dla jednych męczarnia .... no ale przecież nie można być pieskiem na kobiety ... czasami Penelopa potrafi wylać na mnie kubeł zimnej wody :D

Gość czy was pogielo
150 zeta za godzine z 40 ????? no chyba ze to ona placi :P