Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to wazne

wstrzymuje sie od zakochania

Polecane posty

Gość czy to wazne

witajcie, moim problemem jest to, ze boje sie zakochać :( a to chyba przez mojego ex faceta, ktory tak bardzo mnie skrzywdzil w pazdzireniku zeszlego roku, ze teraz samej siebie mi szkoda :| zdradzal mnie, przeczytal moj pamietnik, kłamał mnie. I zeby bylo fajniej to dowiedzialam sie tego wszystkiego pod koniec twania naszego zwiazku i to byl dla mnie cios... teraz jestem juz sama kilka miesiecy i jest fajnie, ale od jakiegos czasu brakuje mi tego co bylo kiedys: przytulania, wyglupiania, chwil uniesienia, dotyku czy uslyszenia zwyklego \\\"jestem z Toba szczesliwy\\\" tylko ze to moja wina bo ja nei chce!!!! jest jeden kolega ktory jest mi bardzo bliski, wiem ze on czuje do mnie cos wiecej niz tylko sympatie, mowil mi o tym wiele razy a ja jestem glupia i nie potrafie lub nie chce podswiadomie z nim być, oboje bylismy oszukani przez partnerow, lączy nas wiele ale ja nie potrafie tego wykorzystac bo bardzo sie boje oszukania, zdrady i sama nie wiem czego :( przepraszam za chaotyczną wypowiedz, buzka

Gość powiem ci w sekrecie
to jest normale , ze tak własnie reagujesz . Widac bardzo ci na nim zalezało i teraz stad twoja obawa . Poddaj sie temu co czujesz - może warto zaryzykować ?

Gość czy to wazne
hmmm ciagle sie waham czy zrobic cos dalej bo ... od pazdziernika mam zamiar wyjechac na studia 60 km od naszej miescinki, on juz jest po studiach i wlasnie dlatego sie boje :| on byl zaręczony :( i teraz szuka juz raczej partnerki na pewno nie takiej kategorii jak ja, mlodej, ciekawej swiata i niedoswiadczonej, i boje sie go skrzywdzic buuu :(

Gość powiem ci w sekrecie
warto spróbować niż żałować że sie czegoś nie zrobiło , wiem z własnego doświadczenia . Kiedyś nie dałam szansy facetowi - tyle żę go baaardzo kochałam i on mnie też - za to strach zwyciężył . Teraz po długim czsie znowu daje komuś szanse - tylko czy powinnam była tak długo czekać- NIE ,

Gość czy to wazne
dziekuje za rozmowe :) musze teraz wszystko przemyslec...pozdrawiam buzka ;*

Jesli nie sprobujesz to te obawy zawsze beda w Tobie i nigdy sie nie przekonasz jak jest z kims innym. Powodzenia;)