Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OjejujejD

Silna wola....

Polecane posty

Hej dziewczyny :P utrzymanie swoich postanowień przy diecie, to chyba największy problem z tego wsyztkiego:p Piszcie tutaj o swoich sposobach na przełamanie sie, odrzuceniu słodyczy i wszystkiego co lubicie :p Każdy robi to zgodnie ze swoim zaangażwoaniem, ale myśle, że są jakies sposoby, żeby osoby o słabej woli mogły wytrwać w swoim postanowieniu :P

Gość to bardzo trudne
w moim przypadku dobrze dziala na niemyslenie o jedzeniu i niejedzenie miłość - szczesliwa i nieszczesliwa... i w ogole jak mam jakies zajecie.

Gość a dlaczego tak ciagle
jezyk pokazujesz

Gość giiiiiiil
ja myslalam ze mam slaba wole, a tu???zawzielam sie i schudlam 13 kg ale teraz sztuka bedzie to utrzymac, bo juz waga idzie UP:(

Gość jak tego dokonalas
??? 13kg. suuuuuper wynik - gratyluje !

Gość giiiiiiil
dziekuje!ale i tak mi ciezko, mimo to, ze jestem szczuplejsz! przede wszuyystkim MŻ i aeroby...... teraz to taka ochote mam zeby rzucic sie na cos slodkiego, tlustego, niedozwolonego:(ehhhhhhhhhhhh

a po co sobie odmawiać pysznych rzeczy? wystarczy jeść z umiarem :) ja mam cholernie silną wolę - jak się zawezmę to nic mnie nie ruszy ;)

Gość giiiiiiil
serio?? zazdroszcze! wiesz dlaczego ja mam troche popaprane z ta "wolą'? bo uwielbiam jesc to nalezy do jednych z przyjemnosci mojego zycia!kocham zarcie, a wiadomo dieta to dieta raczej pozwalac sobie za bardzo nie moge! od czasu do czasu tak, ale wtedy nie znam sllowa STOP!

Gość giiiiiiil
chocolate17, ale zobacz wydaje mi sie ze bilans nie wyjdzie na zero jesli... np zjem batonika 350 kcal i pocwicze tak dlugo powiedzmy godzine!i wtedy co?z batonika nic nie pozostanie??ja mysle, ze tluszcz cukier jakos tak moze zostac! a zreszta nie wiem.......!:(

Gość co cwiczylas
i mniej wiecej ile kcal dziennie jadlas giiiiil ?

Gość giiiiiiil
no wlasnie i tu jest problem!bo w zasadzie nie glodzilam sie, bo latem wiesz nawet sie nie chce jesc!ale dziennie 800 kcal!plus cwiczenia! a teraz mnie nachodzi zeby jesc wiecej a wiem ze 120o przekraczac nie moge:(

Gość co cwiczylas
kurcze musisz byc silna !!! zaprzepascic taki efekt? pomysl? trzymam za ciebie kciuki - odwalilas kawal dobrej roboty, tak trzymac !

a ja tam na swojej diecie nie odmawiam sobie raz po raz zjesc kawałek czekolady, ciastka czy zamiast obiadu zjesc zapiekanke, staram sie jeść do 1000 kcal nie rezygnująć z rzeczy które lubie. Ale ćwicze sobie silna wole by zamast kawałka czekolady całej nie pochłonąć

Gość giiiiiiil
wiem!dziekuje Ci serdecznie, ale wiesz mialam niesamowite problemy.....w ciagu roku przytylam 15 kg i nawwet nie wyobrazasz jak sie zmienilam, z wesolej pogodnej dziewczyny w....ehh.... szkoda pisac, ale pewnie domyslasz sie! wszystkich winilam robilam takie sceny.....obzeralam sie i glodowalam na przemian az pewnego pieknego razu stwierdzilam! idiotko tak ma wygladac Twoje zycie????? i postanowilam! czuje sie lepiej zdecydowanie choc brakuje mi kompulsow bo wtedy przez chwilke mohge czuc sie happy!:)ale cos za cos, narazie zdarzyloo mi sie objjadac do niesamowitego bolu brzucha ale narazie sie trzymama! opowiedz cos o sobie!:)

No wszystkiego napewno sie nie spali ;) ale choc troche..zamiast zwyklych batonow, wcinac dla sportowcow ! wysoko bialkowe i smaczne ;) ja po dojsciu do wymarzonej wagi bede je raz po raz jesc ;)

Gość giiiiiiil
no ja jem co drugi dzien corny z fitness i z crunchy rozne smaki a kcal ponizej 100!jako przekaska!:)

Gość mała rada.....
Jedz by żyć a nie żyj aby jeść...

wiesz kochanie to ze corny jest fitness nie znaczy ze jest zdrowy..naczytalam sie o tym troche, o tych calych light...tluszcz zastepuja cukrem itp itd...te batony troche wiecej sianka kosztuje i je zjadasz po treningu jak sa jeszcze miesnie rozgrzane, poszukaj sobie cos o tym w necie ;*

Gość co cwiczylas
giiiil - > kurcze moja historia tez jest dluga ;) ale w skrocie w ciagu ostatniego roku schudlam 14kg. zajelo mi to duzo czasu (przez kompulsy wlasnie) teraz zostalo mi 7kg. do mojej wymarzonej wagi i za cholere nie moge ruszyc z miejsca :( mam 1.70 waze 62kg. i marze o 55kg., ktore jeszcze 2 lata temu nie byly wcale marzeniem a rzeczywistoscia ! dzisiaj kupilam skakanke ...

Gość giiiiiiil
slusznie!o to wlasnie chodzi! sztuka odchudzania jest bardzo trudna.....bardzo.........i naprawde tzrymam za wszystkie odchudzające sie kobietki kciuki, za siebie tez, bo jeszcze ciezej jest utrzymac wage! w moim przypadke to jest tak , ze przyzwyczailam sie juz do swojej szczuplejjszej sylwetki i juz mnie to tak nie cieszy jak pare tyg temu! i motywacja do utrzymania tej sylwetki gasnie tu orzeszek, tu batonik, obfitszy obiad i...........skutki znacie!!!!!!!!!:(

Gość co cwiczylas
a ile zajelo ci schudniecie z jakich wymiarow?

Gość giiiiiiil
do ---------------co cwiczylas, heh ja mam tez 170 i waze 57 wiec (rozni nas tylko 5 kg) dasz rade ja tez jeszcze daze do 54, 55 a ja chce hula hop kupic, hehehhe:) a jak u ciebie z jadlospisem, ruchem? tez super efekt osiagnelas!!!!

Gość giiiiiiil
3 miesiace odchudzam sie! ale ile cm gdzie mam to hehe NIE WIEM! ja to mam taka nature ze boje sie wejsc na wage boje sie mierzyc stare ciuchy bo wtedy pomysle.... kurna nic mi nie spadlo w kg i cm....w cholere i ide zrec z niepowodzenia pocieszam sie wtedy!

Przed zjedzeniem batonika pomysl, czy tak na prawde jestes gloda czy ulegasz apetytowi ? Potem pomysl jak odklada sie tluszczyk... Nie jestem zadna chudzina, wiem jak trudno jest !!!! Ile razy ja sie zlamalam...ja to wszystko przezywciezam zdjeciami modelek, woda i fajkami..

Gość giiiiiiil
noo... przynajmniej masz zajecie...fajki.... ja nie pale ale non stop zuje gume!!!! mam jeszcze jeden problem....zatrzymal mi sie od 2 miesiecy okres!;/przez cwiczenia i diete...ehhhhh

Zaczelam palic przez kopenhaska bo zabijam glod :) i nie moge zuc gumy wiec, mietowe papieroski, ale i tak po dietach koncze z nimi. Jesli Ci sie zatrzymal to idz do ginekologa bo roznie..;/

Gość co cwiczylas
tez nie pale ! jezeli chodzi o jedzenie to nie przekraczam 1000-1200kcal i raczej tak jak ty albo wszystko albo nic (nie umie sobie odmawiac w polowie czegos) jesli chodzi o ruch ... to wstyd sie przyznac.... ale te 14kg. osiagnelam bez jakiego kolwiek wysilku fizycznego :-o poprostu nie cierpie ruchu ! teraz z desperacji (waga stoi miesiac) kupilam skakanke i licze na to ze to pomoze mi pozbyc sie tych ostatnich 7kg. moze polecicie mi cos jeszcze?