Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karandash

mam dzis ból istnienia

Polecane posty

Ja przez ta pogode i prze fakt,ze moja ulubiona kolezanka jest w szpitalu:(:O

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
MI SMUTNO....JESTEM SAMA,FACET MNIE ZRANIL..NIE MAM DO KOGO SIE PRZYTULIC...SAMA W DOMU...PUSTKA

Gość kaasiaaaa
ja sie czuje tak od 2 lat.. a jaki jest powód twojego "bólu istnienia??"

same problemy z tymi facetami... BMI 21, zaraz pojde po snickersa i umre w otchlani nedzy i rozpaczy 😭

🖐️ dołączam się . Życie jest nudne. DObrze ze chociaż słońca niema zal byłoby że nie można na nim gnić i uśmiechać się do niego tak jak ono do nas . .

Gość kasssiaaaa
Nie rozumiem troszke... jakis powód musi chyba byc....

Jak masz powód to masz poprostu problem, który możesz rozwiązać, a jak masz doła bez powodu, to jest ból egzystencjalny. W zasadzie, to jest powód- żyjesz i to cię boli i najgorsze, że nie ma na to rady, bo nie znasz żródła tego bólu.

BMI mam w normie!!:P I nie BMI mnie doluje!:P a moj bol istnienia vel bol egzystancjalny w sumie bez powodu:O choc moge to podciagnac pod wyjazd 1 przyjaciolki do GB i pobyt 2 w szpitalu:O a brak faceta tez moznaby dolozyc:P

Gość zielona_73
Ból istnienia-mam od pażdziernika -2006 - pochowałam ojca,dowiedziałam się ze jestem kiepska matką,żona,siostrą,pracownikiem,stwierdzam że lepiej by było gdyby człowiek mógł przejść test Tam na górze i urodzić się na nowo by zadowolic wszystkich -ale to nie możliwe i moje isnienie jest bólem i egzystencją ale wiem jedno -zbyt wiele chciałam z siebie dać -a to dzisiaj nie jest w cenie

Gość _kwiatuszek_
witam wszystkich !! napisalam tutaj poniewaz nie wiem na kltore forum udac sie z moim problemem. A mianowicie chodzi mi o faceta.... jestem z owiele starszym facetem od siebie, ktory ma nie za mila przeszlosc za soba. ale nie wiem czy dobrze robie bedac z nim poniewaz moi rodzice nie sa zbytnio za tym zwiazkiem. ale pomozcie mi, czy jest jakas przyszklosc z chlopakiem ktory siedzial ?????????????????????? czekam .....

a ja myślałam że tylko mnie życie dopadło

ojojoj... widzę że jakaś plaga nastała... ;) nie tylko Ty masz ciężkie dni ;) no cóż... życie bywa brutalne... znajomi są i na raz znikają... trzeba się z tym pogodzić ! Co do koleżanki.. hmm do wesela Twego na pewno wyzdrowieje :P

Gość JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Wysyłam ci buziaczka na pocieszenie... głowa do góry :)

Gość JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DO KWIATUSZKA: powiem ci szczerze, że raczej nie ma przyszłości z chłopakiem który siedział.. Jets naprawde wielu fajnych facetów.. Daj sobie z nim spokój chyba ze go baaaaaaaardzo kochasz...

Gość a ja mam ból
bo juz nadziei nawet nie mam

Gość lunaa12
też się do Was dolącze ŹLE MI :(((((