Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karandash

mam dzis ból istnienia

Polecane posty

Też mi zle.. Ale jak sobie Go poczytam, poezje i nie tylko już lepiej:) Smutno jak się śni.. a ja się budze a tu.. ta cholerna szarośc dnia:P Hymn na dzisiaj: \"znowu w życiu mi nie wyszło\"- job:P

Dokładnie:P Robin Chudł:P bo nie jadł:P hihih.. ach to jego poczucie humoru, pomysłowość:P No i nie dziwota, że tęsknie;) mocno:P

mocno ? uuu to już całkiem kiepsko ;) przynajmniej Ty jedz bo jak on całkiem schudnie... ;) a gdzie się podziali weseli ludzie ? hmm ? no ja nie wiem, ta dzisiejsza młodzież :D

Jak całkiem schudnie to co ja będę tulić;) :P no musi jeść ten Chudek:P Ja jem za Dwoje:P

Shanti ----> kurcze, ales wygrzebala:P ale faktycznie tak raz na 2 miesiace bol sie zdaza;):D

leszek---> no raz sa a raz nie ma;) zeby juz mi moja przykacoilka wyszla z tego szpitala:( :O Dziwnie bez niej...:O

Gość _kwiatuszek_
do tego czy go tak bardzo kocham to nie jestem do konca przekonana.... poprpstu mi dobrze z nim, czuje sie dowartosciowana przy nim.... umiem z nim rozmawiac co w moim przypadku jesttrudne, bo ogolnie jestem ciezkim czlowiekiem i malo kto mnie potrafi zrozumiec. szukam jakiegos forum gdzie ktos ze mna porozmawia, mzoe znajdzie sie nawet ktos kto jest w podobnej sytuacji. tylko kiedy mysle o nas i o wspolnej przyszlosci to mam zamazany obraz. boje sie zycia...boje sie ze on nie bedzie mial gdzie znalesc pracy, bo nikt nie ebdzie chcial przyjac faceta z przeszloscia, prawda ??