Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość politycznie nieugruntowana

osoby rozdajace ulotki na ulicach

Polecane posty

Gość babazjajkami
te, niuugruntowana "studentka", sama jesteś idiotka , jesli myslisz, ze ktoś uwierzy w te bzdety, które wypisujesz. Akurat pracujesz, pewnie jeszcze płacą ci 50zeta za godzine, tylko dlatego, ze zrobiłas maturę, hehe. Gdybys naprawde pracowała na utrzymanie sie i opłacenie studiów, to szanowałabyś prace innych. Mało, ze jestes kretynką, to jeszcze nadmuchaną i bucowatą. Szanuj innych, to inni będą szanować ciebie, bździągwo :P

Mi to jest w sumie obojętne..czasami biorę czasami nie...ale nie uważam tego za poniżenie, i po tych słowach które napisałaś uważam Cie niestety za idiotkę...cóż takie życie :)

Gość łee
jeszcze nigdy nie spotkałam się z tym żeby mi ktoś na siłe wpychał ulotke :o przeważnie biore i dalej wyrzucam ale zdarzylo mi się ze 2 razy powiedzieć "nie dziekuje" i nikt obrażony nie był i na pewno mi jej na siłe nie wpychał :o

Gość studentka Kasia
Hello:) Ulotki są ok. Nie rozumiem dlaczego miałoby to być poniżające zajecie (?) Skończyłam właśnie jedną pracę i chciałabym do końca lipca jeszcze troszke dorobić. Myślę, że ulotki to najlepsze wyjście. Możecie mi podpowiedzieć jak się zaczepić do takiej pracy? W internecie nie ma zbyt wielu ogłoszeń. Pozdrawiam wszystkich pracujących;)

Gość uuuuurrrr
ja tez zawsze biore. zadna praca nie hańbi.

Gość ale jak byla to
"niech pracuja ku chwale ojczyzny. Bo chyba nie dla pensji" jaka ty musisz byc idiotka...do gazu z takimi jak ty!!!!

Gość Wolny człowiek
Mi również nigdy się nie zdarzyło żeby mi ktoś wciskał ulotke na siłe (mieszkam w Warszawie) Oni mają prawo je rozdawać, a ty masz zdecydować czy chcesz ją wziąść czy nie Gardze takimi osobami jak autorka tego tematu, żadnego poszanowania dla ludzkiem pracy...

Gość i ja i ja i ja
też gardze i żal i tak ograniczonych ludzi