Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogryzekkkkkkkkk

OBGRYZANIE PAZNOKCI

Polecane posty

Gość ja ogryzalam.....
moze , taka mala grupa wsparcie pomoze cos wyhodowac :)

Gość ogryzekkkkkk
OHOHOHHHHHHHOOOOOO jak miałam gdzies z .. ja wiem.. 15 lat to zapusciłam na 1 ręce i pomalowałam je na wzorki . I jedna ręką manipulowałam zeby wszyscy je widzieli :) GORZEJ JAK KTOS ZAUWAŻYŁ TĄ pomalowana ręka i sięgną po niepomalowaną chcąc sie przyjrzec wzorkom-- wtedy zawsze WSDYD ze miałam tylko jedna.. a o drugiej nie wspominałam ze "nie mam" tam paznokci tylko mówiłam ze mam jedną pomalowana.. hahahhaaaaaaaahah ale głupota :) :)

Gość dołączę do Was
ogryzekkkkkk hehehehehe no fajny fajny sposób - hehehe

Gość ogryzekkkkkk
DObra zamelduje się :) al;e to w takim razie nie obgryzam od teraz tak? czy od jutra? hahahah żartuje.. póki co mam rece zajęte pisaniem na klawiaturze :) hahahaha Moze sie uda? co???:) :)

Gość ja ogryzalam.....
:D :D :D

Gość ja ogryzalam.....
ogryzku - od zaraz !!

Gość ja ogryzalam.....
wmasuj jakis olejek , albo nawet oliwe z oliwek w paznokcie - na noc.

Gość ogryzekkkkkk
ZGADZAM SIE! JUZ TRUDNO.. NIE GRYZE :) :) :) Boze jakie te paznokcie są straszne... "Odkleiłam" niedawno sztuczne bo wiedziałm ze nikt juz dzis nie bedzie ich oglądał i jak patrze na nie to mi sie słabo robi... Nie gryze !!!!!!!!! :) :) :)

Gość dołączę do Was
Dobra dziewczyny ja zmykam - ale pamietajcie - żadnych paluchów w buzi ! Jutro wpadnę sprawdze Waszą prawdomówność :) ciaoooo ogryzaczki albo jak kto woli obgryzaczki :):)

Gość ja ogryzalam.....
i tak trzymac !! do jutra ! :D

Gość ogryzekkkkkk
Nie mam w domu olejku rycynowego ale wmsuje oliwe z oliwek. dzieki za rade :)

Gość ogryzekkkkkk
no do jutra papapaa aaaaaa

Gość ogryzekkkkkk
HAHAHAH TEŻ ZWRÓCIŁAM UWAGE NA TO ZE PISAŁAŚ "ogryzanie" i zastanawiałam sie jak się mówi poprawnie :) w sumie zawsze sie spotkałam z "OBBBGRYZANIEM " stad tak też napisałam :) :) CHOĆ WCALE NIE JESTEM PEWNA :) no papa do jutra :)

Gość ja ogryzalam.....
czesc ogryzaczki !! jak tam wasze pazurki ??

Hahahaha ale sie nasmialam :D ja tez obgryzam paznokcie niestety .... jakies 2 lata temu zapuscilam juz mialam takie ladne dlugie mMmm....cudenko:D i sie skonczylo:/ ale teraz sie zawizielam bo tak zazdroszcze dziewczynom ktore maja takie ladne paznokietki i postanowilam takie miec ... bo tez jadac autobusem miejskim wstyd mi bylo trzymac sie poreczy :D i jeszcze tak sobie pomyslalam ze jak sie jakos ladnie ubiore sialala to te obgryzione paznokcie zdecydowanie nie pasuja...:/ a jeszcze zawsze jak ide na impreze to tez mi wstyd trzymac szklanke jak wszyscy siedza :D ojjj to jest naprawde zmora ....nooi teraz mam juz takie za opuszki palcow :D ALE ... !!! tak jeszcze zeby sobie poobgryzac od czasu do czasu to zostawilam sobie male palce :D:D tam mam nadal pałki :D

Gość ładna dziewczyna
eh ja też obgryzam :O już od dziecka to robię:P był taki czas że hodowałam te moje pazokcie, udawało mi sie to.. ale do czasu :P teraz chcę od nowa zacząć je zapuszczac :)

Witam Mój mąż obgryza paluchy. To jest okropne, nic do niego nie trafia. Palce wyglądają okropnie. Obcinanie nic nie daje, bo nie cierpi tego, ma jakis uraz z dzieciństwa do obcinania nożyczkami. Juz nie mam pomysłów,nie potrafie go dopilnować, bo nie wiem kiedy on to robi... Skąd to sie bierze :-(