Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

tak to jest steryd. ostrzyknie mi nadkłykieć w łokciu, bo kolana to mi jakoś nie chce tak \"znieczulać\" heheh

Jakoś mało aktywne jesteście w święta:D No a tu w sumie już po:) Jak tam wam minęło świętowanie?

ja dzisiejszy dzien u dziadkow spedzalam i dopiero poczulam swieta bo wreszcie rodzice byli i wogole bylo fajnie rodzinnie:) teraz odpoczywam i zbieram sily:P Julcia ja jutro jade po buty na nart (spozniony prezent swiateczny:Phehe) a pojutrze tez jade na narty gdzie bylas dokladnie??:>

ja w tym roku to wogole dostalam suuupper preznety:D dawno takich nie dostalm:P rodzice pewnie chceli sie zrewanzowac za to ze polowe siwat spedzam z siostra i z psem:P hehe Hinter a jak tam twoje kolano??:>

Ja byłam w Czechach na Ramzowej. Też w nowych butych, jednak nie był to prezent świąteczny;p

I jak warunki fajnie sie jezdzilo??:> ja nie wiem czy te buty jutro kupie mam nadzieje:P ale stare tez nie sa jeszcze takie zle:P

Warunki były świetne, pogoda również. Niebo bez chmur więc bidoczki były boskie:) Jednak nie wyszalałam się jak to było do tej pory, ale myslałam że gorzej będzie:D

Ja tez nie bede szalec:P ale sobie spokojnie pojezdze tak dla relaksu:P zreszta bede miec stabilizator:P:P mam nadzieje ze tez bede miec dobre warunki:P bo nie wiem czy w tym roku jeszcze bede miec okazje...;/

Dasz radę:) Dobrej zabawy życzę:) Raczej nie zanosi się żeby warunki były kiepskie. Obyś tylko nie trafiła na tłumy ludzi:)

Gość cucciolooo
blaaaaaagam o ksiazke, za gory dziekuje ;* katarzynaaa76@wp.pl

mam taki głupi tekst i nie umiem go przetłumaczyć, a na dodatek nie mam słownika z prawdziwego zdarzenia, tylko taki z tyłu książki, ale on nie wystarcza :( chyba już mówiłam jak bardzo kocham łacine? :P

megusia ja sie uczylam laciny ale zapowne twoj tekst jest za trudny dla mnie:P za to mam 2 slowniki:P kupilam buty jestem wyposazona na narty:P

tłumacze jakieś pamiętniki Cezara!!! po całych 3 miesiącach nauki :P też bym pojechała na narty... ale w tym tygodniu jeszcze sie wstrzymam hehhe ;)

hehe no to napewno nie bede nic umiec:P ja mialam lacine medyczno-farmaceutyczna w szkole i tlumacyzlismy teksty o lekach, ziloach albo chorobach:P rownie ciekawe jak pamietniki cezara:P

już bym wolała tłumaczyć o chorobach heheh a najlepsze jest to że nieważne jak super to zrobie i tak dostane 3 :P

Czesc ja niedawno wrocilam :) tak troche przeczytalam co pisalyscie :D ja mialam wstrzykiwany diprophos ale jakos mi nie pomogl :P ale Tobie Megusia napewno pomoze :D przynajmniej miejmy taka nadzieje :) moje kolano jak poprostu rozsypie chyba tak strasznie boli ze wytrzymac sie nie da... stanac porzadnie na nodzenie moge bo mnie jakos z boku boli, jak dotykam tez mnie boli, po schodach chodzic nie moge ani schodzic :( mam nadzieje ze to minie zaraz bo sylwester juz za kilka dni a w dodatku na w-fie teraz bede miala moj ulubiony sport i mam zamiar zaliczyc go :D u mnie takto swieta wporzadku troszke nudno ale i tak szkoda ze juz po :P

hehe mi ten diprophos akurat niewiele dał, przynajmniej przez ostatnie 2 ostrzyknięcia, ale może do trzech razy sztuka :D nie zamierzam sie starać, ale jednak musze to przetłumaczyć i jeszcze zrobić preparacje każdego słówka :(

No to Kacha nie za ciekawie masz z kolanem:( Ale do sylwestra musi Ci przejść:D Megusia współczuje z tymi tekstami. A dużo tego masz?;>