Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

no to niezle :/ ja jedna mialam i chyba bede miala jeszcze jedna ale na drugie kolano bo leczenie farmakologiczne nic nie daje a jest ze mna coraz gorzej... Hehe wiecie co mnie zastanawia... co oni by mi mogli zrobic podczas artro z chrzastka zeby mniej bolalo... wiem ze mozna shaving mikrozalamanie.. ale ciakawa jestem czy by w ogole cos takiego zrobili czy by tylko zobaczyli jak to wyglada :D w ogole mnie ostatnio bardzo duzo rzeczy zastanawia :) I mam do was pytanie. Czy usztywnienie nadgarstka opaska elastyczna by pomoglo ?? bo mnie boli nadgarstek przy ruchach roznych a czasem nawet jak nim nie ruszam...

martusia ja teraz bede miec 3 arto i jestem zalamana:(( co ci robiliz lakotka?? mnie beda szyli i chcialabym z kims pogadac co tez to mial jakie rezultaty i ile trwa rehabilitacja kiedy mozna wrocic do sportu.. kacha opaski oslabiaja miesnie wiec trzeba ich uzywac rozwaznie

no to chyba nie bede kupowala... ale co takto moge zrobic zeby nie bolal przy np. robieniu przewrotow na w-fie ?? bo nie chce ciagle mowic ze czegos nie zrobie bo mnie cos boli bo tak naprawde to przy kazdym cwiczeniu mnie cos boli :P bo ja np. nie poloze jednej reki jak na tym zdjeciu http://republika.pl/blog_dj_3558954/4251200/tr/pompki.jpg bo mnie boli :P i roznych tego typu rzeczy nie zrobie :P

to na sam wf sobie mozesz je zkladac chodzi o to zeby nie uzywac ich przez caly dzien bo miesnie wtedy zanikaja:)

nie no oczywiscie ze nie ja :P jakies zdjecie znalazlam w necie wiec wrzucilam na pokaz takie

tzn jak?? przeciez ta dziewcyzna normlanie wyglada:) chodizlo mi tylko o te ,,niby\" pompki:P kurcze nikogo nie ma :(( wszyscy wybyli nikt nie ma czas:P

taka chuda nifdy nie bylam i raczej nie bede... a pompek teraz tez juz nie zrobie :P gdyby nie ten nadgarstek to moze... :P

24 stycznia u ortopedy u rehabilitanta to jak sie umowie a mama ma dzwonic do niego w przyszlym tyg. i jeszcze ma mi wujek podac numer telefonu do jakiegos jeszcze innego lekarza i takto mama zadzwoni i sie zapyta czy by byl w ogole w stanie mi pomoc :)

na biologii 2 część fizjologii, na chemii mole i inne obliczenia stechiometryczne, a na fizyce ciała stałe, ciecze i gazy, ale z fizyki to ja nigdy nic nie rozumiem i nawet nie staram sie zrozumieć heheh

okropne są te pytania, wymagają znajomości takich głupot, które są do niczego nie potrzebne, co stwierdził nawet facet od biologii. po co niby komuś znajomość aminokwasów egzogennych? :P

aminkowasy znam:P chyba ze chcesz sparwdzic moja wiedze:P natomiast ta torebka stawowa mnie bardziej interesuje bo moj chlopak szaleje z tym gipsem:P

blizna kolagenowa tworzy się 2 tygodnie, a przez 2 kolejne się modeluje, chyba. w końcu nie jestem traumatologiem hehehe dobrze, że przynajmniej szaleje z gipsem, bez gipsu mogłoby być gorzej ;)

no on ma dokladnie szyne i sobie ja sciaga i zaklada jak mu sie podoba...nie chce zeby mu sie jakies komplikacje porobily bo on jest sportowce...ale mow do takeigo losia a on swoje;/