Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

ja tez tego pelno ogladam :D jeszcze zebym cos z tego co po angielsku zrozumiala to by bylo dobrze :D

mnie takie rzeczy nie ruszaja ale pewnie jakbym to na zywo zobaczyla to bym zbyt fajnej miny nie miala :D

Kacha, podaj tego linka o drenie i przeszczepie chrząstki:D To ostatnie prędzej czy później grozi każdej z nas:) Mi chyba najszybciej:D Ja akurat nie widziałam żadnych filmików.

to Hinter zaczynaj zbierać kase, bo taki autogeniczny przeszczep chondrocytów kosztuje jakieś 40 tys (przynajmniej tak mowili kiedyś w Doniesieniach medycznych, gdzie pokazywali ten przeszczep :D)

dziewcyzny sorry ale odbiegne od tematu w koncu to nasze forum wiec moge:P mam 2 pytanka:P 1) chodzicie na wieczory panienskie?? nie wiem co kupic mam juz malo czasu:(( nie chce kupowac bielizny;/ ani nic dotyczacego dziewitwa bo dziewyna jestw ciazy 2) do megusi glownie ale moze wy tez macie:) masz moze jakies table fizyko chemiczne?? potrzebuje gestosc wody destylowanej w tem 25,30,40,50,60,70,80 st C nigdzie tego w necie nie ma a ksiazka mi sie zgubila:(((

tylko techniką bloczków chrzęstno-kostnych a to jest możliwe tylko na powierzchni obciązonej kłykcia kości udowej, na rzepce w gre wchodzi tylko przeszczep własnych chondrocytów, a u nas nawet nie ma takiego laboratorium, kótre mogłoby je wyhodować (najbliżej można w Niemczech) i dlatego cena zabiegu drastycznie rośnie :/

Ahaa... akurat na tym filmiku wysylali to cos do Włoch... :P ja jeszcze nie jestem na takim etapie zeby chodzic na wieczory panienskie... ale moze cos dla dziecka...

niee dla dziecka raczej nie wypada;/ zreszta dla dzidziusia kupie jak juz sie urodzi:D megusia szkoda ze nie masz bo kurcze nie moge zrobic sprawozdzania z fizyki;/ przez te dane;/

ja swojej koleżance kupiłam podwiązke z niebieską kokardką, chociaż ona nawet nie robiła wieczoru panieńskiego :P

dokladnie o to juz tam bylam tylko ze tam jest do 22 stopni a mne od 25 potrzeba w gore;/

wlasnie na tej stornie bylam :D ale tutaj jest tylko do 22 st. C chyba ze zle spojrzalam na ta tabelke :P

oglaszam wszem i wobec ze jestem slepa!!! pol dnia dzis tego szukalam i bylam u dwoch sasiadow tego suzkac w klsiazka:D no coz:P dzieki megusia:D

ja tez stwierdzam ze jestem slepa :D dopiero jak drugi raz weszlam na tej stronie i sie przyjrzalam tej tabelce to zauwazylam :D

Co do przeszczepu, to tylko żartowałam. Już endoproteza będzie tańsza:D Choć z czasem myślę, że te zabiegi potanieją, za jakieś 10 lat może? Sandra, naprawdę długo o tych dwóch kulach. Pewnie narty by cię uzdrowiły:D:D:D:D:D:D:D A co do tego wieczoru, to zwykle jednak bieliznę się kupuje... A filmiki jutro zobaczę. Po co mam mieć koszmary nocne:D

Hiner bez obaw wesele mne postawi na nogi pewnie:) a co do prezentu juz kupilam wczoraj :) ale dzieki za pomoc:)

Yyy, ten film z drenem masakra. Nie byłam w stanie tego jednak oglądać. On ma dwa dreny czy jeden na wylot??? Ja miała w jednym miejscu a usuwanie nie było przyjemne.

Film z chrząstką nawet ok, choć nie na dłuższą metę.:D A co to jest ta biała galareta jakby? Nie da się tego artroskopowo przeszczepić? Wiecie co, jakbym te filmy widziała przed artro to bym chyba nie poszła. Najlepiej nic nie wiedzieć.