Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

hehe a mnie dzisiaj natrętnie męczy to \'pompowanie się\' kolana:/ Dodatkowo na wf w pewnym momencie poczułam przy stawaniu na nogę kłujący bólpo lewą górną częścią rzepki (kolano lewe)... ból był nie znośny ale po jakichś 20 minutach przeszło.

Sandra to jest jeden z przykladow ktore podalas... \"bardzo dobrze jezdzisz nastepnym razem zdasz napewno\" i napewno tak bedzie... bede trzymala kciuki :)

no w sumie tak ale dla mnie te przyklady byly czysto teoretyczne ktos mi opowiadal a teraz doswiadczylam na walsnje skorze i nie bylo wcale milo:P

hehe kazdy mi tak mowi:P ale wiadomo jak jest:P juz mi sie nie chce z kazdym walkowac tego tematu:P kazdy mnie pociesza mowi nastepnym razme zdasz to nie twoja wina:P

co prawda nie jestem Julcią (chociaż jest to moje 3 imie ;) ) to odpowiem: komisje ma 15 grudnia :)

no wlasnie wiem juz sie zorientowalam z tego wsyztkeiog jak czytalam to mi sie wydawalo ze ma dzis o godiznie 15:P

no wlasnie wiem juz sie zorientowalam z tego wsyztkeiog jak czytalam to mi sie wydawalo ze ma dzis o godiznie 15:P

Jestem, dużo pracy póki co, a o artro na pewno wam powiem:D Dziś mam niedobrze z kolanem:(

no to niedobrze :/ ja mam dziś moje ulubione uczucie jakby dolna część kolana miała się oderwać od reszty :( no i jak już wcześniej pisałam mam też straszne zakwasy ;)

To ja Wam powiem nowosc :D Dzisiaj z moim jednym kolanem nawet dobrze :D pewnie dlatego ze nie ruszam sie z domu tylko siedze caly dzien przed kompem :P

ja nawet jak sie nie ruszam (np cały dzień ucze się w łóżku) to mnie boli, a siedzenie ze zgiętymi kolanami jeszcze potęguje ten ból :/ buuuu ja chce normalnych przyczepów :P

ja czasem jak leze czy siedze (jak siedze zdecydowanie czesciej) ale tez mysle ze to ma wplyw co robie bo jak pochodze duzo to wiadomo ze ten bol jest silniejszy a przez dwa dni nic nie robie oprocz siedzenia... nie no wczoraj bylam u lekarza i na leserze :P Ale duzo sie nienameczylam bo mnie mama zawiozla :D

Żeby tylko się te bóle nie powtarzały... Bo do tego pompowania chyba musze się przyzwyczaić bo pewnie nic z tym nie zrobię

ja mam czasem takie cos ze czuje tak jakby cos wyplywalo mi z blizny jednej a tak naprawde nic mi nie wyplywa... kolano jest suche...:P ale to mi nie przeszkadza... mam wieksze zmartwienia na glowie :P

też tak czasami mam:) Tuż po artro cały czas mi się w domu wydawało że mi opatrunek przesiąkł albo mi spod niego wypływa a w rzeczywiśtości sucho...