Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

nie mam pojęcia, myśle że w sumie 3 dni, tak jak przy artro, bo to nie jest chyba skomplikowany zabieg :)

3 dni to jeszcze. Dziwię się, że chcesz w wakacje a po skierowanie nie idziesz:D A kto ma ci je wystawić?

hehe bo miałam przyjść jak już będe mieć wyniki, to jest w końcu moja karta przetargowa - wtedy "pomyślimy" ;)

No ale chodzi o termin zabiegu przecież... Na aerobik dalej chodzisz?

no właśnie chodzi o termin, jak sie dostane na studia to chce szybko, bo nie mam 131 dni wakacji :P a jak sie nie dostane to mi nie zależy hehe stąd to "pomyślimy" ;) a na aerobik dalej chodze, przynajmniej do końca tego miesiąca :)

ja szczerze powiedziawszy czasem ćwicze tam na pół gwizdka, bo kolano mi nie pozwala, a ostatnio to już była tragednia, obijałam się przez 50% czasu, bo nie dałam rady wykonywać tych ćwiczeń, które zawsze normalnie robie, no ale jak sobie podniosłam spodnie to już wiedziałam czemu...

no napewno to Sandra mnei zarazila :D ale wzielam aspiryne i strepsils i jest zdecydowanie lepiej :)

chyba stepy bo tam jest więcej skakania i prawie jak na schodach ;) a jak zbyt gwałtownie postawie noge to odczywam duży dyskomfort bólowy chyba w stawie rzepkowo-udowym

ja czasem przez to nie moge wyjść po schodach bo mam wrażenie, że zaraz mi coś rozsadzi kolano (a w sumie to nad kolanem), ostatnio mam to nawet przy schodzeniu :/

na szczęście w jednym, drugie póki co nieźle daje rade nie licząc entezopatii, chociaż podobno w obu mam ten sam zestawik heheh

podobno stąd ta entezopatia, przynajmniej tak mi tłumaczył w zeszłym roku, że chcąc odciążyć bolące kolano, bardziej obciążam zdrowsze i stąd mam tam stan zapalny i wysięk, no i kółko się zamyka...

Ja po artro wolałam dłużej o kilka pochodzić by przypadkiem za bardzo zdrowego nie obciążać..