Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlisenhheyyyyy

bol w nocy

Polecane posty

Gość zlisenhheyyyyy

przyszle mamusie, czy zdarza wam sie bol podbrzusza (taki, jak na okres) w nocy - tak, ze was wybudza ze snu? chodzi mi o wczesna ciaze....

Gość SanSan
ja mialam taki bol jajnika wlasnie w nocy, na pare dni przed spodziewanym okresem okazalo sie ze to zagniezdzenie zarodka ale kiedys tez mnie tak bolalo z tym ze wieczorem i nie byla to ciaza... :( kiedy zaszlam bol byl okropny pozniej caly czas pobolewalo mnie juz jak na okres a do okresu pare dni jeszcze zostalo

Gość zlisenhheyyyyy
dzieki za odpowiedz. chodzi mi bardziej o to, czy taki bol we wczesnej ciazy powinien byc niepokojacy? czy sie zdarza?....

Gość zlisenhheyyyyy
nikt nie moze mi pomoc?

tez jestem w ciąży (9tc) :) mnie czasem brzuch pobolewa, ale coraz słabiej na początku (jakiś 3-4 tc) bolało mocniej, bolał jajnik podobno nie są groźne bóle tylko skurcze bo mogą zwiastować poronienie boli bo macica sie powiększa i jej więzadła się rozciągają jak boli za mocno można wziąć no-spę i koniecznie pogadać z lekarzem

ja miewałam taki ból zreszto i teraz mam takie bóle, takie jakby lekkie kłucie ... teraz to macica sie poszerza i wogle a na samym początku to właśnie myslalam ze dostane okres bo takei bóle tylko silniejsze niz zwykle no i jestem juz w 13tc :) pozdrawiam🌻

Gość zlisenhheyyyyy
dziekuje kochane! spokojnej, zdrowej ciazy zycze!!