Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona.85

Narośl w pochwie! Ważne! Proszę o pomoc doświadczone kobiety...

Polecane posty

Gość zaniepokojona.85

Niedawno wyczułam kilka cm od wejścia do pochwy narośl o kształcie i wielkosci połowy małego palca. Wokoł niego jest tylko ścianka. Czy to może być szyjka macicy? Czytałam już o rożnych mięśniakach, włókniakach i nic nie pasuje do tego co jest u mnie... Czy szyjka może aż tak wychodzić do pochwy? :( Czytam, czytam i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedniej informacji... :( Pozdrawiam,

Gość tak - to właśnie szyjka macicy

Gość entelgencjaaaa
jak masz wątpliwości to proś o pomoc doświadczonego lekarza... :O

Gość zaniepokojona.85
Ja tam nie grzebie! Ale uważam, że każda kobieta powinna wiedzieć, jak wygląda jej pochwa. Z resztą należe do osób, które się nie masturbują!

Gość zaniepokojona.85
Dziękuję osobie, która dała pierwszą odpowiedz w moim temacie. Trochę mnie to uspokoiło. :)

Gość skierowanie
ta pierwsza osoba z odpowiedzią to chyab nie widziała anatomi pochwy. Przeciez szyjka macicy nie jest na pzredniej częsci ścianki pochwy! Dziewczyny wejdźcie na jakiś portal z anatomii to zobaczycie. Taka naroślto moze byc powazna sprawa. Polecam czym prędzej wizytę u ginekologa.

Gość zaniepokojona.85
:( Chyba się jednak wybiorę do ginekologa! :( Zawsze muszę mieć problem. :( Jak nie torbiele na jajniku to teraz jeszcze coś w pochwie... :((( Jejku. Nie cierpię ginekologów! :(((

Gość ta pierwsza osoba ma lat 50
i wie, co pisze. Gdzie napisała, że na przedniej części ściany pochwy? Napisała, że kilka centymetrów od wejścia do pochwy. Na samym końcu pochwy jest szyjka macicy, a za nia tylko "ścianka"

a dla uspokojenia rzeczywiście idź do ginekologa - on ci wszystko wyjaśni. Może spisz sobie na karteczce wszystkie pytania, które chcesz mu zadać, bo ze zdenerwowania pewnie coś wyleci ci z głowy. Pozdrawiam i nie martw się, bo każda z nas ma taką "narośl" :-)

Gość zaniepokojona.85
Jeszcze raz bardzo Pani dziekuję. :)

:-) Nie ma za co. Ale tak jak pisałam zapisz się do ginekologa na wizytę i pytaj o wszystko. On jest od tego, żeby wyczerpująco odpowiedzieć Na WSZYSTKIE twoje pytania dotyczące tej części kobiecego ciała. Trzymaj się cieplutko

Gość adziola
no ja właśnie też wyczułam coś takiego... zaniepokojona, wiesz już co to było?? kurde boję się iść do ginekologa, mam 18 lat a moja matka nie żyje, głupio mi o tym rozmawiać z tatą... czy ta narośl jest więc normalna?? czy w każdej przychodni jest ginekolog? i czy trzeba mieć do niego jakieś skierowanie? nigdy nie byłam w takiej sytuacji, wybaczcie mi skrajną niewiedzę...