Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heroinka

przyjemność dzisiejszego dnia

Polecane posty

też się tak kiedyś czułam ale już się wyleczyłam. to był piękny dzień gdy zdałam sobie sprawę że mam go gdzieś a teraz pragnę żeby taki dzień nadszedł dla mojego ostatniego chłopaka

Ja musze to sobie powiedziec - mam go gdzieś - ale nie jest łatwo - oj nie !

Gość nie było żadnej przyjemności
a raczej jest to jeden z najgorszych dni w moim zyciu :(

Gość Co jest kurka
Co jest, kurka?? Wchodzę żeby poczytać co tu miłego spotyka ludziska, a tu same smęty?? A ja zaczęłam dzień od przyjemnego orgazmu, a potem to już poszło z górki, kawka, ciacho, wyszorowałam łazienkę aż błyszczy, i w planach kąpiel z mężusiem jak już wróci z pracy...Już się nie mogę doczekać!!

Pierwsza Miłość -- chcesz zebysmy razem ty wyły. Dokładnie jak pisałaś . Ja tylko mówie , ze szykuje sie , na koniec i to nie jest łatwe i trzeba bedzie jakoś z tym sie uporac . A to baaardzo Boli :(

ale moze jaednak choć w odrobince dzisiejszy dzisn był miły? moze fajną osobe zobaczyłyście rano w lustrze? albo nie wiem co...no?

pewna jesteś, że szykuje się koniec? Może coś źle zinterpretowałaś? wiesz jakie są kobiety - gdy mężczyźni spokojnie sobie żyją w związku, kobiety gorliwie analizują każdy krok i zachodzą w głowę czy wszystko w ich związku jest ok

Chciałaby sie mylic , ale wiem jak to dzisiaj albo jutro sie skonczy . Nie chce by sie skończyło ale co robić - czasem trzeba umiec spojrzec prawdzie w oczy :(

skoro jesteś pewna, ze to KONIEC to zachowaj twarz i dumę, zachowaj spokoj i trochę wyrachowania wiem, że to może być trudne - ale skoro KONIEC P.S.Zostawisz pieska w spokoju a przybiegnie merdając ogonkiem

Gość a ja mialamm
dzisiaj dupiaty dzien...caly dzien jakies niedomowienia z moim facetem, na dodatek kochankiem, rano klotnia z mezem. Z kochankiem prawie wszystko sie posypalo ale jakos kulejemy w tym zwiazku bo mimo wszystko bardzo sie kochamy...ale dol jest :(

jeszcze nie ale za niedlugo przezyje cos pieknego.....spotkam sie z moim kochaniem.....kazde spotkanie jest wyjatkowe:)

Mozliwe tyle, ze ja nie lubie tak sie bawic . Ja sie w nim zakochałam i to jest straszne jak mogłam do tego dopuścic . Oj na pewno zachowam twarz i zostaniemy przyjaciółmi to na prawde super facet. Zbyt powaznie sie traktowalismy by było inaczej .

ale nie zawsze jesteśmy w stanie przewidzieć swoje zachowanie zwłaszcza w ekstremalych momentach powodzenia.. i przykra ta sprawa :( mi też przykro potwornie

też miałam beznadziejny dzień, w praca zakręt, zostałam po godzinach, a w domu mąż powiedział, że to co wczoraj mi powiedział to był żart i całkowicie zmyślił. A ja się kur...wa ucieszyłam jak idiotka!!! Powiedział mi wczoraj , że się dowiedział, na szkoleniu które miałam 3 dni temu powiedział o mnie coś bardzo fajnego kolega, który mi się podoba... na ile może się podobać lasce z mężusiem i dzieckiem u boku...No i teraz spędzam wieczór w świadomości, że żadne męskie ideały nie zwracają jednak na mnie uwagi...

Oj zeby to mi dzisiaj wystarczyło - dobrze , ze mogłam sprawić Ci przyjemność:)

Gość pobudzona
moją przyjemnoscią dzisiejszego dnia była masturbacja w pracy zdarzyło mi sie to pierwszy raz ale bardzo mnie to podnieciło fajna adrenalinka

Gość pobudzona
tylko sie wypowiedziałam

pobudzona - nie miałam nic złego na mysli - jak cie uraziłam to przepraszam :)

Gość pobudzona
powiem nie nie uraziłas, tylko hmm teraz chyba dziwnie sie z tym czuje..

Gość pobudzona
takich rzeczy chyba nie powinno sie robic w pracy :/ czy ja jestem normalna ?