Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muuusiaaczek

Czy czasami wstydzicie sie swojego chłopaka/faceta?

Polecane posty

Gość Muuusiaaczek

Ja od pewnego czasu tak mam, ze jakos wstydze sie swego narzeczonego.. jakos nie wiem czemu może temu,ze jest biedniejszy i wogole ubrac sie nie umiem, a jak u was..? tez tak macie?

Gość belbik
czasem jak walnie cos glupiego w towarzystwie moich znajomych i nikt nie rozumie co mowi :P:P:P albo jak zrobi cos glupiego ;) pewnie ze tak, ale zaloze sie ze i on sie czasem mnie wstydzi :P

Gość nie mozesz sie go wstydzic
jesli chodzi o kase to zajmij sie nim troche, pomóz sie ubrac czy dobrac stroje ale jesli wstydzisz sie z innych powodów to nic z tego nie bedzie , jak zaczynasz sie wstydzic faceta to juz jest początek końca, tez tak miałąm ale nie z powodu kasy ale zachowania odstraszał wsystkich znajomych tak się zachowywał :o nikt go nie lubił

Gość Muuusiaaczek
Jesli chodzi o jego charakter ,to jest super, poporstu ideał.ale wyglad, hmm z deka sie garbi nie umie sie ubrac, to tylko to ,co mnie drazni nad tym wogole da sie po pracowac?;>

Gość helenka 23
no pewnie, że da się popracować w miarę dyskretnie (żeby go nie urazić) nad jego nowym wizerunkiem. wybierzcie się razem na wspólne zakupy ;-)

Gość Ziomeczek
Powinno sie udac :)

Gość Ziomeczek
yy,SUMMARIES dlaczego tak sadzisz?

Tia, jak się upije, wiesza się na mnie ze szczęścia i wszystkim naokoło głośno trąbi jaka to ja jestem fantastyczna kobieta i jak bardzo mnie kocha, i że on mnie jest niewart, aż się ludzie oglądają. Albo jak ubierze się w ciuchy, które wyglądają jakby je od mojego 67-letniego ojca pożyczył. Ale i tak go kocham:-D

Gość Ellka123
Wstydzę się i to bardzo. Te jego głupie zachowania przekroczyły już masę krytyczną i nasz związek tego na pewno nie przetrzyma. Zresztą już nie chcę. Właściewie poza snem i posiłkami zawsze żuje gumę, albo przynajmniej trzyma ją w ustach, nawet jak jest w kościele czy się całuje. Kiedyś zwróciłam mu uwagę , że to jest nieestetyczne, to mi odpowiedział,że robi tak od 18 roku życia (teraz ma 36 lat) i nigdy nikomu to nie przeszkadzało. Nie umie sklecić zdania, nie mówiąc co drugie słowo "kurde". Dstatnio robił remont łazienki i powiedział mi: "kurde, robię se remont łazienki i kurde, mam ręce jak budowlaniec". Ręce to nic, można umyć (jakie miał mieć podczas remontu), ale wypowiedzi, jakby podstawówki nie skończył, a jest magistrem. Jest też bardzo podejrzliwy. Kupowałam ostatnio książkę w księgarni, sprzedawczyni wzięła książkę pod pulpit, aby ją odkodować. W tym momencie on doskoczył do sprzedawczyni, krzycząc prawie, bo myślał,że kobieta chce podmienić książkę. Masakra ! Wtedy naprawdę się wstydziłam. Ale z tym związkiem już koniec. To była pomyłka na całej linii.

Gość nigdy sie nie wstydziłam
swojego faceta

Gość Muuusiaaczek
To jednak widze,ze nie tylko ja mam podobne problemy..

Gość gfggfgf
Dobre z ta ksiązką było.. uśmiałam sie :) :)

Elka = hahahahha fajnie to opisalas, ale ze wstydu tez bym pekala, dziwne, ze oni tego nie widza, jak czasem sie zachowuja :D

Gość Muuusiaaczek
Tylko tyle?

Gość baaaaaardzo....
wstydzę się zmienił się bardzo...przestał dbać o siebie, nie myje zębów, zaczął palić...przytył okropnie..i jak publicznie wywala ten swój bebech i się drapie..obrzydliwe..ale najgorsze to jego zachowanie..chamskie odzywki, przeklinanie w publicznych miejscach bez skrępowania..język jak z rynsztoka...i potrafi mnie zbesztać przy ludziach...wstyd mi... chyba musze to skończyć ...niestety mamy dzieci i one też to widzą...czuję do niego wstręt...

Gość baaaaaardzo....
i obrzydzenie w łóżku...