Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajdus

Chętni do pogadania zapraszam

Polecane posty

Gość kuunia
:)A to się zdziwiłam:) częstuję herbatką.Jak wieczór mija?

herbatke chetnie:) calkiem inaczej niz zwykle ,bo syn na weekend wyjechał i mam dla siebie kompa i sprzet grajacy:) słucham sobie muzyczki i troche klikam:D czuje ,ze az sie przy moich ulubionych nagraniach odmładzam:) nawet maz zaczyna podrygiwac do rytmu :D

Gość kuunia
Oooo no to super tak razem podrygiwać:D my z mężem często sobie tak podrygujemy:D:D,no ale właśnie kończy się mój czas przy kompie,bo mąż chce coś sprawdzić,mówię więc dobranoc i życzę miłego podrygiwania:)

witam w niedziele :) napoje przygotowane ...kawa ,herbatka i nawet mleko ...do wyboru Dzisiaj spimy dłuzej ..wiec jeszcze spioszkow budzic nie bede :) i cichutko zamykam drzwi :) Miłego dnia zycze:)

Gość kuunia
Hajduś🖐️ ja już po obiadku,mężuś myje naczynia;),za godz kawka na którą zapraszam i babka w czekoladzie:).Dziś wypoczywam,i ani mi się śni coś robić.

Kunia 😘 Sluszna decyzja:) a mezusiowi taka odmiana przy naczyniach tez dobrze zrobi :D na kawke chetnie wpadne ....i ta babka mnie okropnie kusi:)

szkoda .ze nam sie tak dziewczyny rozpierzchły mam nadzieje ,ze Sylwionka nie ma powaznych kłopotow ze zdrowiem... i sie w koncu odezwie

Gość Asanka
I ja chętnie wypije kawę :) jestem już po obiedzie, czeka mnie jeszcze zmywanie, na tygodniu zmywa mąz a w weekendy ja.

Zabieram teraz psa i ide na poobiedni spacer do parku :) Zostawcie dla mnie troche kawy jak wroce ;)

Gość kuunia
Kawa i babeczka czeka na Was dziewczynki:) Masz rację hajduś sylwionka się bardzo długo nie odzywa.....ciekawe co u niej?

Gość Asanka
Juz się cieszę na myśl, że ten tydzień będzie krótszy, czwartek Wsz. Św., piątek też mam wolne :)

Dziewczyny melduje sie na kawke:) Asanka no to sobie wypoczniesz chociaz:) fajnie ,mam nadzieje ,ze bedziesz zaglądała na topik:)

Gość kuunia
oooo ja też mam nadzieje że sobie wypocznę:),hajduś,Asanka częstujcie się babką bo mój słodki małżonek wszystko wciągnie:D

to ja szybciutko zajadam :D nie ma tak zeby zjadł wszystko ,chociaz kawałeczek musi byc dla nas :) ale mój mąz to tez łasuch:)

Gość kuunia
no proszę zjadł babkę i jeszcze cukierków mu się zachciało:D:D

Gość Asanka
Miałam gości, ale juz poszli, dziś taki ponury dzień, że jutro nawet nie chce mi się iśc do pracy.

ja nie lubie tej zmiany czasu, godzina wczesna i juz ciemno:( denerwuja mnie te zmiany i wcale nie poprawia nastroju fakt ,ze niby spimy dłuzej cos mnie tez nosi w ta jesienna pogode i zastanawiam sie czy czasem jakiegos towarzyskiego spotkania nie urządzic zeby sie troche rozerwac... bo ta szaruga i zgniłe liscie mnie przytłaczaja :( o kurcze ,ale sie rozpisałam :D

Gość Asanka
najgorsze jest to, że wychodzi się z pracy a tu ciemno

otoz to Asanka :( a jeszcze troche to bedziemy po ciemku wstawac :( Alez ja nie lubie jesieni:D no to sie namarudziłam :D

Gość Asanka
ja wybieram się do rodziców

Gość Asanka
Hej! robię golonkę, po raz pierwszy, przepis wzięłam z internetu, najpierw gotuję a później mam piec w piekarniku, ale nie wiem jak długo i w jakiej temp? Moż ektoś się orientuje ?

Gość Asanka
poradziłam sobie :) oczywiście jak to zwykle bywa ja jesli cos gotuje to póxniej tracę apetyt, ale mężowi smakowała

Czesc dziewczyny 🖐️ widze ,ze pusto za strach ...wszystkich gdzies wywiało Mam nadzieje ,ze wypoczywacie w te wolne dni :) zostawiam buziaczki i pozdrawiam:)

Gość Asanka
Witam :) wczoraj wróciłam od rodziców. Byłam dziś na zakupach, kup. coś dla domu - firanki i dla siebie golf, dla męza swetr :) Rozgladam się za butami, ale dziś nie chciało mi sie przymierzać i nie miałam za duzo czasu na bieganie po sklepach