Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajdus

Chętni do pogadania zapraszam

Polecane posty

Gość kuunia
Hajduś🖐️no właśnie sylwionka długo się nie pokazuje:(,ciekawe co u niej?Echhh ja chyba sobie zaraz kawkę chlupnę bo zasnę:D

Gość kuunia
:)wskakuj śmiało----to chyba przez tą pogodę:(,zupełnie nic mi się nie chce,a jak pomyślę że jutro poniedziałek to---😭.....

oj dokładnie ,mnie az zeby bola jak mysle o poniedziałku:( mam mase spraw do załatwienia i czeka mnie ciezki tydzien ale co zrobic ,takie zycie:)

Gość kuunia
Ja też mam cięzki tydzień,ale od następnego już zapowiada mi się trochę luzu:)Szkoda mi tylko lata,tak szybko minęło,ojjj pojechałabym sobie jeszcze nad moje kochane morze.Tak myślimy z mężem,czy nie wybrać się nad morze w któryś weekend zimą,bo jeszcze nigdy o tej porze tam nie byłam.Wiem,że jest wtedy nieciekawie,ale jednak ciągnie mnie żeby jechać.

Gość Asanka
Witajcie :) U mnie nastrój podobny, za oknem ponuro, ciężko będzie jutro wstać do pracy.

Gość Asanka
Hej! Jakos przeżyłam ten poniedziałek w pracy. Obiecałam mężowi, że zrobię jego ulubiona sałatkę, wychodze więc jeszcze do sklepu.

Asanka ...to zrob wiecej :D ja tez chce ;) tez jako przezyłam poniedziałek szkoda tylko ,ze jutro nie jest piatek:)

Gość Asanka
Gotowe, proszę się częstować :) Zapoiada mi się ciężki tydzień, oby do piątku. Mam trochę spraw, może nawet wezme dzień wolnego w pracy.

Gość kuunia
:)Witam---częstuję się sałatką Asanki,bo mi takiego smaka narobiła...Ja też mam zamiar zrobić sobie jeden dzień wolny w tygodniu,ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

Tam gdzie sałatka ...tam i ja:D no to widze ,ze wszystkie mamy co robic w tym tygodniu...

Przyszłam poodkurzac ...zeby nam topik pajeczynami nie zarosł ;) stawiam popołudniową kawe i przesyłam buziaczki dla wszystkich zapracowanych:) Z wiadomosci o pogodzie ...LEJE! Pogoda barowa :(

Gość Asanka
U mnie pogoda podobna :( W piątek musze wziąć wolne w pracy bo mam ważna sprawę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam

Asanka trzymam kciuki zeby było wszystko ok:) mam nadzieje ,ze pomyslnie załatwisz swoja sprawe:) Kurcze ta pogoda mnie wykancza ..jakas snieta chodze nawet kawa nie pomaga:O Chyba kopniak by mi sie na rozruch przydał ;) Sylwionka ...odezwij sie dziewczyno ,bo ja sie juz powaznie martwie....jak wyniki? co sie w ogole dzieje ????? Jak sie czujesz???????

Gość kuunia
Witam,znów pustki,a ja na kanapeczki chciałam zaprosić:)Jutro piątek i wooolneeeeeeeeeee!!!!!!!Trochę zmęczona jestem.

Gość Asanka
chetnie się poczęstuję :) U mnie wciaż deszczowo i ponuro, ale prognozy na weekend są optymistyczne. Nastrój mam fatalny, może to wpływ takiej pogody. Jakoś tak zdołowana jestem.

Witam dziewczyny:) i zakrzykne jak w filmie Dzieki Bogu juz piątek :) kawa ,herbatka na stole ...jezeli ktos wpadnie prosze sie czestowac ja zmykam dalej do zajec i przesyłam buziaczki:)

Dalej pusto :( zapalam swiatło ,bo ciemno sie robi ,moze ktos zobaczy ze sie swieci i zajrzy ;)

Gość kuunia
Witam,dziś miałam sprzątanie,bo w łazience remoncik,teraz odpoczywam przy herbatce na którą serdecznie zapraszam jak ktoś chętny:)

Gość kuunia
Było trochę kucia bo rury zmieniali na plastikowe,więc trzeba było w tym miejscu płytki uzupełnić i jakąś półeczkę na "pierdołki"jeszcze chciałam.Przez to kucie to wszędobylski kurz miałam i pozbyć się tego było bardzo trudno,ale teraz jest super odnowione:)

Kunia ,no to super :) a z tym pyłem i kurzem to faktycznie...ja po remoncie jeszcze po paru dniach kurze zbierałam ,fruwało dranstwo w powietrzu i pozbyc sie go było trudno :)

Gość kuunia
Tak racja ja nie cierpię remontów,męczy mnie to,ale jak trzeba zrobić to trzeba i jak miło jest już po i ładnie:).Muszę teraz męża dopuścić do kompa bo już mi zaczyna marudzić:P

Witam drogie Panie:) pogoda nijaka ,jak na razie ciemno i pouro Kawka i herbatka juz zaparzone :) Pogodnej soboty zycze :)

Gość Asanka
Cześć :) Wczoraj bylismy cały dziń w drodze, dzis niedawno wróciliśmy. Padam ze zmęczenia. Jeszcze musze trochę posprzątać mieszkanie. pozdrawiam :)

Witaj Asanka🖐️ nie sprzataj za duzo :)robota nie zajac ;)odpocznij sobie troche i poogladaj cos fajnego w tv:) Kuunia ....jak tam sobota mija? :) patrzcie dziewczyny a sylwionki dalej nie ma pomimo ,ze obiecała sie odezwac :(

Gość Asanka
Jestem już wykąpana i teraz odpoczywam :) Dobrze, że jutro zmiana czasu i można dłużej pospać :)

Gość kuunia
hajduś🖐️,Asanka🖐️,wróciłam z odwiedzin u przyjaciółki,sobota mile spędzona:),jeszcze tylko herbatka,ale już chyba nikt tu nie wpadnie?