Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffghhh

ZAL MI WAS KRETYNKI KÓRE BIERZECIE ANTY PO TO BY CYCKI WAM UROSŁY..SZOK

Polecane posty

Gość fffghhh

czytam i czytam i nie wierze,..czy wy wszystkie bierzecie tylko po to te tabsy by wam urosły piersi?:????matko..

Gość fffghhh
nic wam to nie da zapewniam.mam męza ginekologa to wiem swoje i nie przekonacie mnie..

nie, ja brałam w celach antykoncepcyjnych, jak większość kobiet :-0

Brałam tabletki anty i to w dodatku Diane i nic mi nie urosło.:D Nawet gdyby mi urosły, to pewnie po odstawieniu wróciłyby do pierwotnego rozmiaru.:P

Gość jedzenie nic nie da
nie chciałabym mieć męża ginekologa... ale zgadzam się, paranoja jakaś.. i to dorosłe kobiety wierzą.. zamiast poczytać - tyle w necie stron, for poświęconych temu problemowi - są naprawde wypróbowane sposoby przez kobiety, a one wierzą że raz biorąc hormony piersi im na stałe urosną. a to opuchlizna

a ci wspaniali i mądrzy lekarze mogliby uprzedzać, jakie są cyrki po odstawieniu tego badziewia

Gość do zony gina
Ja tabletki biore w celu antykoncepcyjnym, ale po cicu licze na to, ze mi pomogą i choc troszke powiekszą sie moje piersi malutkie :( To nie jest kretynstwo tylko szukanie pomocy. Dziewczyny o dusych bustach nie wiedza jakie to upokorzenie miec A albo nawet mniejsze niz A i zyc ciągle z tym problemem płaskosci :O:( Kiedys 6mies bralam diane35, teraz z nowym ukochanym biore 2opaskowanie cilsstu i gdybym (nie daj Boze) sie z nim rozstala to bym talbetki odstawila.

Gość nie nazywaj ludzi
kretynami!!! chyba sama masz kompleksy!

Gość ja rozumiem doskonale
mam biust A o ile to w ogóle można nazwwać biustem:( i naprawdę naiwnym trzeba być aby mmyśłeć ze tabsy pwodują wzrost piersi. nie - one mogą ewentualnie powiększyć gruczoł lub "zebrać" wodę i stąb wrażenie powiększenia. po odstawieniu hormonów piersi wrócą do poprzedniego stanu, proste. śmieszą mnie laski, które faszerują się specjalnie tabsami o wysokim poziomie hormonów aby mieć ten niby efekt powiększenia - a jak zaproponujesz operacyjne powiększenie - to oburzenie wielkie bo jaka to straszna ingerencja w organizm :O a kurna łykanie hormonów ingerencją nie jest:O a potem jak zajść w ciążę nie mogą to wina tabletek przeciez.. boshe