Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona czyli ja22

czy taka figura wam się podoba/?

Polecane posty

Gość mbnmnn
"no właśnie piersi to mój kompleks...chociaż miałam kilku facetów i ani jeden nie narzekał" figura ok, ale kto by cie chcial, jak mialas w wieku 22 lat kilku facetow?

Za małe piersi, ale figura ładna.

Gość sorryyyy
a jakie balony ma miec szczupla dziewczyna??? nie przesadzajcie!!! a co w wieku 22 lat nie mogla miec paru facetow???? jak jestes opasluchem i brzydula to moze mialas jednego! to siedz dalej w chalupie i sie nie odzywaj

Gość zgadzam sie z
sorryyyy :)

Uwierzcie mi, można być szczupłą, a mieć ładne duże piersi. Moja dziewczyna jest tego przykładem :)

Gość Olfaz
``a co w wieku 22 lat nie mogla miec paru facetow???? jak jestes opasluchem i brzydula to moze mialas jednego!`` sa jeszcze ladne dziewczyny, ktore trzymaja nogi razem, a nie tak jak ty, daja dupy kazdemu kto sie nawinie.

Gość reading6
a jaki moze mieć rozmiar ta panienka?

Gość reading6
rozmiar biustu

Gość ona czyli ja22
Widze ,że dyskusja na temat mojego biustu jest burzliwa;) Owszem- miałam kilku facetów i co z tego?? Od 16 roku zycia miałam chłopaka, jakoś nie potrafie byc sama. I chyba nie jest to powód,żeby od razu nazywać mnie puszczalska??:) pozdro.

Gość ona czyli ja22
reading- mam średnie b.

średnie b - no ty chyba oszalałaś dziewczyno :) Nie chce być złośliwa, ale Ty nawet a chyba do końca nie wypełniasz

Gość a ja sądzę
Śliczna jest ta dziewczyna - a piersi ma normalne - ja wolę takie - przynajmniej są jędrne a nie po 10 latach zamieniają się w "sadzone jaja"...Spoko- jeśli masz taką figurę to pozazdrościć :) Pozdraiwam

Gość taakaa jednaa
Mam identyczne piersi... Patrzę na tą fotkę i tak jakbym przeglądała się w lustrze :) Mam prawie 18. lat, a mój biust to niestety A... Jestem filigranową osobą, dlatego też duży bius niezbyt by pasował do mojej figury. Ale cóż, mam chłopaka, mówi, że mój biust jest piękny. Nie zastanawiam się nad tym, czy kłamie - wolę żyć z przeświadczeniem, iż jednak mówi prawdę - zresztą jego czyny o tym świadczą. Jak się nie ma co się lubi to się lubi, co się ma.

Gość falconi3535
A ja wolę mały biust, najlepiej 75a lub 75b. Figurkę masz idelaną, biust też. podasz mi swój telefon?

moim zdaniem ma ładną figurę. jest bardzo szczupła i ma nieduże piersi, ale wszystko razem daje naprawdę fajny efekt.